Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Carias [Dedyk] [Medium/PvP]

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

warto wejsc?

To od Ciebie powinno zależeć. Na razie jest mało osób bo startuje ten serwer na V, ale jutro już powinno być lepiej :)

Czyli server juz wystartowal?

W prezentacji:

"START SERWERA 23.04.2016 GODZINA 18:00/10"

Stad moje pytanie :)

Swoja droga - planujesz jakas reklame? Bo mam wrazenie, ze bedzie jak na poprzendiku.. Server fajny, dobrze zaplanowany, z mila rozgrywka, ale bez reklamy = bez przyszlosci.

Ironiczny

LEGACY

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

warto wejsc?

To od Ciebie powinno zależeć. Na razie jest mało osób bo startuje ten serwer na V, ale jutro już powinno być lepiej :)

W prezentacji:

Swoja droga - planujesz jakas reklame? Bo mam wrazenie, ze bedzie jak na poprzendiku.. Server fajny, dobrze zaplanowany, z mila rozgrywka, ale bez reklamy = bez przyszlosci.

Nie, nie chodziło mi o publikacje serwera, a ponadto dziś jest 22. Postaram się coś wymyślić, nie obiecuje kokosów bo nie chcę Was okłamywać.

Opublikowano

warto wejsc?

W prezentacji:

Nie, nie chodziło mi o publikacje serwera, a ponadto dziś jest 22. Postaram się coś wymyślić, nie obiecuje kokosów bo nie chcę Was okłamywać.

Dlatego wlasnie pytalem.. :-)

W sumie to troche Ci sie dziwie. Fajny server a startujac bez reklamy sam z gory skazujesz sie na porazke. Lepiej bylo poszukac sponsora, umowic reklamy, wtedy ruszac. Czy tez samemu ogarnac reklamy i ruszac - nie znam Twoich mozliwosci marketingowych i finansowych.

No coz, szkoda, powodzenia zycze :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Reklama będzie wystarczająca, a jeśli server jest fajny to i graczy też przybywa. Na starcie ze względu na konkurencję nie oczekujemy Bóg wie jakiej liczy online, ale z biegiem czasu graczy na pewno będzie przybywać. Zwłaszcza, że jest to projekt na "lata" ; )

Pomocnik
Opublikowano

Reklama będzie wystarczająca, a jeśli server jest fajny to i graczy też przybywa. Na starcie ze względu na konkurencję nie oczekujemy Bóg wie jakiej liczy online, ale z biegiem czasu graczy na pewno będzie przybywać. Zwłaszcza, że jest to projekt na "lata" ; )

I skończy tak samo jak Avantador, tam też była reklama "wystarczająca" serwer też był fajny, tylko gracze z biegiem czasu odchodzili a nie przychodzili. Niestety ale teraz reklama jest najważniejsza.

Opublikowano

Dzisiaj jest ten start czy już wystartował? Serwer nawet fajny patrząc po grafice więc polecam i z chęcią odwiedzę serwer. 

Opublikowano

Dzisiaj jest ten start czy już wystartował? Serwer nawet fajny patrząc po grafice więc polecam i z chęcią odwiedzę serwer. 

Dzisiaj.

tenor.gif

Opublikowano

Takich tłumów to jeszcze nigdzie nie było :D

po wyświetleniach i bez reklamy to sądzę że z 15 osób może będzie grało... no zobaczymy

Może dlatego, że wczoraj startował inny serwer.. Użyć mózgu to jednak jest trud.

Jest gdzies dostepna tabela bonow 1-5?

Czułem, że czegoś mi brakuje w tej prezentacji ^^

Opublikowano

jest teamspeak serwera ?

Jest - wyślę Ci na pw. 

Każdy gracz ma prawo do uzyskania na ts rangi " Gracz: Carias.pl " 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...