Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Easy] Nervios

Gość Nerfinekk

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Nerfinekk
Opublikowano

==

==

==

==

==

==

==

==

==

==

==

==

==

==

==

==

Witaj!

Chciałbym Cię zaprosić na mój serwer Shakes & Fidget!

Znajdziesz tam:

- bardzo ciekawy itemshop

- zmieniona grafika

- wiele graczy

- dobre zabezpieczenia

... więcej zobaczysz po wejściu! 

Link: Nervios.vior.pl

Typ: Easy

Aktualny event: Brak

Grzyby na start: 400

Szansa na grzyba w karczmie: 20%

Ilość grzybów z karczmy: 2

Koszt artefaktu: 5 grzybków

Koszt itemu z dwoma cechami: 1 grzybków

Koszt eliksiru nieśmiertelności: 10 grzybków

Szansa na artefakt w karczmie: 2%

Szansa na artefakt w toalecie: 65%

Szansa na artefakt w lochach: 94%

Szansa na artefakt w sklepie: 30%

Serdecznie zapraszam na serwer i pozdrawiam!

Nerfinek

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może jakiś kod bonusowy dasz? ^-^ Serwer godny polecenia zobaczymy ile  będzie stał :P

Pomogłem? Daj  Lajka   :D

Opublikowano

podkręć exp z misji , bo na moim lvlu (180) wgl prawie nic nie leci :v , jedyny exp to loch a na lochach niektorych juz nie daje rady ..

Pomogłem? Daj  Lajka   :D

Gość Nerfinekk
Opublikowano

podkręć exp z misji , bo na moim lvlu (180) wgl prawie nic nie leci :v , jedyny exp to loch a na lochach niektorych juz nie daje rady ..

Nie zmienię expa ,ponieważ wtedy na mniejszych lvl za łatwo by się expiło ,a pozatym było by zbyt easy.

Gość Nerfinekk
Opublikowano

@Blox35 Nie reklamuj. Wbij na twojego serwa i zobacz ,że ktoś rozsyła spam i włamał się do panelu. Zabezpiecz panel i itemshop, najlepiej użyj mojego (jest w poradnikach) to coś takiego się raczej nie powtórzy :) (zabezpieczony jest, hasło do panelu możesz zmienić w pliku dbc.php w folderze panel)

Opublikowano

@Blox35 Nie reklamuj. Wbij na twojego serwa i zobacz ,że ktoś rozsyła spam i włamał się do panelu. Zabezpiecz panel i itemshop, najlepiej użyj mojego (jest w poradnikach) to coś takiego się raczej nie powtórzy :) (zabezpieczony jest, hasło do panelu możesz zmienić w pliku dbc.php w folderze panel)

Zwiekszysz drop grzybów z misji? bo lipnie tak bez grzybow grac

1. Wierny jednej marce

DSC_0028_3.JPG (1).jpg

Gość Nerfinekk
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngNerfinekk   Wiem jak zmienic , znam się lepiej niż ty dzieciaczku xD

Stawiałeś serwery na Hostingu 5v.pl xD W dodatku nie stabilny mówie o serwerach nyzasf i aterios xD

żenada xD

Skąd niby wiesz ,że to były moje serwery?

Gość Nerfinekk
Opublikowano

Zwiekszysz drop grzybów z misji? bo lipnie tak bez grzybow grac

Drop został zwiększony.

Opublikowano

nie działa mi gra,

na chrome nie chce się załadować strona, a na Microsoft edge pisze "conection refused" i biale tło

Gość Nerfinekk
Opublikowano

w ogóle twój jak i mój serwer nie działa wina hostingu chyba przerwa techniczna może :(

Tak było ,ale już naprawili.

nie działa mi gra,

na chrome nie chce się załadować strona, a na Microsoft edge pisze "conection refused" i biale tło

Tak było ,ale zostało to już naprawione (wina hostingu).

Opublikowano

Istniałaby możliwość zwiększenia ilości dodawania statystyk za jednym razem? Trochę nudno tak klikać jak zwiększa się tylko o jedno :D

Gość Nerfinekk
Opublikowano

Czy tylko mi leci mniej grzyba z misji po przekroczeniu 100 lv ?

Do 100 miałem po 5 teraz po 3

Drop 5 grzybów był ustawiony w ramach eventu. Następny taki event w piątek. Zapraszam!

Opublikowano

Serwer spoko,ale szybko może sie tam gra znudzić,te same pozycje w topce,ciągła dominacja jednego i brak przeciwników do bicia.Będą może restarty co 2-3 tyg?

Według mnie za niedługo ten serwer nie będzie cieszył się taką popularnością,a wprowadzenie czegoś takiego jak *rundy* może być czymś ciekawym w rozgrywce :)

Opublikowano

Żeby co 2-3 robić res serwera,żeby sie nie znudził za szybko.Można pyknąć jaką Hal of Fame top 3 graczy z każdej rundy :) Gra nie była by monotonna i co runde każdy by miał równe szanse,gracze by sie utrzymali i rywalizacja była by bardziej wyrównana :)

Gość Nerfinekk
Opublikowano

Uważam ,że to dobry pomysł, zrobię głosowanie i zobaczymy ile będzie na tak ,a ile na nie. Jeśli graczom pomysł się spodoba to zostanie on wykorzystany w grze.

Gość Nerfinekk
Opublikowano

Aktualizacja:

- dodano licznik online

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...