Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Monastyr

koniak321

Chcecie System Petow  

324 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcecie System Petow

• Tak
      162
    • Nie
      162
  2. 2. Chcecie System Kostiumow

• Tak
      151
    • Nie
      173

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bezsensu robić taki serwer na którym nie ma nic nowego i jest tylko odwzorowaniem pl'a  według mnie to kłóci się w ogóle z polityką prywatnych serwerów bo zapewne większość ludzi wybiera  priv niż pl'a aby osiągnąć coś szybciej a nie męczyć się 10 lat   a z tego ci widać np po filmikach i opisie poziom trudności jest bardzo podobny 

Opublikowano

Kolejny syf. Te wasze serwery oldschool mnie już rozpierdalają. Podam dwa przykłady takich serwerów:

- Cag*oso = Powiedzcie mi, ile tam graczy gra?

- Opti*usMT2 = reklama MEGA MEGA MEGA, a taki ch*j na starcie PUSTKI.

Więc teraz sobie odpowiedzcie na pytanie, co będzie tutaj, heh.  Reklama widze spora bo reklamują ludzie, którzy mają 300 / 700 subów - może 30 graczy z tego będziecie mieli ;D

Nie polecam.

Proszę nie porównywać mojego serwera do tego chłamu.

­

Kolejny syf. Te wasze serwery oldschool mnie już rozpierdalają. Podam dwa przykłady takich serwerów:

Więc teraz sobie odpowiedzcie na pytanie, co będzie tutaj, heh.  Reklama widze spora bo reklamują ludzie, którzy mają 300 / 700 subów - może 30 graczy z tego będziecie mieli ;D

Nie polecam.

­

Jaraj widać obawiasz się :) powiem ci chłam to najwyższej Cagroso :) i nie spinaj się , bo hejtujesz każdy Hard co robi ci konkurencje :*

Opublikowano

Nie polecam.

­

Nie polecam.

­

Jaraj widać obawiasz się :) powiem ci chłam to najwyższej Cagroso :) i nie spinaj się , bo hejtujesz każdy Hard co robi ci konkurencje :*

Serio, pisałem do gościa, który wymienił dwa serwery, ale widzę jesteś na tyle mądry, że wszystko rozumiesz.

Podsumować mogę jedynie

fa7b980524_ja_pierdole.jpg

Polecam dobry serwer bardzo!!

­

Opublikowano

Dobra , wypowiedziałeś sie Hejtujesz to po C*** tutaj przesiadujesz ? .

Nie zamierzam sie z tobą tyrać , koncze rozmowe na Temat Cagroso .

@Edit - Kazdy kto będzie pisał w zapowiedźi ze marna podróbka Cagroso odrazy będzie Zgłaszany !

Opublikowano

Noo na takie coś czekałem. 
A co do osób co płaczą że nie ma żadnych nowości co do pla ani że to nie ten klimat to ludzie chyba nie rozumiecie że to co było kiedyś robili tylko i wyłącznie gracze jacy byli i ilość online czyli ponad 6k+ na niektórych serverach pl, nikt nie myślał o topce ani nic takiego a najlepszą atrakcją było stanie w m1, a nie w porównianiu do dzisiaj jak jest.

Jakby dzieciom nie zależało na nowościach i samych serverach 4fun to by tego typu servery były dalej najlepsze, no niestety inne mamy czasy.

Opublikowano

Nie chce nic mówić ale każdy kto będzie chciał zagrać na hardowym oldshoolu to pójdzie na globala gdyż tam jest gwarancja stabilności. Wy tego nie jesteście w stanie zagwarantować. Niestety nie widzę tego serwera w dzisiejszych czasach ale życzę powodzenia.

Cyrk.png

Opublikowano

Nie chce nic mówić ale każdy kto będzie chciał zagrać na hardowym oldshoolu to pójdzie na globala gdyż tam jest gwarancja stabilności. Wy tego nie jesteście w stanie zagwarantować. Niestety nie widzę tego serwera w dzisiejszych czasach ale życzę powodzenia.

Kolego w tych Czasach nie jest stabilosc jak bys zobaczyl co sie dzieje teraz na polskim serwerze to sie za glowe zlapiesz

Opublikowano

Syf, nic tutaj nie ma, kopiuj wklej co najwyzej.

Do tego is ktory daje lacznie mozliwosc wbijania 3,5 razy szybciej lvla, i jakis pierscionek co daje 30% obrazen? xD 30%? ich jest jeszcze kilka

Kopiuj wklej, jakakolwiek reklama i kolejny syf startuje.

Opublikowano

Moim zdaniem za dużo śmieci w ISie. Te lizaki, wierzchowce, nie mam tego przed oczami myśląc o starym metinie. Prezentacja nieco nieprofesjonalna, eliminacja błędów z pisowni nie jest chyba zbyt trudna. No niestety, ale odstrasza mnie wizja grania na serwerze, którego team nie może zadbać nawet o prezentację.

Opublikowano

Moim zdaniem za dużo śmieci w ISie. Te lizaki, wierzchowce, nie mam tego przed oczami myśląc o starym metinie. Prezentacja nieco nieprofesjonalna, eliminacja błędów z pisowni nie jest chyba zbyt trudna. No niestety, ale odstrasza mnie wizja grania na serwerze, którego team nie może zadbać nawet o prezentację.

prezenatcja oficjalna pojawi sie przed startem serwera. Do do lizaków i tych pierścieni pojawią sie one na jakieś święto
Opublikowano

Skrzydlata Administracja Szykuje sie Do startu   :yay:

:lenny:

^^

B)

2ce0ms3.jpg

A wy nadal nie potraficie zmienić textury zmiowej ? na letnią ?

Opublikowano

@Edit - Kazdy kto będzie pisał w zapowiedźi ze marna podróbka Cagroso odrazy będzie Zgłaszany !

gdzie? na policje?

@Filmy są bardzo zachęcające, szczególnie u tego dużego YouTubera - Przebojowego. Na pewno zagram.

Opublikowano

Wymiana 15 szkatułek na broń 75 to zły pomysł gdyż Trutki po jakimś czasie będą bezwartościowe. Zostawcie tak jak było na pl dawniej jedynie z ripera i z identyczną szansa na drop :)

Opublikowano

Wymiana 15 szkatułek na broń 75 to zły pomysł gdyż Trutki po jakimś czasie będą bezwartościowe. Zostawcie tak jak było na pl dawniej jedynie z ripera i z identyczną szansa na drop :)

myslalem o tym i zostawiamy jak było na Starym dobrym polskim metinie drop ze seatow i z riperow

Na ile czasu są te pierścienie / wierzchowce?

Lizaki i te inne przedmioty specjalene maja nadany czas 7 dni wiezchowce natomiast na 20 dni pet i inne np fryzurki i kostiumy jak zobaczylem na ankiecie to 30 dni. Oprócz tych. Co byly na polskim metinie z lat 2k10
Opublikowano

myslalem o tym i zostawiamy jak było na Starym dobrym polskim metinie drop ze seatow i z riperow

Na ile czasu są te pierścienie / wierzchowce?

Lizaki i te inne przedmioty specjalene maja nadany czas 7 dni wiezchowce natomiast na 20 dni pet i inne np fryzurki i kostiumy jak zobaczylem na ankiecie to 30 dni. Oprócz tych. Co byly na polskim metinie z lat 2k10

Teraz to żeś wymyślił :D pamiętasz co się stało jak w grocie zaczeły dropić bronie 75? Zostaw po prostu po staremu tylko ze szkaty ripera i będzie elegancko :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...