Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Carias [Dedyk] [Medium/PvP]

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ile online?

Aktualnie 47 osób, ale graczy stale przybywa ; )

20 min gry i 5 bugów rzuciło mi się w oczy, niestety ale takiego czegoś nie powinno się serwować na oficjalnym starcie, nadzieje spaliły na panewce :( 

niestety serwer na NIE

Skoro znalazłeś bugi, to wypadałoby się nimi podzielić z administracją... ^ ^

Wypadałoby nie podawać ich w finalnej wersji clienta udostepnionej dla graczy, od czego były beta testy?

ile online?

20 min gry i 5 bugów rzuciło mi się w oczy, niestety ale takiego czegoś nie powinno się serwować na oficjalnym starcie, nadzieje spaliły na panewce :( 

niestety serwer na NIE

Wypadałoby nie podawać ich w finalnej wersji clienta udostepnionej dla graczy, od czego były beta testy? \

kSdPYbS.jpg

Opublikowano

• Została zrobiona możliwość łączenia Instrukcji Umiejętności

Został poprawiony drop pieczęci w Wieży Orków na 5 piętrze

Zostało napraiwone kupowanie fryzur na 31 dni w ItemShopie

Zostało usunięte "Chunjo" z Pierścienia Teleportacji

Został zdjęty limit poziomowy na drop z Kamieni Metin

Zostały dodane AutoPoty (1.250.000 PŻ/PE) do Handlarki Różnościami

Został poprawiony drop z Atlantyckiego Metina (Kamienie w av1)

Został zwiększony exp w av1-2 o dwa razy

Został naprawiony 7 poziom w Wieży Demonów

Opublikowano

ile online?

niestety serwer na NIE

Wypadałoby nie podawać ich w finalnej wersji clienta udostepnionej dla graczy, od czego były beta testy?

ile online?

niestety serwer na NIE

Wypadałoby nie podawać ich w finalnej wersji clienta udostepnionej dla graczy, od czego były beta testy? \

Beta mogła być ale zwykle bywa to tak, że testerzy lecą w c***a. 

Opublikowano

pozdro... jak naprawicie bugi to może będzie można grać godnie... chcę pójść na dungeon nagle wywala mi bufkę a na głównym koncie nie ma w ogóle mobów dobra robię relog (strata 500k) wchodzę znów wywala mi główną postać(znów 500k) potem wchodzę znów wszystkie postacie były lecz znów nie było metinów ani nic (kolejne 500k) próba numer 4 wszedłem wszystko pięknie pod sam koniec jak jechałem na bossa wyjebało mnie :) (strata 500k i jakieś 30min) próba numer 5 znów nie było mobów (500k) czyli jakieś 2,5kk stracone i 30min gry :) powodzenia życzę 

Opublikowano

Up

To wejdz bez buffki. #besmart

Mysle ze sprawdze nigdy nie patrzę na ilosc online ale na dopracowanie oraz zaangazowanie administracji.

Opublikowano

pozdro... jak naprawicie bugi to może będzie można grać godnie... chcę pójść na dungeon nagle wywala mi bufkę a na głównym koncie nie ma w ogóle mobów dobra robię relog (strata 500k) wchodzę znów wywala mi główną postać(znów 500k) potem wchodzę znów wszystkie postacie były lecz znów nie było metinów ani nic (kolejne 500k) próba numer 4 wszedłem wszystko pięknie pod sam koniec jak jechałem na bossa wyjebało mnie :) (strata 500k i jakieś 30min) próba numer 5 znów nie było mobów (500k) czyli jakieś 2,5kk stracone i 30min gry :) powodzenia życzę

Masz problem z internetem to nie jest od nas wina, nikogo z serwera nie wywala, a tak po za tym są ataki od 16;16 bo jeszcze nie dostaliśmy emaila od OVH z nagłówkiem "KONIEC ATAKÓW NA ADRES IP ..." - Sprawdź połączenie internetowe bo naprawdę nikt na serwerze nie ma tego błędu, który Ty masz.

Opublikowano

@up

czemu nie odpowiesz na pytanie ile online i jak wypadl start?

Nawet jesli slabo to powiedz, bo nie wiem czy warto wbijac :)

Wejdź i sam sprawdź :) Nie muszę mówić ile jest osób ;)

Jasne, ze nie musisz, ale po takiej odpowiedzi juz widac, ze nie warto "wchodzic i sprawdzac".

Jeżeli tak uważasz to nie wchodź bo nie warto - Twoje słowa.

Przyznam szczerze - dziwne masz podejscie do graczy i PR :-) Po Aline mialem Cie za nieudacznika, po kolejnym serverze nabralem nieco szacunku, a patrzac na obecne reakcje na pewnoe pytania chce mi sie smiac. Server zapowiadal sie dobrze, ale z takim podejsciem i kompletnym brakiem pojecia o marketingu daleko nie zajdzie...

Powodzenia.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Działa serwer?

Serwer działa ciągle, był problem z patcherem, który został już rozwiązany :)

@up

czemu nie odpowiesz na pytanie ile online i jak wypadl start?

Nawet jesli slabo to powiedz, bo nie wiem czy warto wbijac :)

Wejdź i sam sprawdź :) Nie muszę mówić ile jest osób ;)
Jasne, ze nie musisz, ale po takiej odpowiedzi juz widac, ze nie warto "wchodzic i sprawdzac".
Jeżeli tak uważasz to nie wchodź bo nie warto - Twoje słowa.

Przyznam szczerze - dziwne masz podejscie do graczy i PR :-) Po Aline mialem Cie za nieudacznika, po kolejnym serverze nabralem nieco szacunku, a patrzac na obecne reakcje na pewnoe pytania chce mi sie smiac. Server zapowiadal sie dobrze, ale z takim podejsciem i kompletnym brakiem pojecia o marketingu daleko nie zajdzie...

Powodzenia.

Podejściem nazywasz brak odpowiedzi na jedno pytanie i przez to tracisz wszystko co o mnie myślałeś i myślałeś o serwerze? Przekreślasz serwer bo nie odpowiedziałem Ci na jedno pytanie?
Opublikowano

Nie przekreslam Ciebie i servera przez brak odpowiedzi :) Nic nie przekreslam ani nikogo. Jednakze na server nie wbije. Smiesza mnie Twoje odpwoiedzi. Pytam o liczbe online, udzielasz odpowiedzi wymijajacej, a jak mowie ze w takim razie nei warto wbijac to mi powtarzasz moje slowa zamiast w jakikolwiek sposob sprobowac przekonac, ze jednak warto... Dlatego tez Ci napsialem - zero pojecia o marketingu i PR, a to w dobie dzisiejszych serverow prywtanych jest rownie wazne co dobrze zbilansowana rozgrywka i perfekcyjnie odpicowany pod wzgledem technicznym server. Pierwszych 2 Ci brakuje, a o pozostalych sie nie dowiem, bo niestety nie chce marnować czasu na gre single player w metina... 

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Działa serwer?

Serwer działa ciągle, był problem z patcherem, który został już rozwiązany :)

Przy uruchamianiu patchera jest błąd o kodzie URL, a na pliku który pomija patcher'a wszystkie kanały OFF. :/

4.jpg

Opublikowano

Problem z niedziałającym patcherem został naprawiony. Aby wejść na serwer:

• 1. Pobierz paczkę z linku podanego niżej
  • 2. Wrzuć paczkę do głównego klienta Carias.pl
  • 3. Rozpakuj i podmień plik CariasPL.exe
  • 4. Uruchom plik CariasPL.exe - I wszystko działa!
xyz
Opublikowano

Droga społeczności,

Dziś od godziny około 7:40 do 14:50 był problem z uruchamianiem gry - Po sparchowaniu wyskakiwał error. Problem został naprawiony.

Prosimy o ponowne spatchowanie gry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...