Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak być popularny, mieć dziewczyny i w ogóle

Gość Ratty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie.

Pomóżcie, bo zawsze jestem przegrywem.:(

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogul sie na lyso. Przypakuj. Co jedno slowo wstawiaj k***a. Muw do dziewczyn "co sie gapisz szlaufie? wybolcowac cie?" Generalnie zachowuj sie gangster sycyliano finito.

/Sory, to dzialalo kiedys.

Teraz wystarczy kupic ajfona i przykrutkie spodnie, zeby nogawki siegaly do piszczeli.

Opublikowano

Ogul sie na lyso. Przypakuj. Co jedno slowo wstawiaj k***a. Muw do dziewczyn "co sie gapisz szlaufie? wybolcowac cie?" Generalnie zachowuj sie gangster sycyliano finito.

Teraz wystarczy kupic ajfona i przykrutkie spodnie, zeby nogawki siegaly do piszczeli.

To są rybaczki, tzw. 3/4.

Opublikowano

To są rybaczki, tzw. 3/4.

Moja znajomosc mody ogranicza sie bluzy z kapturem i dresow adidasa.

Chodzi mi o takie cos:

6602114623780881509108.jpeg

Nie znam tego trendu, ale pewnie dziala, bo co drugi model sie tak ubiera.

Dlatego napisalem, ze lepiej przykrotkie spodnie, wtedy nie trzeba podwijac.

Opublikowano

To zależy od tego, jakich dziewczyn chcesz. Jeśli chcesz lasek z ajfonami, cyckami na wierzchu, tapetą na ryju, solarą, markowymi ciuchami i bogatymi rodzicami to wystarczy, że kupisz sobie fanty z Apple, zaczeszesz włosy na bok i będziesz chodził w damskich łaszkach (czytaj - rurki, sweterki, dziwne buty).

Jeśli chcesz lasek ze smartfonami marki Chińczyk, słuchających rapsów i innego podobnego ścierwa, z cyckami na wierzchu, tapetą na ryju, solarą, markowymi ciuchami i biednymi rodzicami - załóż dresy ze zwężanymi nogawkami i krokiem w kolanach i kup sobie te, jak one... Dżordanki czy jak im tam. Będziesz oryginalny jak 49,5% młodzieży płci M po odliczeniu tych powyżej (czyli też 49,5%). 

A jak chcesz normalnej dziewczyny z pasją, zacznij czytać książki, poucz się trochę, wyjdź do ludzi i nie rób niczego innego. Jak trochę się rozwiniesz, przyjdzie Ci do głowy, że bycie popularnym jest bez sensu i znajdziesz to, co naprawdę da Ci szczęście.

Hehe.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Ale ja nie lubię chodzić w damskich ubraniach i co teraz?

A i jak się zachowywać? Być taki gangsterino i co drugie słowo k$#@# czy może być taki miły i w ogóle.

Opublikowano

A i jak się zachowywać? Być taki gangsterino i co drugie słowo k$#@# czy może być taki miły i w ogóle.

Wiekszosc gangsterino teraz to dzieci, ktore przez swoje la kosa nostra zachowanie dostaja wpierdol.

Nie wiem co znaczy mily, bo rzadko mam kontakt z ludzmi. Rozmawiaj normalnie i tyle, no i badz pewny siebie.

Opublikowano

Kobiety nie lubią jak przeklina się w ich towarzystwie. Mówimy tutaj o zwykłych wychowanych laskach. 

Deus vult

Opublikowano

Chodzi mi o takie cos:

To jest moda dla powodzian, dzięki temu nie mokną spodnie jak wyleje rzeka.

RAsfepN.png
Opublikowano

ja p******e, jak śmieszy mnie ta wypowiedź mexantine xD

Zakładaj to co chcesz tylko zachowuj się normalnie.

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Wiekszosc gangsterino teraz to dzieci, ktore przez swoje la kosa nostra zachowanie dostaja wpierdol.

Nie wiem co znaczy mily, bo rzadko mam kontakt z ludzmi. Rozmawiaj normalnie i tyle, no i badz pewny siebie.

To są ludzie z mojego miasta, boję się.

12992832_1609086399417954_890439330_n.jp

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Bycie popularnym wiąże się z przyciąganiem w większości tępych babek. Lepiej ogarnij sobie jakąś fajną, normalną dziewczynę, która Ci odpowiada i staraj się jakoś nawiązać z nią kontakt. ;) 

Opublikowano

Ja już nawiązałem, ale ona do mnie- anon daj spokój.

i co mam zrobić?

Parę miesięcy temu, jak nasza znajomość kwitła to ona kocham Cię, a ja taki zaciesz łapałem.

Opublikowano

Ja już nawiązałem, ale ona do mnie- anon daj spokój.

i co mam zrobić?

Parę miesięcy temu, jak nasza znajomość kwitła to ona kocham Cię, a ja taki zaciesz łapałem.

Anon? Tak masz na imie, czy to tylko takie lof story przez fejsbuka? 

Coś Ci powiem, precz z kurwami, 

Materialistkami, zwykły c**j z cyckami,

Bardzo szybko Cię omami,

Przestań obsypywać dziwki prezentami,

Są dobre maniury i ich kreatury, łapiesz?

Dziwki lecą tylko na Twój papier, kiedy chrapiesz,

Po mistrzowsku opierdala Ci chatę,

Na miłość swego życia wybrałeś sobie szmatę,

Skłóci Cię z rodziną, skłóci Cię z rodzonym bratem,

Ohajta się z murzynem, gdy w Anglii znajdzie pracę,

Dobra kobieta człowieku ma klasę,

Martwi się o Ciebie, kiedy lecisz w trasę

Ona kocha Ciebie, a nie Twoją kasę

Będzie kochać Cię nad życie, nie ucieknie z zarobasem, nie. ~ Popek

Opublikowano

Chodzi mi o takie cos:

To jest moda dla powodzian, dzięki temu nie mokną spodnie jak wyleje rzeka.

Albo dla ludzi z wodą w piwnicy. Wy się z nich śmiejecie, a oni mają problemy :(

Opublikowano

lof story bez fejsboka, ale później były fajne spotkania, przychodziła do mnie do domu, aż 8km XDD, poświęcała się.

Nie wydałem na nią wiele pieniędzy, tylko kwiaty na dzień kobiet i jakąś walentynkę- ona też dała mi walentynkę.

Ostatnio wstała specjalnie o 7 rano, aby iść ze mną do szkoły, nawet mi sama do zaproponowała ale TO nie miłość.

Opublikowano

lof story bez fejsboka, ale później były fajne spotkania, przychodziła do mnie do domu, aż 8km XDD, poświęcała się.

Nie wydałem na nią wiele pieniędzy, tylko kwiaty na dzień kobiet i jakąś walentynkę- ona też dała mi walentynkę.

Ostatnio wstała specjalnie o 7 rano, aby iść ze mną do szkoły, nawet mi sama do zaproponowała ale TO nie miłość.

Eee ziomek. Pytanie. Ile macie lat xD 

Jesli Ci na niej zalezy, to sprobuj ja upic i wykorzystac. Potem jej powiesz, ze to ona chciala na dyda siasc.

Oczywiscie jest to przestepstwo, ale jak to sie mawia "milosc nie zna granic".

Wedlug kwejkowego slownika kobiet, jesli ona mowi "daj spokoj", to znaczy, ze masz sie starac.

Ale wedlug normalnego rozumowania, jesli ona mowi "daj spokoj", to pierdol ja. Nie marnuj czasu.

Jak sie dziewczyne poznaje, to sam chyba widzisz jak sie uklada, czy ona jest chetna itd. 

Rozwoj technologii powoduje zanik relacji interpersonalnych. 

Opublikowano

Teraz rozkmina, czy te dziewczyn padają im do stóp ponieważ ci "chłopcy" są ich panami , czy po prostu nie chcą aby ich twarz był na tak żenującym zdjęciu ?

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Opublikowano

A wiesz kto to jest? 

post-1460488-0-39575500-1462391148.jpg

Proste, najpierw wsiadasz na wyimaginowany motocykl bez gaci, w skórzanej kurtce z kaskiem i goglami by potem wydawać dźwięki tego motocykla w dźwięk muzyki. Będzie o  tobie głośno ;)

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

A wiesz kto to jest? 

attachicon.gif279ed767002af0f650725f72.jpg

Proste, najpierw wsiadasz na wyimaginowany motocykl bez gaci, w skórzanej kurtce z kaskiem i goglami by potem wydawać dźwięki tego motocykla w dźwięk muzyki. Będzie o  tobie głośno ;)

Zapomniałeś, że musi pokazać bydlaka.

Opublikowano

A wiesz kto to jest? 

attachicon.gif279ed767002af0f650725f72.jpg

Zapomniałeś, że musi pokazać bydlaka.

Trzeba mieć dużą knagę.

Opublikowano

Jak dla mnie ten temat to troll, no ale się wypowiem.

Heh, jak być popularnym? Aktualnie to trzeba być chyba pojebanym gimbusem w rurkach, ulizaną grzywką, palić szlugi i pić alkohol i zachowywać się jak idiota. Wszystkie laski twoje. No i jeszcze uważać się za pro elo veri najs gut hartkora.

A tak na poważnie, wal popularność, bądź sobą i nie zmieniaj się w jakiegoś kretyna, aby tylko każdy cię znał... Jak się staniesz popularny to zajebiaście; będziesz miał to czego chciałeś. Nie? Walić to, lepiej być sobą niż całe życie udawać.

19.jpg

Opublikowano

A ja tu wbilem bo myślałem że to jakiś tut xD

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...