Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Carias [Dedyk] [Medium/PvP]

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pomocnik
Opublikowano

Tak jak mowilem ;) nie ma reklamy wiec nic z tego nie bedzie... wchodze o 20 na serwer a tam w m1 jinno 2 osoby a w shinsoo 1 osoba

A co Ty myślaleś? Administracja nie chce inwestować w reklame to tak będzie, piszą tylko że konkurencja startowała a ludzie sami przyjdą, scenariusz jak na avantadorze, mówiłem.

Opublikowano

Tak jak mowilem ;) nie ma reklamy wiec nic z tego nie bedzie... wchodze o 20 na serwer a tam w m1 jinno 2 osoby a w shinsoo 1 osoba

Polecam okulary bo na ch1 w tej chwili jest 46 osób.

A co Ty myślaleś? Administracja nie chce inwestować w reklame to tak będzie, piszą tylko że konkurencja startowała a ludzie sami przyjdą, scenariusz jak na avantadorze, mówiłem.

Nie wiem czy wiesz, ale pieniążki z płatności przechodzą do 3-4 dni więc mam przesunąć kalendarz?

Opublikowano

Ogromna ilość graczy. Od początku serwera 32lvl wbiło ~120osób. Brawa...

Wbicie 32lvla to kwestia godziny dwóch

wskazana liczba to liczba osób która mnie prześcignęła w rankingu.

Nie polecam.

Opublikowano

Nie polecam.

info od Boga? -.- Trochę bardzo się mylisz.. Było 120 osób, a postaci jest 500? No tak..

Opublikowano

Serwer z prezki wydaję się bardzo fajny, choć będzie ciężko wam się przebić ze względu na startujący A*, i istniejący V*, ale i tak Polecam :)

Opublikowano

Nie polecam.

info od Boga? -.- Trochę bardzo się mylisz.. Było 120 osób, a postaci jest 500? No tak..

120 osób wbiło 32 i wyższy lvl. 120 osób dokonało tego w kilkadziesiąt godzin.

500 postaci. Szok. :D

Opublikowano

• Zwiększona dwukrotnie szansa na wydropienie Zatrutego Miecza - z 1.8% do 3.6%

Została edytowana małża - 50% na wydropienie perły

Został ponownie zwiększony exp a av1 i av2 tym razem o 3x

Został dodany drop Pajęczego Klucza do Królowej

Zostały dodane języki na M1 po zalogowaniu się na serwer

Została dodana Instr. Jazdy Konnej do Handlarki Różnościami

Została dodana Szpula Jedwabiu do Handlarki Różnościami

Opublikowano

Polecam gorąco serwer i zapraszam !!! Bardzo fajny Medium bardzo przyjemnie się gra a co najważniejsze serwer stabilny, bez błędów i z potencjałem :P :)

Dla prawdziwych świrów ;p

P/s skile wchodza na m7 na G1 wiec spokojnie 7 ksiazek i mamy skile G :)

Opublikowano

Serwer z prezki wydaję się bardzo fajny, choć będzie ciężko wam się przebić ze względu na startujący A*, i istniejący V*, ale i tak Polecam :)

Pograłem chwilę serwer jest naprawdę skonfigurowany całkiem fajnie pod względem rozgrywki, szybko się nie znudzi, ale liczba graczy nie powala, bez dobrej reklamy nie wróżę dobrej przyszłości ;p

Opublikowano

mozna wejsc solo ale nie respi sie nic na dungeonie.. jedynie w pt ... lepiej by bylo gdyby to zmienili bo szukaj pt przy takiej ilosci graczy

Opublikowano

mozna wejsc solo ale nie respi sie nic na dungeonie.. jedynie w pt ... lepiej by bylo gdyby to zmienili bo szukaj pt przy takiej ilosci graczy

Dziś zaczynam robić aktualizacje 0.5 kilka drobnych poprawek, a potem coś na majówkę i przy okazji te dungeony zrobię :)

Opublikowano

Napisze Ci moim skromnym zdaniem co jest do poprawki :

1.Biolog-skrócic czas chociaż o pół

2.dodac drop do kazdego bossa - zeby nei bylo "pustych" bosow 

3.zwiekszyc drop perel,zwojow egzo magicznych metali,diamentowych kamienii, - uzasadniam.. drop perel jest slaby a jest maly procent na ulepszenie przedmiotu wiec albo ziwekszyc drop perel albo dac wieksza szanse na ulepszenie 

4.Zmienic czas czytania kamienia duchowego- 2h moim zdaniem to troche przesada jak nawet nie wejdzie ..wiec proponuje albo zniwelowac troche czas albo mozliwosc czytania od razu nastepnego a zostawic czas pomiedzy pomyslnym szkoleniem 2h (kwestia dyzcyji)

5.dodac drop kartek z metinow jak i kazdego bossa min po 3-4 sztuki (100%) na drop ) naraz -uzasadnienie - dodaliscie 2 skile, ktore trzeba rozwinac ale nie pomysleliscie jak to moze byc mozliwe gdy kartki leca z ezo przywolywacza i z ripa po 1 sztuce(nie wiem jak bossy dalej ) ... zdecydowanie za malo !! nie wspominajac juz ze potrzeba 10 kartek na wytworzenie jednej ksiegi ktora mozemy przeycztac pomyslnie lub niepomyslnie ... takze prosze sobie skalkulowac ile trzeba by bylo ubic bosow zeby chociaz jedna umiejetnosc wbic na perfect ...

6.za malo misji jak na serwer medium moim zdaniem.. co lv powinna byc jakas fajna fabularna misja lub chociaz jakas misja ..

7.zmniejszyc dmg Generala w grocie 

8.dodac bonus na potwory w truciaku lub eq na potwory ktore mozna dropnac ,wytworzyc bo troche slabo sie bije metki i dropi cokolwiek majac dmg wojownikiem 3k w metka ( posiadajac truciaka 9 all misje i fryzure i kostium )( nie wspomne ze metinow trzeba ubijac multum)

9.dodac jakis zmodernizowany system ulepszania konia,zwiekszyc lv ( mysle o jakim bonusie dla konia np na potwory na maksymalnym lv czy cos )

10.zmienjszyc czas respu bossow o polowe i zregulawac ich resp ..- uzasadniam : bossy co niektore respia nieregularni gdyz na 2 ch jest boss na innych nie ma (mowa o jednakowym wybiciu) + resp jest tak dlugi ze nawet  nie jestem w stanie okreslic co ile sie respia ;/

11.dodac misje fabularna na peta i inne rzeczy ktore umila czas spedzania na waszym serwerze ;) ( tzn . z racji tego ze jest to serwer medium to rozumiem ze wszystko nie moze byc na tacy ale tez bez przesady zeby wszystko bylo niemozliwe do osiagniecia )... chodzi mi o to zebyscie dodali questy jakies fabularne za ktore mozemy otrzymac bonusy,przedmioty,pety,wierzchowce,cokolwiek na stale, cos co by stworzylo tkz "banana " na twarzy gracza gdy wykona misjie i zoabczy jaka jest nagroda za nia :) ( cos na zasadzie misji z piersciniem powrotu z waszego repertuaru ) ;) ( tylko po wykonaniu tej misji nei mialem banana ale wiecie o co chodzi :DDDD)

12.dodac drop eq z niebieanskich lez standardowo (v2 szpony itd itd )

13.zmiejszyc dmg mobow w grocie o troche ( mocno bija a wyexpic buffa 75 to troche trzeba czasu jak nie wiecej niz troche  :P )

Tyle z mojej stronmy jak mi sie cos przypomni waznego to dopisze pozdrawiam i mysle ze cos zostanie wziete podo uwage z tego co napisalem ;) bo ja nie hejtuje tylko wdrazam wam w zycie propozycjie ktore na pewno by mialy sens i umilily spedzanie czasu na waszym serwerze ;) pozdrawiam 

Opublikowano

• Został zmniejszony koszt otwarcia dozorcy w Pierścieniu - 250.000 yang
  • Został dodany Marmur Rybaka do "Zestawu", który sprzedaje Rybak
  • Został poprawiony drop w av1 i av2 z Kamieni Metin
  • Został dodany drop biżuterii na 54 lv. do Kamieni Metin w av1 i av2
  • Został zmieniony Marmur Polimorfii u Handlarki Różnościami
  • Został zmieniony sposób wytwarzania Marmuru Polimorii na łatwiejszy
  • Został dodany Odłamek Duszy do Kamieni Zazdrości
  • Zostały zmienione przedmioty dzięki, którym mogliśmy wchodzić na wyższy poziom Wieży Orków (Mapa Wieży Orków & Skrzynia Orków) - Wyeliminuje to możliwość farmienia tych samych skrzyń i map, które potrzebne są do przejścia na wyższe poziomy Wieży Demonów - Dziękuje jednemu użytkownikowi za odnalezienie i zgłoszenie błędu
  • Został dodany drop Symbolu Wojownika do Ognistego Króla
  • Został dodany Generał do av2 - 465, 180 - Pozycja
  • Zostały dodane 3 bossy i 6 Kamieni Metin na mapę od poziomu 90
  • Został zwiększony resp na mapie od 90 poziomu - Prawie dwukrotnie
  • Przerobione bonusy:

Z:

Życie: 1500    2000    2000    2500    3000
Witalność: 5    5    10    10    15
Inteligencja:  5    5    10    10    15
Siła: 5    5    10    10    15
Zręczność: 5    5    10    10    15
Szybkość ataku: 10    10    10    10    10
Szybkość poruszania się: 10    10    10    10    10
Szybkość magii: 6    6    8    10    20
Regeneracja Życia: 12    12    12    20    30
Szansa na otrucie: 8    8    8    8    8
Szansa na omdlenie: 8    8    8    8    8
Szansa na spowolnienie: 8    8    8    8    8
Szansa na kryt. uderzenie: 6    6    6    10    12
Szansa na przesz. uderzenie: 6    6    6    10    12
Na:
Życie: 1500    2000    2000    2500    3000
Witalność: 5    10    10    15    15
Inteligencja: 5    10    10    15    15
Siła: 5    10    10    15    15
Zręczność: 5    10    10    15    15
Szybkość ataku: 10    10    10    15    15
Szybkość poruszania się: 10    10    15    20    20
Szybkość magii: 6    6    8    10    20
Regeneracja Życia: 20    20    20    30    30
Szansa na otrucie: 8    10    10    10    10
Szansa na omdlenie: 8    10    10    10    10
Szansa na spowolnienie: 8    10    10    15    15
Szansa na kryt. uderzenie: 5    10    10    15    15
Szansa na przesz. uderzenie: 5    10    10    15    15
Opublikowano
Drop aktywowany od soboty do niedzieli - rano:
  • -> Drop z każdego potwora Skrzyń Blasku Księżyca
  • -> Doświadczenie zwiększone o 25%
Drop aktywowany od niedzieli do poniedziałku - rano:
  • -> Drop z każdego potwora Skrzyń Blasku Księżyca
  • -> Drop z każdego potwora Skrzyń Ciemności
  • -> Doświadczenie zwiększone o 30%
  • -> Yang zwiększone o 30%
Drop aktywowany od poniedziałku do wtorku - wieczór:
  • -> Doświadczenie zwiększone o 35%
  • -> Yang zwiększone o 35%
  • -> Przedmioty zwiększone o 35%
Opublikowano

dobry serwer klijet idealny mam tam najwiecej katek czyli fps bez integracju w klijenta. (tak sie zastanawiam za czym leca ludzie widze ze za totalnymi easy byle by miec wszysko napoczatku)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...