Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Monastyr

koniak321

Chcecie System Petow  

324 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcecie System Petow

• Tak
      162
    • Nie
      162
  2. 2. Chcecie System Kostiumow

• Tak
      151
    • Nie
      173

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@silva4492

Nie zbliżaj się Grzesiu do tego serwera, syf, padnie przed startem.

Kolega admin nawet ortografii nie zna..

Czytaj Up Kolego

Grafika z gotowca oraz zero wkładu własnego.Tu nawet nie ma co polecić.

Grafika Juz sie robie nowa

Skoro wracacie do Klasyki to wierzchowce również zbędne moim zdaniem.

Robimy Serwer z roku 2k10

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rozumiem że prezentacja będzie dopracowana / dodane jeszcze. Bo nic ciekawego na chwilę obecną nie ma. Wzorując się na pl'u/klasyk mogliście chociaż coś nowego dodać.. Jest jeden hard/medium więc wątpię abyście tym zachęcili ludzi do grania. Jak dodacie coś to może zawitam

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

nb8389.jpg Placze   HAHHA

A ja placze z twojej pisowni. 

Raczej słownika języka Polskiego, nie polecam.

Opublikowano

To kup klawiaturę, a odsrawiasz amatorke i tlumaczysz to brakiem polskiej klawiatury.potem będą jakieś problemy z serwerem, i co? Będziesz się tłumaczył że nic nie możesz zrobić bo myszki nie masz?

Opublikowano

To kup klawiaturę, a odsrawiasz amatorke i tlumaczysz to brakiem polskiej klawiatury.potem będą jakieś problemy z serwerem, i co? Będziesz się tłumaczył że nic nie możesz zrobić bo myszki nie masz?

Klawiature juz zamowilem i teraz czekam na nia 

Opublikowano

Nie zagram, nie polecam. Jeśli w głowie wam Hardy, idźcie do JarajTo na serwer, stabilny, dobry. Nie macie czego szukać tutaj, rozsypie się.
Nie ma możliwości, żeby ten serwer postał tydzień.

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

Nie zagram, nie polecam. Jeśli w głowie wam Hardy, idźcie do JarajTo na serwer, stabilny, dobry. Nie macie czego szukać tutaj, rozsypie się.

Kolego Ja stawiam Serwery Troszke Czasu wiec wiem jak sie to robi  a Serwer Bedzie stabilny 

Opublikowano

Kolego Ja stawiam Serwery Troszke Czasu wiec wiem jak sie to robi  a Serwer Bedzie stabilny 

Każdy z nich padł przed startem? Jakoś Cię nie kojarzę.

Swoje zdanie podtrzymuję - serwer na chwile.

Jeśli jakimś cudem uda Ci się cokolwiek z tego zrobić, w co wątpię, wpadnę 1-2 tygodnie po starcie. Jednak bym w to nie wierzył.

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

WeeZy to gwarancja sukcesu każdego serwera ;)

Pisalem do Weezy lecz nie Kreci narazie nic hardow 

Mamy Reklame wykupiona u Metin2 Play 

Opublikowano

Przed nickiem widzę [HA] - a gościu nie wie co daje item podręcznik kowala xdd

A najbardziej rozjebało mnie - szkatułki te będą w is, ale oczywiście będzie można je zdobyć na ox

Zaraz będzie pisanie, że hejtuje serwer bo to hard i w ogóle możecie gorzkie żale wypierdalać, ale to co widzę i czytam oraz słucham, to mnie się serce kraja.

Pozdrawiam twórcę filmu, który nie potrafi przeczytać głupiej prezentacji [gotowego tekstu] oraz Pana koniak321 co wypowiada się w prezentacji, który pisze jakby miał wduszone przypadkiem klawisze, ale na zakończenie pogratuluję jeszcze oryginalnego loga na środku filmu.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...