Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec serwerów prywatnych serwerów SFgame? PlayaGames zamyka serwery!

GILUxDILU

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Nerfinekk
Opublikowano

Z tego co wiem to Playa nie ma problemu do serwerów na starych wersjach. ZRT prawdopodobnie wystartuje na nowe, lecz na starej wersji z grafikami jak na 1 odsłonie.

Nie sądzę ,że ktoś jeszcze będzie tam grał i ,że TaksiZRT znowu go wypromuje.

­

Opublikowano

Z tego co wiem to Playa nie ma problemu do serwerów na starych wersjach. ZRT prawdopodobnie wystartuje na nowe, lecz na starej wersji z grafikami jak na 1 odsłonie.

­

Spokojnie, gracze na tym nie ucierpią ZRT zostaną zwrócone. A jeśli Playa da nam znać że kara nie będzie nakładana na stare pliki to Taksi nam pomoze :)

1. Wierny jednej marce

DSC_0028_3.JPG (1).jpg

Opublikowano

­

Spokojnie, gracze na tym nie ucierpią ZRT zostaną zwrócone. A jeśli Playa da nam znać że kara nie będzie nakładana na stare pliki to Taksi nam pomoze :)

Btw kim Ty jesteś? Bo na pewno nie z ekipy ZRT?

Właściwie skąd ma te informacje?

Opublikowano

W takim razie playa games mnie okłamało :(

gdy z nimi pisałem, napisali, że norbisf może stać :(

Wyślij nam ss czy coś, raczej ci nie wierzę :)

Lub podaj linka dokładnie gdzie do nich napisałeś i co.

­

Bardzo bym był ci wdzięczny gdybyś się z nimi skontaktował i zapytał czy serwery na 555 też zamkną.

Oraz dał nam znać.

Opublikowano

­

Btw kim Ty jesteś? Bo na pewno nie z ekipy ZRT?

Właściwie skąd ma te informacje?

Jesteś zbyt pewny spraw o których nie masz zielonego pojęcia.

Cały czas współpracowałem z Adrianem

1. Wierny jednej marce

DSC_0028_3.JPG (1).jpg

Opublikowano

Napisałem do playa games zobaczymy co mi odpiszą.

Bez bugów, bez przekładania, nowa jakość ! - Antaris 2k16 

Opublikowano

Serwery S&F są nielegalne, niezależnie od wersji.

Nie jest to w interesie Playa-Games, aby karać takich właścicieli. No ale chyba nie chcecie płacić za adwokata...

Sprawa z Taksim powinna Was czegoś nauczyć. Polecam zagłębienie się w inne gry, a raczej ich prywatne serwery, takie jakie są legalne.

Opublikowano

to sa jakieś legalne prywatne serwery jakichkolwiek gier  ?

Nielegalne są tylko te prywatne serwery, których pliki nie zostały oficjalnie opublikowane przez twórców. Jeżeli nie zostały, to naruszasz prawa autorskie.

Opublikowano

Z tego co się dowiedziałem od Playa to każdy serwer będzie zamknięty a to co napisał Norberts to tylko i wyłącznie jego wymysł

1. Wierny jednej marce

DSC_0028_3.JPG (1).jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...