Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AvalonMT2 [Dedyk] [Medium] [Rework]

AvalonMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko działa bez bugów itp? Bo bym zagrał, ale jak są jakieś błędy poważniejsze to nie ma sensu

Nie ma żadnych poważnych bugów, gra się przyjemnie.

vx9hiU3.png

Aktualny serwer: Cagroso.pl / Nick: ZielaR / Klasa: Wojownik Body / Poziom: 20

• Odpowiedzi 227
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ile ludzi gra ? tak średnio +/-

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

nie polecam

pobrałem sobie z ciekawości, rejestruję się, próbuję wejść - serwer off

ja nie wiem jak serwer chce się utrzymać jak w sobotę około 10 jest off - to jest szczyt

jeśli szukacie niestabilnego gówna które padnie po tygodniu to polecam

Opublikowano

nie polecam

ja nie wiem jak serwer chce się utrzymać jak w sobotę około 10 jest off - to jest szczyt

Serwer chwilowo nie działa. Ogólnie na serwerze w weekend gra 350/400 osób.

+

''Bug Yang został naprawiony.

Teraz jeśli Wasze Yangi się przekręcą i będziecie zamiast ich ilości widzieć 0 Yang to wystarczy, że się przelogujecie lub zmienicie mapę.

Zostanie Wam ustawiona ilość Yang jak najbliższa limitowi (2,1kkk) w zaokrągleniu do 500kk.

Pracujemy nad tym, aby nie dało się w ogóle zbugować Yang, ale to na razie musi nam wystarczyć.''

vx9hiU3.png

Opublikowano

nie polecam

+

Teraz jeśli Wasze Yangi się przekręcą i będziecie zamiast ich ilości widzieć 0 Yang to wystarczy, że się przelogujecie lub zmienicie mapę.

Zostanie Wam ustawiona ilość Yang jak najbliższa limitowi (2,1kkk) w zaokrągleniu do 500kk.

Pracujemy nad tym, aby nie dało się w ogóle zbugować Yang, ale to na razie musi nam wystarczyć.''

W weekend? Nie liczac startu, na ktorym bylo 200 osob, to obecnie jest pierwszy weekend istnienia tego servera, przy czym od rana server nie dzialal...

Wiem, czepiam sie, ale piszcie prawde a nie pieprzcie glupoty :)

Strone wczesniej ludzie pisza o liczbie graczy 200-250, nagle jedna osoba rzucila 400 i teraz piszecie o 400. Skad takie info w ogole? Server bez reklamy, a w miastach raczej swieci pustkami...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

nie polecam

+

W weekend? Nie liczac startu, na ktorym bylo 200 osob, to obecnie jest pierwszy weekend istnienia tego servera, przy czym od rana server nie dzialal...

Wiem, czepiam sie, ale piszcie prawde a nie pieprzcie glupoty :)

Strone wczesniej ludzie pisza o liczbie graczy 200-250, nagle jedna osoba rzucila 400 i teraz piszecie o 400. Skad takie info w ogole? Server bez reklamy, a w miastach raczej swieci pustkami...

Gram na Avalonie i nie mogę powiedzieć że świeci pustkami, w M1 zawsze kogoś spotkasz, a w południe ciężko o spoty.

vx9hiU3.png

Opublikowano

xyz

Zapraszam do rejestracji i wbijajcie lvl-e :)

przerwa techniczna się skończy xD

Ciulowy reflink :/

nie polecam

Ciekawa historia. Tak bardzo nas obchodzi, że aż wcale. Nie rozumiem po co rejestrowałeś i pobierałeś niestabilne gówno, które padnie po tygodniu. ^^ ^^ ^^

Opublikowano

Wyjaśnienia od admina.

''

Witam, przepraszam najmocniej, że nie mogliście zalogować się na serwer w godzinach 6-14.

Jest to moje niedopatrzenie, gdyż podczas aktualizacji serwera, która miała na celu usunięcie bugu Yang za pomocą firewalla zablokowałem Wam dostęp do serwera, a zostawiłem tylko dla siebie.

Po zakończeniu prac na serwerze zapomniałem wyłączyć firewalla i wpuścić Was na serwer.

Zostanie Wam to wynagrodzone.

Na początek dostajecie:

50% expa na 6 godzin

50% drop yang na 6 godzin

Za problemy przepraszam.''

vx9hiU3.png

Opublikowano

Przydała by się reklama

Administracja obecnie coś ogarnia, ale nie znam konkretów.

vx9hiU3.png

Opublikowano

może się czepiam czy coś ale jak można startować z serwerem bez żadnej reklamy wcześniej? przecież to zaraz padnie :P

Serwer ma się dobrze, gra na nim 300-400 osób :)

vx9hiU3.png

Opublikowano

Na dzisiejsze realia i biorąc pod uwagę, że jest to serwer typu old school bez jakiejś reklamy, to trzyma się bardzo dobrze.

Gra się całkiem przyjemnie, bugów żadnych większych nie ma, a ludzi jest w miarę.

Stare legendy jak Avalon nie potrzebują reklamy na start, co tutaj wyraźnie widać. Muszę jednak przyznać, że gdyby mieli jakąś reklamę i zagrałoby więcej ludzi, to zrobiłoby się naprawdę super :D

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Poda mi ktoś IP TS? Bo nie mogę znaleźć ;/ Będe wdzięczny jak zarabiać na początku bo chce zacząć grać ?

Poda mi ktoś IP TS? Bo nie mogę znaleźć ;/ Będe wdzięczny jak zarabiać na początku bo chce zacząć grać ?

Opublikowano

avalonmt2.pl

Polecam chodzić na mostownię orek dostępnej na poczekalni arenowej u arenowego marjuża. Z jednego wypadu zarabiasz ponad 200kk. Zależy od lv oraz czy masz itemki na yang.

Opublikowano

Serwer praktycznie nie ma reklamy, a graczy jest mimo tego sporo. Polecam zagrać, choćby z sentymentu. No i spory plus za zablokowanie waithacka.

Opublikowano

Można jakieś zrzuty z gry? ile ludzi gra? Grałem na tym serverze pare lat wstecz ,kiedy jeszcze graczy było dużo ,potem tylko odgrzewanie kotleta i próbowanie reanimować server po przez tworzenie s2...

d85312efd2f27.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...