Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SGA, SGM, GM, AF ~ OutLaw †

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak kiedyś polecialem, tym razem nie polecam. Skacze po serwerach gdzie tylko rekrutacja jest otwarta. Polecam się trzymać jednego serwera a nie skakać byle po rangi. 

Opublikowano

Jak kiedyś polecialem, tym razem nie polecam. Skacze po serwerach gdzie tylko rekrutacja jest otwarta. Polecam się trzymać jednego serwera a nie skakać byle po rangi. 

Jedna ranga na jednym serwerze? To nazywasz skakaniem po serwerach? Kolego chyba coś Ci się pomyliło. 

Arise2 stoi bezczynnie, nie mogę tego nazwać serwerem otwartym gdzie posiadam rangę. 

Proszę Cię, zaktualizuj informacje i potem się wypowiadaj. 

Opublikowano

Stać stoi, ale Twoja osoba jest śmieszna jako GM xD. Wywalają Cię skąd tylko się da. Czemu szukasz posady skoro masz na Neleusie GA?

Lecisz na rangi z tego co wygląda :). Zamiast się skupić na rozwoju serwera posiedzieć na nim poszukac błędow już szukasz kolejnej opcji zdobycia rangi. NIE POLECAM 

Aby nie było że gołosłowny jestem  33443413042470868047.png

Opublikowano

Stać stoi, ale Twoja osoba jest śmieszna jako GM xD. Wywalają Cię skąd tylko się da. Czemu szukasz posady skoro masz na Neleusie GA?

Lecisz na rangi z tego co wygląda :). Zamiast się skupić na rozwoju serwera posiedzieć na nim poszukac błędow już szukasz kolejnej opcji zdobycia rangi. NIE POLECAM 

Kolego spójrz na opinie innych użytkowników i podaj mi serwery skąd rzekomo zostałem wyrzucony. 

Arise2 jest zawieszone, więc czemu nadal drążysz ten temat? Nie rozumiem toku Twojego myślenia i myślę, że nie zrozumiem.

Posiadanie rangi na jedynym, nie daje mi powodu do zamknięcia tematu. Jest otwarty i tak już zostanie.

Nie wiem jak Ty, ale Ja nigdy nie prosiłem się o jaką kolwiek rangę na serwerach.

Nie zapomnij wrzucić tutaj tej listy projektów, gdzie zostałem wydalony.

Czekam z niecierpliwością. 

Opublikowano

Kolego spójrz na opinie innych użytkowników i podaj mi serwery skąd rzekomo zostałem wyrzucony. 

Arise2 jest zawieszone, więc czemu nadal drążysz ten temat? Nie rozumiem toku Twojego myślenia i myślę, że nie zrozumiem.

Posiadanie rangi na jedynym, nie daje mi powodu do zamknięcia tematu. Jest otwarty i tak już zostanie.

Nie wiem jak Ty, ale Ja nigdy nie prosiłem się o jaką kolwiek rangę na serwerach.

Nie wiem z jakich serwerów zostałeś wywalony, lecz jest to pewna informacja, że jak jestes w team graczy po prostu nie ma :). i owszem zostałeś z 2 bodajze wywalonych.

Co do tematu, nie przeszkadza mi to że otwarty jest, ale te Twoje ciągłe "ref". Masz GM'a? Tyle zajmij się nim a tematu nie odświeżaj bo pokazuje to w ten sposób jak zachłanny na rangi jesteś.

Pisałem kiedyś, że Cię polecam bo znalem z Arise2 na TS3. Lecz po tym jak się dowiedziałem co wyprawiasz i jak graczy ubywa z Twojego powodu, to stwierdziłem że opinię zmienię. Tyle ode mnie.  Dyskusji prowadzić nie bedę, i skoro reagujesz na polecenia przyjmij na klate krytykę i nie tłumacz się. "winny się tłumaczy" :) Pozdrawiam i udanego startu serwera życze.

Opublikowano

Nie wiem z jakich serwerów zostałeś wywalony, lecz jest to pewna informacja, że jak jestes w team graczy po prostu nie ma :). i owszem zostałeś z 2 bodajze wywalonych.

Co do tematu, nie przeszkadza mi to że otwarty jest, ale te Twoje ciągłe "ref". Masz GM'a? Tyle zajmij się nim a tematu nie odświeżaj bo pokazuje to w ten sposób jak zachłanny na rangi jesteś.

Pisałem kiedyś, że Cię polecam bo znalem z Arise2 na TS3. Lecz po tym jak się dowiedziałem co wyprawiasz i jak graczy ubywa z Twojego powodu, to stwierdziłem że opinię zmienię. Tyle ode mnie.  Dyskusji prowadzić nie bedę, i skoro reagujesz na polecenia przyjmij na klate krytykę i nie tłumacz się. "winny się tłumaczy" :) Pozdrawiam i udanego startu serwera życze.

Zawołaj mi tutaj tych wszystkich ludzi i proszę daj mi te dowody, że zostałem wyrzucony.

Opowiedz wszystkim użytkownikom przeglądającym mój temat co Ja takiego wyprawiam. Ja ze swojej strony nie mam nic do ukrycia, chętnie porozmawiam na ten temat w szerszym gronie. 

Twoje słowa nie mają pokrycia, do tej pory nie przedstawiłem żadnego sensownego argumentu. Przepraszam, ale marnujesz tylko mój cenny czas na takie bezsensowne pogawędki. 

"Winny się tłumaczy"? Kolego mam bezczynnie siedzieć i patrzeć jak byle kto bezpodstawnie mnie oczernia? No proszę Cię. 

Moja praca na serwerach nie została jeszcze w żaden sposób uznana za negatywną. Żaden właściciel nie napisał na mnie negatywnej opinii, wręcz przeciwnie.

Zapraszam do dalszej dyskusji, Panowi i Panie robi się gorąco.

Lecz po tym jak się dowiedziałem co wyprawiasz i jak graczy ubywa z Twojego powodu, to stwierdziłem że opinię zmienię.

Plotka usłyszana od kogoś i powtarzana dalej przez kogoś innego. Informacja musiała być w 100% pewna, skoro tak w to wierzysz. 

Jestem Twoim idolem? Skoro tak podążasz za mną na każdy serwer. 

Opublikowano

To może teraz czas na moje słowo, nie będziesz oczerniał mojego znajomego. Arise2 jest zawieszone, więc nie został wyrzucony z ekipy, w ręcz przeciwnie właściciel owego forum jest zadowolony z wykonanych przez nas prac, więc ten argument możesz sobie darować..Następna kwestia, oczerniasz go po jakiego grzyba? Z jakiej racji? Kto Ci powiedział o nim złe słowo? Masz niewiele dowodów a robisz aferę próbując go udupić? Bez przesady, chłopaku.. Po ile my mamy lat, 12? Tak się zachowywać mogą dzieci a nie osoby w tak poważnym wieku [ bo myślę, że w takim jesteś, lecz po toku rozumowania nie wynika to, niestety ]. "Dowiedziałem się" no tak, zapomniałem, że dzisiejsza cywilizacja to pelikany które łykają wszystko jak leci [ tak samo jak z telewizją ] nie próbujesz dojść do sedna prawdy tylko chłoniesz wszystko niczym gąbka i oczerniasz kogoś zupełnie niewinnego, w dodatku jako plotke. Zastanów się chłopie co robisz oraz co tym zyskasz.

sds.jpg

Opublikowano

Od siebie nie polecam. Jeden z argumentów wytoczył kolega u góry.

Proszę przedstawić dowód a nie sugerować się tym "dowiedziałem się".

Takie argumenty są bezpodstawne i niewarte mojego cennego czasu.

Opublikowano

Po co argumenty. Podalem jeden. Leci na rangi. GA na serwerze Neleus i jeszcze dalej szuka serwerów. X D. 

Nie zmieniaj tematu, bo nie po to tutaj przyszedłeś. Zacząłeś dyskusję na inny temat z tego co pamiętam i liczę na to, że pociągniesz ją dalej.

Specjalnie tutaj wchodzę i marnuję swój czas, żeby odpisywać na Twoje idiotyczne posty. 

Widziałem podanie na 2 forach metina, polecam. Osoba z doświadczeniem, kulturalna, jak i nie odwala mu po zdobyciu rangi. 

Czy Twój post w temacie Gnomka jest logiczny? No chyba nie. 

Widzę, że masz problem ze mną. Poproszę Cię o kolejne wejście na ts w celu porozmawiania.

Mam nadzieję, że tym razem nie uciekniesz.  :v  :yay:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...