Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

s1.hurt4u.pl | Serwer HurtWorld x5 deto x3 | NonSteam | WIPE 04.08.2016 | Update 0.3.6.6

_Piotr_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bedzie jakis serwer z deto x1 i zwiekszonym dropem ?

Planujemy zrobić teraz serwer x1. Bez home i tpr. Czysty survival :)

Pracujemy ciągle nad nim :) Ale tak aby był x10 a deto x1 to nwm nwm :)

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer po update mi nie działa

Gre posiadam kupiona .

Dzisiaj po godzinie 19 serwery zostaną zaktualizowane do najnowszej wersji :)

Opublikowano

Nie polecam 3 dni czekam na aktualizacje serwera xD jednym słowem administracja ma graczy w dupie xD only $$$$$$

Opublikowano

Dziś o godzinie 15 odbył się wielki UPDATE do wersji 0.3.6.1 i w związku z tym zrobiliśmy WIPE.

Chcielibyśmy nadmienić, że poprawiliśmy troszkę drop i od teraz nie dropi po 5 części do pojazdów. Dropią one standardowo co spowoduje, że rozgrywka będzie lepsza i nie znudzi się tak szybko.

Zbalansowany został drop amunicji i dropi ona teraz w odpowiednich ilościach.

Uległ zmniejszeniu drop części do pojazdów dlatego postanowiliśmy zwiększyć o 8% drop detonatorów. Od teraz powinno lepiej się je znajdować.

Również o połowę zmniejszona została długość dnia i nocy.

Opublikowano

Dacie jakiś link do pobrania hurtworlda non steam? Żeby nie trzeba było steam'a odpalać, bo mi steam nie działa. Kortal i KT sprawdzałem.

Opublikowano

Bardzo serdecznie polecam ten serwer! :)

Jednostka Centralna: Karta Graficzna: MSI GeForce GTX 1050 Ti GAMING X | Procesor: Intel i3-7100 3.90Ghz | RAM: 8GB

Opublikowano

Bardzo dziękuję :)

Jaka data wipe'u na s1,s2 i ile osób w godzinach szczytu przebywa na owych serwerach?

A i czy jest więcej % na deto na s1 i s2 ?

Na s1 dochodzi do 50 osób, natomiast s2 nie jest tak grywalne ale poprawimy liczbę osób on-line. Niebawem licznik graczy również na www. Kolejne serwery niebawem :)
Opublikowano

Bardzo dziękuję :)

Jaka data wipe'u na s1,s2 i ile osób w godzinach szczytu przebywa na owych serwerach?

A i czy jest więcej % na deto na s1 i s2 ?

Na s1 dochodzi do 50 osób, natomiast s2 nie jest tak grywalne ale poprawimy liczbę osób on-line. Niebawem licznik graczy również na www. Kolejne serwery niebawem :)

A wipe kiedy na s1?

Opublikowano

W DALSZYM CIĄGU NIE POLECAM! :)

Wbijam z ciekawości na serwer z myślą że może ten Piotrek nauczył się robić serwery... gówno tam.
Jeżeli wjedziecie i wpiszecie /online i dla przykładu jest 14 osób, wyjdzie jedna i nagle 12, wejdzie inna jest 18, wyjdzie kolejna jest 16, magia Piotra, nie polecam serwera. Żadnego z tej sieci. Admin leci w kulki ;)

@Edit

mini dowód

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

W DALSZYM CIĄGU NIE POLECAM! :)

Wbijam z ciekawości na serwer z myślą że może ten Piotrek nauczył się robić serwery... g****o tam.

Jeżeli wjedziecie i wpiszecie /online i dla przykładu jest 14 osób, wyjdzie jedna i nagle 12, wejdzie inna jest 18, wyjdzie kolejna jest 16, magia Piotra, nie polecam serwera. Żadnego z tej sieci. Admin leci w kulki ;)

@Edit

mini dowód

Dla Twojej informacji, jeśli wpisałeś zaraz po wyjściu jakiegoś gościa komendę to ona po minucie się zaktualizuje więc liczy z nim, kolejna osoba wys, la i wystarczy chwilkę odczekać i zaktualizuje się z 14 na 12.

Dodatkowo to co napisałeś a to co pokazałeś to 2 inne bajki :)

Niedługo na stronie będziesz miał ilość osób on-line i ich nicki abyś w końcu zrozumiał że te Twoje hejty to mi koło... Latają :)

Dodatkowo powiem Ci że każdy Twój dodatkowy hejt nagrodze zgłoszenie. Ale jeśli taka Twoja opinia to spoko luz tylko niebawem się lekko zdziwisz, tak samo ze skrypt będzie poprawiony lekko bo jakbyś też zauważył na 48 się zatrzymuje i nawet wbiję dodatkowe 10osob to jest 48 napisane tak więc idź pograj w piłkę z kolegami :)

Opublikowano

Pewnie na stronie też będzie podkręcone, było na serwerze "24" osoby, łaziłem po całej mapie, pisałem na chcacie, może z 10 czy 12 osób było maksymalnie, chodziłem po każdym serwerze, serdecznie NIE polecam ;)

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

Odświeżam

Siemka , co się stało przed wipe siedziało po 30-40 osób teraz kurcze góra 20 , spoko serwer bardzo gramy z ekipą ale no trochę pustawo , auta niema jak stracić xP , może wgl dodasz ten plugin z meteorem ? dużo osób pewnie to przyciągnie

@Edit

Czy mógłbyś jeszcze zrobić stackowanie reflektorów , itemków do quada typu ta skrzynka na tył i reflektory do quada , zmniejszyć drop farb z wraków ... bo naprawdę połowa skrzynek u nas to farby...

Opublikowano

Cred to wywalaj farby :)

Nowość dodaliśmy teraz ze każdy za free może zmienić kolor nicku. Yt zaczynać bd powoli kręcić filmy, na s1 gra jeden youtuber na resztę powoli wchodzą :)

Niedługo trailer nagrany przeze mnie gdzie wszystko pokaże co idzie znaleźć na serwerach i www a także konkursy.

Opublikowano

Serwer został zaktualizowany do najnowszej wersji 0.3.6.3
Aktualizacja przebiegła bez najmniejszego problemu tak więc polecam wszystkim wbijać już.
najnowsza wersja Clienta u nas na forum do pobrania. Powodzenia i siemanko !!

Opublikowano

@Refresh
Wersja 0.3.6.5

Dodaliśmy meteory na razie 2 respiące się na początku mapki na bambikach :)

Dodatkowo można uzupełniać totemy komendą :)

Powodzonka :)

Niebawem AutoCzyszczenie serwera z domków bez totemów i zakaz logania z C4/Deto

Zapraszamy !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...