Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AvalonMT2 [Dedyk] [Medium] [Rework]

AvalonMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda, że na katakumby każda postać w PT musi mieć +80. To chyba jedyne miejsce, które zmusza nas do expienia buffki, nawet w Av2 nie ma ograniczenia levelowego.

Nie musi mieć każda osoba :D

Osoba, która nie ma np. 80lv zostaw na poczekalni. Przy teleportacji na poziom 2 przenosi każdą postać nawet tą na poczekalni. :)

A to tego nie wiedziałem. Inna sprawa, że bez buffa nie przejdę pierwszego piętra. Chyba, że wystarczy mi jak buffnę w poczekalni.

• Odpowiedzi 227
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szkoda, że na katakumby każda postać w PT musi mieć +80. To chyba jedyne miejsce, które zmusza nas do expienia buffki, nawet w Av2 nie ma ograniczenia levelowego.

Nie musi mieć każda osoba :D

Osoba, która nie ma np. 80lv zostaw na poczekalni. Przy teleportacji na poziom 2 przenosi każdą postać nawet tą na poczekalni. :)

A to tego nie wiedziałem. Inna sprawa, że bez buffa nie przejdę pierwszego piętra. Chyba, że wystarczy mi jak buffnę w poczekalni.

Oczywiscie, że wystarczy. Błogo trwa około 3-4 minut więc bez problemu dropniesz klucz i dojedziesz do pomnika.

Opublikowano

MAM PYTANIE, TYLKO MNIE KICKA CO KILKA-KILKANAŚCIE MINUT , NIE WAŻNE GDZIE JESTEM , DT , ARENA ZAMKOWA ITP ? KOMPUTER MAM DOBRY A ŁĄCZĘ INTERNETOWE STABILNE , OK 11-13MB/S , JEST TO TROCHE DENERWUJĄCE BO CAŁY CZAS WYWALA I ANI DOJŚĆ NA RIPKA ANI NIC... 

Opublikowano

MAM PYTANIE, TYLKO MNIE KICKA CO KILKA-KILKANAŚCIE MINUT , NIE WAŻNE GDZIE JESTEM , DT , ARENA ZAMKOWA ITP ? KOMPUTER MAM DOBRY A ŁĄCZĘ INTERNETOWE STABILNE , OK 11-13MB/S , JEST TO TROCHE DENERWUJĄCE BO CAŁY CZAS WYWALA I ANI DOJŚĆ NA RIPKA ANI NIC... 

Mnie nie kicka, może jednak wina dostawcy? Jeśli chodzi o serwer to znowu widuję waithacki, przydałoby się coś z tym zrobic.

Opublikowano

Dokładniej skąd wziac tęczaka? Bo na czacie mi albo nie odpowiadają na pytanie, albo trolują xdz których metinów dropią te teczaki w takim razie ?

VsxuB58.png

Opublikowano

Dokładniej skąd wziac tęczaka? Bo na czacie mi albo nie odpowiadają na pytanie, albo trolują xdz których metinów dropią te teczaki w takim razie ?

Tęczaki to chyba tylko z ISa za 18SM.

Opublikowano

Też tak sądzę. W m1 zawsze ktoś jest, do tego spoty są pozajmowane. Jeśli chodzi o sklepy to jestem w stanie zrozumieć niską liczbę, ponieważ sam od początku gry nie wystawiłem ani razu shopa. Po prostu się nie opłaca marnować czasu dla tych 1,5-2kkk.

Opublikowano

Sklepy office by sprawę załatwiły, do tego zwiększyć ilość yang maksymalnego w eq i by było pięknie :)

Nie ma po co robić sklepów offline. To nie jest serwer gdzie się sprzedaje dużo w sklepach.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Usunięte "piorunki" ze świecenia, do szmaragdów dodane osobne świecenie (taki fiolety dym).

Dodana została zmiana nicku postaci (cena 400SM), logi zmian nicku są dostępne dla wszystkich.

http://avalonmt2.pl/?s=zmiana_nicku

Dodano statystyki jackpotów (top 25 wygranych, ogólna pula).

http://avalonmt2.pl/?s=jackpot

Wymagana aktualizacja clienta

Moderator ZielaR

vx9hiU3.png

Aktualny serwer: Cagroso.pl / Nick: ZielaR / Klasa: Wojownik Body / Poziom: 20

Opublikowano

Usunięte "piorunki" ze świecenia, do szmaragdów dodane osobne świecenie (taki fiolety dym).

Dodana została zmiana nicku postaci (cena 400SM), logi zmian nicku są dostępne dla wszystkich.

http://avalonmt2.pl/?s=zmiana_nicku

Dodano statystyki jackpotów (top 25 wygranych, ogólna pula).

http://avalonmt2.pl/?s=jackpot

Wymagana aktualizacja clienta

Moderator ZielaR

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ale ty gościu masz zapłon niesamowite ^^ ^^ ^^

#antywarn

Zachęcam do gry na serwerze pomimo tego, że admini go nie odwiedzają, serwer i gracze całkiem przyjemni.

TuTor Mapet xDDDDDDDDDD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer mozna powiedziec ze juz upadł gra ok 30 osob + eq navi jest na serwerze (na forum są ssy) to wszystko przez olewke adminów.­

To było do przewidzenia. Nie wierzę w magiczną przemianę ludzi i bardzo żałuję ze dałem się naciąc na AvalonieV2, przez którego straciłem mnóstwo czasu i nerwów. 

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...