Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AvalonMT2 [Dedyk] [Medium] [Rework]

AvalonMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pytam z ciekawości, ile ludzi gra? 

250/300

Za niedługo podobno startuje jakaś reklama.

vx9hiU3.png

Aktualny serwer: Cagroso.pl / Nick: ZielaR / Klasa: Wojownik Body / Poziom: 20

• Odpowiedzi 227
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na serwerze gra się cudnie, polecam i zapraszam fanatyków metina!

Bardzo przyjemnie sie gra, mam nadzieje ze adm tego nie zepsuje bo serwer jest świetny:) polecam

Ile wam zapłacili sm za pozytywne komentarze ? 

100-150  max

nie wiem po co oni kombinowali z DMG mobów w V2, 600 defa a ja nie moge pół spota ustać .. 

Ja gram bodziakiem i mam 530 defa + buff skille P i walę całe spoty więc nie wiem w czym masz problem.

CZY JA NAPISAŁEM ŻE MAM BUFFA,? Jest jakiś kozak który ma 500 defa i bez buffa daje rade w V2, od kiedy to trzeba specjalnie robić buffa do V2? 

Opublikowano

250/300

Bardzo przyjemnie sie gra, mam nadzieje ze adm tego nie zepsuje bo serwer jest świetny:) polecam

100-150  max

nie wiem po co oni kombinowali z DMG mobów w V2, 600 defa a ja nie moge pół spota ustać .. 

Ja gram bodziakiem i mam 530 defa + buff skille P i walę całe spoty więc nie wiem w czym masz problem.

CZY JA NAPISAŁEM ŻE MAM BUFFA,? Jest jakiś kozak który ma 500 defa i bez buffa daje rade w V2, od kiedy to trzeba specjalnie robić buffa do V2? 

Widać że nie grałeś na avalonie 6 lat temu  :D

Opublikowano

Odgrzany kotlet nigdy nie smakuje tak samo.... Serwer przyciągnie na kilka dni i tyle. Takie moje zdanie. Niemniej jednak powodzenia życzę.­

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

250/300

100-150  max

Widać że nie grałeś na avalonie 6 lat temu  :D

Jeśli porównujesz tego Avalona do tamtego to jesteś geniuszem, te 2 serwery to dwie różne marki. Ten Avalon to imitacja serwera, co tutaj jest podobnego do tamtego? Handlarze? Co? Odgrzewany kotlet na kilka dni tak jak napisał UP. Tutaj nawet reklama nie pomoże , a reklama u Uszatego aka Muska to raczej swojego rodzaju anty reklama , pzdr 

Opublikowano

Podobno miało nie być win, a są po 8kk. Czyli znowu zadymki to będzie makro vs makro? A co do mobów w V2, to logiczne, że bodziakiem bez buffa i hwanga nie uciągniesz spota na niskim lv.

Opublikowano

Serwer choć ma trochę niedociągnięć wciąga bardzo. Kilkuminutowa rozgrywka, zamienia się w kilkanaście godzin. Graczy też jest całkiem sporo. Spoty zajęte, w każdym królestwie, na każdym ch jest jakiś gracz.

Opublikowano

Coś się rozkręca, i w sumie dość sporo ludzi bywa a serwer wciąga starym klimatem.

Trochę zajmuje dorobek na początku i exp trochę gorzej leci na niskich lvl niż kiedyś, ale i tak jest fajnie :D

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

A jak tu jest z ulepszaczami? Np gdybym chciał zrobić sobie tygrę+9 to ulepszacze są standardowe? 

Nie. Na tygrę chyba nie trzeba żadnych. Na itemy na wyższy lv są potrzebne rybie ości + małże, a na jeszcze wyższy - perły.

Opublikowano

Pograłem jakąś godzinkę i kompletnie nie wiem co dalej mam tam robić. Jak zarabiać na niskim lv? Na którym się zatrzymać? Po prostu, co robić żeby się nie nudzić? Co opłaca się dropić itp? Z góry dziękuję.

cc623890a8b2c.jpg

Opublikowano

Za niedługo 30 Poziom, a przez te poziomy nie widziałem ani jednej szkaty serwerowej oraz niby dropłem pierścień 20kk a 10 dostałem :).

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Wybrałbym grę szamanem smokiem. Dam sobie radę na dungeonach i ogólnie w grze jeśli będzie to moja jedyna postać?

Ja gram szamanem smokiem i gra się bardzo przyjemnie. Na spokojnie dasz sobie rade na dungach i expie, tylko wiadomo skille chociaż na G1 muszą być :)

vx9hiU3.png

Aktualny serwer: Cagroso.pl / Nick: ZielaR / Klasa: Wojownik Body / Poziom: 20

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...