Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SGA, SGM, GM, AF ~ OutLaw †

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy możesz mniej więcej opisać co oferuje Twój partner (hosting)?

Już na stałe współpracuje z PrivHostem, ponieważ dostarczają  mi rozwiązania hostingowe z którymi nigdy nie miałem problemu a ruch który są wstanie obsłużyć jest na prawdę godny podziwu. Do tego zabezpieczenia przed atakami typu ddos są na najwyższym poziomie, na to zwracam szczególną uwagę przy doborze hostingu pod forum, czy też stronę. Mogę również wspomnieć o najlepszym support'cie z jakim miałem okazję współpracować. Hosting jest najwyższej klasy i jest naprawdę godny polecenia.

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam. Współpracowałem z OutLaw-em w niezliczonych projektach i mam do niego zaufanie. Miły chłopak, umie pomóc w projekcie. Szeroki wachlarz umiejętności. Kontakt praktycznie 24/7.

Opublikowano

Polecam. Współpracowałem z OutLaw-em w niezliczonych projektach i mam do niego zaufanie. Miły chłopak, umie pomóc w projekcie. Szeroki wachlarz umiejętności. Kontakt praktycznie 24/7.

Dzięki za opinię.  ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...