Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najgorszy gatunek muzyczny wszechczasów

Remover

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy, w każdym gatunku znajdują się jakieś raki przez, które ludzie uważają ten rodzaj muzyki za gorszy.

I mimo wszystko najwięcej takich raków jest w polskim rapie xddd

A wszechczasów ogólnie na świecie, to wiadomo, że pop

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Polski hip-hop albo polski rap.

Ogólnie wszystkie najnowsze polskie podróby gatunków muzycznych.

Zależy, w każdym gatunku znajdują się jakieś raki przez, które ludzie uważają ten rodzaj muzyki za gorszy.

I mimo wszystko najwięcej takich raków jest w polskim rapie xddd

A wszechczasów ogólnie na świecie, to wiadomo, że pop

Chyba że chodzi o Dodę to się zgodzę 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

dapstep i cebulacki rap typu bengiery czy c**j wie co to//oczywiście magika szanuje,dobry czarodziej i w ogóle zajebiscie harym poterze zagrał,propsy

Opublikowano

Ta dziwna muzyka, kpop czy coś - w ogóle wszystko w wykonaniu Azjatów. I rap. O hardstyle i dubstepie już nie wspominając. 

Qui est le prochain?

Opublikowano

Osobiście, disco polo, jak słyszę to potrafię dostać ataku paniki z powodu częstego chorego toku myślenia wynikającego z tekstu, który w rzeczywistości może prowadzić do różnych zaburzeń osobowości albo zmniejszenia poziomu empatii, kojarzy mi się także z romantyzmem - słodkie pasjonujące zachowania manipulujące, którym celem najczęściej jest zaspokojenie chorych "potrzeb" seksualnych. W przypadkach, w których jest to o czymś nie związanym z romantyzmem lub dziwnymi myślami powoduje u mnie lekkie nudności + w języku polskim co jest kompletnie nie w moim guście.

Opublikowano

Dla mnie nie ma czegoś takiego jak najgorszy gatunek. Nie znalazłem jeszcze gatunku, który mi w 100% nie przypasował. Poszczególni wykonawcy, tak, ale cały gatunek, nie. Jeśli chodzi o taki, którego najrzadziej słucham to metal, potem disco polo, choć w tym 1 dawniej byłem dość osłuchany. xD

Opublikowano

Osobiście, disco polo, jak słyszę to potrafię dostać ataku paniki z powodu częstego chorego toku myślenia wynikającego z tekstu, który w rzeczywistości może prowadzić do różnych zaburzeń osobowości albo zmniejszenia poziomu empatii, kojarzy mi się także z romantyzmem - słodkie pasjonujące zachowania manipulujące, którym celem najczęściej jest zaspokojenie chorych "potrzeb" seksualnych. W przypadkach, w których jest to o czymś nie związanym z romantyzmem lub dziwnymi myślami powoduje u mnie lekkie nudności + w języku polskim co jest kompletnie nie w moim guście.

Disco polo? A pojdziesz na weselu, czy na jakas impreze, to przy tej muzyce sie bawisz najlepiej :)

Co w temacie to dla mnie rock/ pop ;)

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Disco polo? A pojdziesz na weselu, czy na jakas impreze, to przy tej muzyce sie bawisz najlepiej  :)

Co w temacie to dla mnie rock/ pop ;)

Nie zmienia to faktu, że jest to jeden z najgorszych gatunków muzycznych.

Do np. metalu ciężko jest tańczyć, ale nikt nie mówi że z tego powodu jest to zły gatunek.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

ja tam propsuję disco polo za braci figo fagot  :D oj się słuchało kiedyś, teraz już każdy zna i trochę chłopaki się zepsuli, choć czasami wydają dobre kawałki.

według mnie polskie pseudorapsy są najgorsze. kaeny, zboki i inni. 

@9Jarek9

zależy, ja dobrze się bawię słuchając metalu. 

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

Na moim weselu będzie metalcore... discopolo to gowno w każdej sytuacji...

Przykro mi to mówić  ale metalcore i discopolo to prawie to samo , jedyna różnica to że metalcore ma gitarki  w tle :makka:

Dodam od siebie jeszcze Disco-Rap (Chada ,Peja itp.) i Dupstep

@RaVersoN Zabij się

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Opublikowano

ale ja kocham ból dupy tych zjebów co się o polski rap spinają bo się bonusa rtv nasłuchali xD 

prawilnie przypominam ze kto słucha reagge ten rucha kolege 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...