Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

s2.hurt4u.pl | Serwer HurtWorld x15 deto x6 | NonSteam | WIPE 04.08.2016 | Update 0.3.6.6

_Piotr_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WIPE dnia 04.08.2016 godzina 16:30 a UPDATE do v0.3.6.6 dnia 04.08.2016 godzina 16:30

Zapraszamy !!

OFICJALNA STRONA

https://youtu.be/Ho66RvcPUfQ

sg1zuFu.png

Mechanika i fabuła serwera oparta jest na wcieleniu się w postać, która musi stawić czoła zagrożeniom czyhającym na nią w nieznanym świecie pełnym niebezpieczeństw. Zadaniem graczy będzie między innymi tworzenie przedmiotów, wznoszenie budynków oraz walka ze stworami jak i innymi graczami. Głównym celem jest przetrwanie za wszelką cenę. Plusem który ułatwi nam grę jest system, który dodaje nam klany czyli grę z załogą by łatwiej przetrwać. Każdy gracz bez klanu musi zadbać o siebie, nie wie kiedy i gdzie przyjdzie po niego śmierć...!

ydqSBDt.png

​Forum: forum.hurt4u.pl
TS3: ts.hurt4u.pl
IP: s2.hurt4u.pl

Wersja: 0.3.6.6

Sloty: 100
Raty: 15x
Deto: 6x

OypiPUW.png

Sloty które są aktualnie nadane na serwer myślę że wystarczą, nie mamy czegoś takiego jak rezerwacja slotów dla VIP'a bo naszym zdaniem niszczy to grę zwykłym użytkownikom.
U Nas na serwerze nie ma zasady pay2win, słowo graczy liczy się w dużym stopniu i Administracja jest w wieku 20+ tak więc mamy nadzieje że będzie Wam się grało jak najlepiej.
Dla Waszej przyjemności zrobiliśmy forum na którym możecie porozmawiać o wszystkim ale też macie specjalne działy w których znajdziecie kompanów do gry.
Dla Waszego ułatwienia każdy z naszych serwerów będzie miał unikalny adres IP: s1, s2, s3 itd. więc z łatwością będziecie się łączyć.

Raty drugiego serwera postanowiliśmy dać na 15x by każdy doświadczony gracz znalazł coś dla Siebie.
Jeśli chcesz dołączyć do nas prosimy Cię o napisanie podanka na forum lecz pamiętaj, wiek 20+.
Nie chcemy abyście doświadczyli lagów tak więc zapewniamy dobre łącze.
Wszelkie propozycje jak i zgłaszania błędów będziemy nagradzać.
Przy większej ilości graczy zrobimy konkursyki o gry steam.

O41ar2Z.png

/pw <nick> <wiadomość> - Wiadomość prywatna do gracza
/kit start - początkowe itemki dla użytkowników serwera

/stakes full - uzupelniasz wszystkie totemy bursztynami

/stakes - sprawdzasz do ilu totemów masz dostęp

/home <nazwa> - powrót do zapisanej pozycji

/steamid - sprawdzasz swoje SteamID do IS
/czas - sprawdzanie godziny serwera

/Sethome <nazwa> - 3 zapisy domu
/online - sprawdzanie liczby graczy

/tpr <nick> - teleportacja do gracza
/clan info - informacje o sojuszach
/tpa - zgoda na prośbę gracza

/car help - komendy do aut

Kit gracz daje nam: Plecak(10 miejsc), żelazny kilof, żelazna siekiera, łuk myśliwski, 50 strzał, 30 owrongów,
karabin automatyczny, pistolet, wiatrówka

8zBdoK3.png

/sethome <nazwa> - 6 zapisy domu

/kit vip - ulepszony ekwipunek co 7dni

/kit amo - Ammo do każdej z broni co 24h
/car remove all - zdejmuje wszystkie itemki z auta

Kit vip daje nam: Plecak(15 miejsc), ultaniumowy kilof, złota siekiera, strzelba, najlepszy strój (kompletny)
15 deto

OqpJyqN.png

TwisterTV
Dark

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam bardzo serdecznie.

Serwer rzetelny bez lagów i miła administracja.

Tak dalej Chłopaki i róbcie więcej serwerów.

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Polecam  Serwer 0 lagów, miła atmosfera ogarnięta administracja.

Zapraszam wszytskich kozakow :D

POMOGŁEM ? ;> Fapka W Góre ^^

Opublikowano

Gra już ponad 30osób. Pierwsze bazy jak słyszałem są bardzo olbrzymie na wzorze osiedla z tego co mi wiadomo, tak więc zapraszam na serwer w celu większych szans na wybicie się. Polecam robić ekipy 15-20osób bo są u Nas 2 takie i we 2 ciężko ich pokonać jak to ja mam dlatego walczymy ofensywnie :)

Opublikowano

@_Piotr_

Ogarnij swoją Administracje, bo żal tracić czasu na Debili z gildi [FBI], którzy maja FULL STAFY [uNLIMITED AMO] i baze zbugowaną.

Nie polecam serwera.

Administracja gra z gildią FBI.

Administracja pomaga dostawać się do baz innych graczy!

Opublikowano

W administracji s2 jestem tylko ja i Dark a ja dziś w pracy jestem i dark też więc nie wiem jakim cudem komuś pomoglismy, z FBI nie gram bo mam swój 3osobowy team i przed wczoraj FBI mnie też znajdowali...

Pisz coś zgodnie ze stanem prawdziwym a nie wymyślajmy czegoś, czego nie ma. FBI ma ekipę ponoć 15 czy ileś osób więc szybko coś pobierają, o czymś jak unlimited Staff nawet nie słyszałem w tej gierce tak więc hejt nie udał się.

Zbierzcie ekipę z 20typa i ich wybijcie bo w 2 osoby nie zmeczysz ekipy co ma przegrane multum godzin...

Opublikowano

W administracji s2 jestem tylko ja i Dark a ja dziś w pracy jestem i dark też więc nie wiem jakim cudem komuś pomoglismy, z FBI nie gram bo mam swój 3osobowy team i przed wczoraj FBI mnie też znajdowali...

Pisz coś zgodnie ze stanem prawdziwym a nie wymyślajmy czegoś, czego nie ma. FBI ma ekipę ponoć 15 czy ileś osób więc szybko coś pobierają, o czymś jak unlimited Staff nawet nie słyszałem w tej gierce tak więc hejt nie udał się.

Zbierzcie ekipę z 20typa i ich wybijcie bo w 2 osoby nie zmeczysz ekipy co ma przegrane multum godzin...

2 osoby?

Jakim cudem REJD był wykonany przy pomocy admina.. Nawet 1 C4 nie było ustawione za pierwszym razem, tylko wyjebane ścianki.

Rampa była przedłużona na nasz cubboid i usunięte totemy

ALLAH

Opublikowano

2 osoby?

Jakim cudem REJD był wykonany przy pomocy admina.. Nawet 1 C4 nie było ustawione za pierwszym razem, tylko wyjebane ścianki.

Rampa była przedłużona na nasz cubboid i usunięte totemy

ALLAH

Czy Ty masz nie równo pod sufitem czy tylko udajesz? Zobacz gdzie jest moja baza na serwerze... Nie ma, wyszedłem i ponoć 2h po tym już jej nie było...

Co do FBI proponowali mi abym z nimi grał ale nie chce bo po prostu widzę jak niszczą wszystko co tylko napotkają, może mi powiesz że ja jako Admin wbiłem do Cb na cubboid i zniszczyłem totemy? Ponoć przez okna da się wbić tak więc weź i się zastanów bo hejt nie wychodzi Ci ;)

Potwierdzam zryty serwer nie polecam .........

Post jest zgłoszony więc warn leci ale co to na takiego laika na forum nie? Twoje słowa są tak wartościowe jak twoje konto tutaj :)

Podaj argumenty i wtedy możemy troszkę nad tym podebatować ;)

Opublikowano

@Refresh
Aktualizacja do najnowszej wersji silnika jak i oxide.

Zostało poprawione dropienie detonatorów. Mamy możliwość dropnięcia ich 2 bo zostały naprawione żelazne i kamienne ściany :)
Została dodana komenda help
Zmieniono kit gracz na kit start
Drobne poprawki estetyczne/wizualne.

Serdecznie zapraszamy o 17 !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...