Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Monastyr

koniak321

Chcecie System Petow  

324 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcecie System Petow

• Tak
      162
    • Nie
      162
  2. 2. Chcecie System Kostiumow

• Tak
      151
    • Nie
      173

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WeeZy to gwarancja sukcesu każdego serwera ;)

Pisalem do Weezy lecz nie Kreci narazie nic hardow 

Mamy Reklame wykupiona u Metin2 Play 

Z mojej strony to była jawna (aczkolwiek nie dla wszystkich) ironia. Pozdrawiam

kSdPYbS.jpg

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przed nickiem widzę [HA] - a gościu nie wie co daje item podręcznik kowala xdd

A najbardziej rozjebało mnie - szkatułki te będą w is, ale oczywiście będzie można je zdobyć na ox

Zaraz będzie pisanie, że hejtuje serwer bo to hard i w ogóle możecie gorzkie żale wypierdalać, ale to co widzę i czytam oraz słucham, to mnie się serce kraja.

Pozdrawiam twórcę filmu, który nie potrafi przeczytać głupiej prezentacji [gotowego tekstu] oraz Pana koniak321 co wypowiada się w prezentacji, który pisze jakby miał wduszone przypadkiem klawisze, ale na zakończenie pogratuluję jeszcze oryginalnego loga na środku filmu.

­

To jednak da się dedyka z tut'ów na mpc zrobić!

Nie wiem co ten "Pan" wyczynia, nie kojarzę ani jednego serwera ("Tworzę je jakiś czas i znam się na tym"), ortografia powala (tłumacząc to niemiecką klawiaturą co nie ma najmniejszego znaczenia). Moim skromnym zdaniem to nawet tygodnia nie będzie.

Cóż mi pozostało? Napiszę chociaż te głupie "powodzenia".

Opublikowano

F5 Komentowac Jutro sie pojawi Nowa Prezka zostalo wiele zmienione 

jakoś tej nowej prezki nie widać

To kolega chyba slepy jest 

Opublikowano

Moim zdaniem drop broni 75 lvl to tylko grota oraz szkata ripa, byłoby najlepiej...
Dodatkowo koń? W tych czasach bez możliwości zrobienia konia w moment nie ma co iść z serwerem, koń to podstawa nie lepiej zrobić np 25% szansy na wejście medalu a czytać aż do 11 poziomu bez limitu czasu?
Kolejną rzeczą jest to że jak będą wyglądać eventy? Drop z blasków jakiś zmieniony ? Heksy? itd?
Większość rzeczy mi się nie podoba, jest sporo NPC które są praktycznie do niczego... Kolejną rzeczą Misje nadal mam robić te nudne misje z globala, co aż się rzygać nimi chce? Nagrody i kasa zapewne taka sama będzie, kilka ujowych yang które starczą aby wywalić na ziemie.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Moim zdaniem drop broni 75 lvl to tylko grota oraz szkata ripa, byłoby najlepiej...

Dodatkowo koń? W tych czasach bez możliwości zrobienia konia w moment nie ma co iść z serwerem, koń to podstawa nie lepiej zrobić np 25% szansy na wejście medalu a czytać aż do 11 poziomu bez limitu czasu?

Kolejną rzeczą jest to że jak będą wyglądać eventy? Drop z blasków jakiś zmieniony ? Heksy? itd?

Większość rzeczy mi się nie podoba, jest sporo NPC które są praktycznie do niczego... Kolejną rzeczą Misje nadal mam robić te nudne misje z globala, co aż się rzygać nimi chce? Nagrody i kasa zapewne taka sama będzie, kilka ujowych yang które starczą aby wywalić na ziemie.

Co do konika porozmawiam z administracja a co do misij sa on takie same jak na pl tylko sie dostaje Zmianki dodanie oraz Inne rzeczy

Opublikowano

Podziwiam Twój filmik na youtube, zachęcił mnie do gry.

edit: pomyliłem tematy, elo

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

Po zobaczeniu nowej prezki stwierdzam, że ten serwer w żadnym stopniu nie jest oldschoolem. SS'y robił jakiś grafik, który 1 raz odpalił painta. Do tego jeszcze exp 2/3% jak ten z PL'a, to chyba 15lvle będą po 3 miesiącach serwera.

Czy to na pewno jest hard? Bo 15 szkat na broń 75 to można na easy spotkać. Do tego IS - wierzchowiec 50% expa, pierścien 50% expa i PD. Nie wspominając o certyfikatach na bojowca i militara.

tenor.gif

Opublikowano

Ha ha ha xD rozjebałeś ;d

@topic

Looooool ten twój film na yt odstrasza naucz się czytać.

Elo

Opublikowano

@topic

Elo

Rozjebałeś to ty Cortiuma xDD 

Gdybym grał na hardach to pewno bym zawitał, ciekawy serwer ;) 

WD7IpkZ.png

Opublikowano

@topic

Elo

I c**j dobrze się z tym czuje ;*********

Reklamy #1

PrzebojowyYT

Easy

Skejcior

https://youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=mTHIrxPXghA

Następne reklamy już niebawem .

reklama tylko o yt co mają po 300-600 subów ?

Opublikowano

@topic

Elo

I c**j dobrze się z tym czuje ;*********

Reklamy #1

PrzebojowyYT

Easy

Skejcior

https://youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=mTHIrxPXghA

Następne reklamy już niebawem .

reklama tylko o yt co mają po 300-600 subów ?

Pewnie dlatego że nagraliśmy najszybciej ? z tego co wiem więksi też będą brać udział ;)

Opublikowano

Zauważyłem że itemshop sporego kopa daje no ale serwer z czegoś musi sie utrzymać. Reklama na MPC nie da wam 1,000 albo 2,000 graczy da wam max 200/300 osób gdzie 100/50 graczy zostanie i będzie grało a jak będzie grało 50 graczy to sie serwer nie utrzyma a Co jak sie serwer nie utrzyma? To serwer padnie, no niby każda reklama sie liczy ale zamiast kupować u youtuberów którzy maja od 100 do 700 subów, reklame moglibyście zakupić u YouTubera który ma 15 k i efekty znacznie byłyby lepsze. Tez uważam tak ze na waszym Hardzie nie będzie grało pól YouTuba jak na Ravi ale jak przekonacie większych youtuberów aby nagrywali serie z harda to może być ciekawie. Ja sam osobiście zagram bo brakowało mi takiego serwera. 

Opublikowano

Zauważyłem że itemshop sporego kopa daje no ale serwer z czegoś musi sie utrzymać. Reklama na MPC nie da wam 1,000 albo 2,000 graczy da wam max 200/300 osób gdzie 100/50 graczy zostanie i będzie grało a jak będzie grało 50 graczy to sie serwer nie utrzyma a Co jak sie serwer nie utrzyma? To serwer padnie, no niby każda reklama sie liczy ale zamiast kupować u youtuberów którzy maja od 100 do 700 subów, reklame moglibyście zakupić u YouTubera który ma 15 k i efekty znacznie byłyby lepsze. Tez uważam tak ze na waszym Hardzie nie będzie grało pól YouTuba jak na Ravi ale jak przekonacie większych youtuberów aby nagrywali serie z harda to może być ciekawie. Ja sam osobiście zagram bo brakowało mi takiego serwera. 

Tak jak i ja pisałem ;) my po prostu byliśmy pierwsi ;)

Z tego co wiem do 20 maja nagra dość sporo yt :) 

Opublikowano

Boze ale syf, bonusy z isu przesadzone, do tego tutaj nic nie ma, kopiuj wklej, chyba bardziej ubogiego serwera nie widzialem.

Z isem wbijamy 3,5 razy szybciej lvl, mamy 30% az 30%? wiecej dmg z jakiegos pierscionka? jeszcze ich jest kilka

Kopiuj wklej, nic wiecej tu nie widze.

Opublikowano

Boze ale syf, bonusy z isu przesadzone, do tego tutaj nic nie ma, kopiuj wklej, chyba bardziej ubogiego serwera nie widzialem.

Z isem wbijamy 3,5 razy szybciej lvl, mamy 30% az 30%? wiecej dmg z jakiegos pierscionka? jeszcze ich jest kilka

Kopiuj wklej, nic wiecej tu nie widze.

pewnie dlatego że to hard old school ? właśnie bez większości badziewi ? Moim zdaniem taki powrót do pl-a przyda się ;)

Opublikowano

Kolejny syf. Te wasze serwery oldschool mnie już rozpierdalają. Podam dwa przykłady takich serwerów:

- Cag*oso = Powiedzcie mi, ile tam graczy gra?

- Opti*usMT2 = reklama MEGA MEGA MEGA, a taki ch*j na starcie PUSTKI.

Więc teraz sobie odpowiedzcie na pytanie, co będzie tutaj, heh.  Reklama widze spora bo reklamują ludzie, którzy mają 300 / 700 subów - może 30 graczy z tego będziecie mieli ;D

Nie polecam.

Opublikowano

Raczej będziecie w potrzasku dwóch mega serwerów tj. Antaris i Athes gdzie będzie grać 90% sceny polskiego MT2. Ciężko będzie się wam wybić,wręcz jest to nie możliwe, ale życzę powodzenia ;)

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Kolejny syf. Te wasze serwery oldschool mnie już rozpierdalają. Podam dwa przykłady takich serwerów:

- Cag*oso = Powiedzcie mi, ile tam graczy gra?

- Opti*usMT2 = reklama MEGA MEGA MEGA, a taki ch*j na starcie PUSTKI.

Więc teraz sobie odpowiedzcie na pytanie, co będzie tutaj, heh.  Reklama widze spora bo reklamują ludzie, którzy mają 300 / 700 subów - może 30 graczy z tego będziecie mieli ;D

Nie polecam.

Proszę nie porównywać mojego serwera do tego chłamu.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...