Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Easy] Nervios

Gość Nerfinekk

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Nerfinekk
Opublikowano

­

W takim razie ja już od kilku godzin czekam na tego banana

Czemu kłamiesz? Wiem ,że nie masz awki na minusie.. Mam udostępnić ss'y z bazy danych (tylko thirst) aby każdy dowiedział się ,że kłamiesz? Jeśli chcesz to po prostu wrzuć jakieś ss'y :)

­

Dlaczego za wszystkie bugi banujesz? Przecież wystarczy dodać jedną linie w requ i blokujesz możliwość ujemnej awanturniczości ;)

Ponieważ jak ktoś cheatował to nawet jeśli to naprawię to będzie on miał zdobyte nieuczciwie korzyści w grze ,a jeśli ktoś chce zacząć od nowa bez cheatów to nie zabraniam niech gra ban nie jest na ip tylko na nick, to samo będzie z grzybkami ,ale wtedy już na ip.

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

­

Czemu kłamiesz? Wiem ,że nie masz awki na minusie.. Mam udostępnić ss'y z bazy danych (tylko thirst) aby każdy dowiedział się ,że kłamiesz? Jeśli chcesz to po prostu wrzuć jakieś ss'y :)

­

Dlaczego za wszystkie bugi banujesz? Przecież wystarczy dodać jedną linie w requ i blokujesz możliwość ujemnej awanturniczości ;)

Ponieważ jak ktoś cheatował to nawet jeśli to naprawię to będzie on miał zdobyte nieuczciwie korzyści w grze ,a jeśli ktoś chce zacząć od nowa bez cheatów to nie zabraniam niech gra ban nie jest na ip tylko na nick, to samo będzie z grzybkami ,ale wtedy już na ip.

Nie rozumiesz jednej najważniejszej rzeczy. Bugi trzeba eliminować a nie zostawiać je w grze i za nie banować.

Jesteś młodym użytkownikiem to ci napiszę, kiedyś to forum nazywało się MPC - Multiplayer Cheats idea forum była taka by znajdować błędy w grach i się nimi dzielić z innymi by bawić się na serwerach gdzie administracja nie potrafi naprawić prostych rzeczy :) 

1000093817-removebg-preview-1.png

Gość Nerfinekk
Opublikowano

­

­

­

Nie rozumiesz jednej najważniejszej rzeczy. Bugi trzeba eliminować a nie zostawiać je w grze i za nie banować.

Jesteś młodym użytkownikiem to ci napiszę, kiedyś to forum nazywało się MPC - Multiplayer Cheats idea forum była taka by znajdować błędy w grach i się nimi dzielić z innymi by bawić się na serwerach gdzie administracja nie potrafi naprawić prostych rzeczy :)

Wiem ,że to forum kiedyś było o tym ,ale jak mam wyeliminować buga (nie na awke, dzis go naprawie ,ale chodzi mi o grzyby) skoro nie wiem na czym polega?

Opublikowano

­

Wiem ,że to forum kiedyś było o tym ,ale jak mam wyeliminować buga (nie na awke, dzis go naprawie ,ale chodzi mi o grzyby) skoro nie wiem na czym polega?

Taka twoja rola, administratora. Wiesz że bug jest to i tak duży plus, teraz musisz go zlokalizować i naprawić :)

Gość Nerfinekk
Opublikowano

­

Taka twoja rola, administratora. Wiesz że bug jest to i tak duży plus, teraz musisz go zlokalizować i naprawić :)

Już chyba wiem jak to robisz :) dziś postaram się to naprawić.

Opublikowano

­

­

Daj znać jak naprawisz bo mam jeszcze kilka z których nie korzystałem u ciebie :D

Gość Nerfinekk
Opublikowano

­

­

Daj znać jak naprawisz bo mam jeszcze kilka z których nie korzystałem u ciebie :D

Ok.

­

Gość Nerfinekk
Opublikowano

Aktualizacja:

- poprawiono antybota i antycheat'a.­

Gość Nerfinekk
Opublikowano

Aktualizacja:

- poprawiono antybota i antycheat'a.­

Błędy nadal są:

4631014630771971130967.jpeg

Ogólnie to nie wiem jak to naprawić ,ale ustawiłem crona ,który blokuje konta z czymś takim jak to na screenie :/.

­

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kiedy naprawicie błąd w lochach?

W prezentacji jest napisane, że szansa na artefakt to 94% a tak naprawdę jest 47% jak nie mniej ;c

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ludzie dalej używają skryptów na twoim serwerze mając staty po 70/80k na 100lv, chyba coś jest nie tak... Nie polecam grania na serwerze dopóki nie zostanie to naprawione..

28bb3w1.png

• 2 tygodnie później...
Gość Nerfinekk
Opublikowano

Będzie nowa edycja z naprawionymi bugami ,ale póki co nie ma mnie w domu. //ogólnie to nowy serwer postawie :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Serwer nie działa. Temat do zamknięcia.

Dokładnie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...