Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najgorszy gatunek muzyczny wszechczasów

Remover

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

metal jest całkowicie specyficzny, więc po cześci się zgadzam. @harnaś

to tak jak ktoś nasłuchał się jakichś przybrzeżnych bandów (które growlują, ale są i tacy, którzy nie pamiętają tekstu i po prostu dają), bo nie wszystkie metale to darcie japy, tak jak nie wszystkie rapsy to gówno bonusa rtv, choć ja nie gustuję i według mnie każdy potrafi śpiewać pod pokład, tylko że trzeba też mieć pewne przedyspozycje i też zeby np. się wybić. coś trzeba mieć w sobie, chyba że się jedzie na sławie kolegufff

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

­Okropnie nie lubię disco polo, ale nie nazwałabym żadnego gatunku najgorszym gatunkiem wszechczasów.

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

W każdym gatunku doszukałam się perełek, dlatego nie jestem w stanie stwierdzić, że któregoś nie lubię. ;>

Jednak jakbym miał wybierać, to chyba dubstep 

229401491222156497913.gif

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dziwię się, że tu jeszcze gównoburzy nie ma.

Ale nie będę robił żadnej, mimo iż wielu ludziom tutaj nie podoba się polski rap. A poza tym o gustach się nie rozmawia. I tak a pro po, od kiedy polski rap to 3 min wulgaryzmów? Czegoś pan słuchał ;) I jeżeli chodzi o takiego Popka, to jak ktoś go tu nie szanuje, to ma lajka ode mnie. ;)

Osobiście nie słucham niczego innego niż rapu i to co w radiu poleci, ale jedyne co mi zawsze działało na nerwy to disco polo.

19.jpg

Opublikowano

Pop (nie indiepop, bo to nie to samo)

No i w 90% polska muzyka

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

rock, metal itp... uszy mi krwawi jak słysze

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Polski POP, nie mogę tego znieść i może jeszcze disco polo choć i znajdą się kawałki które DA się posłuchać.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Koreański Pop oraz Disco Polo - niżej wyjaśnienie dla tych, którzy się oburzą.

To prawda, że można się przy tym bawić, ale również dobrze można się bawić przy np. ruskim techno, bo wtedy nie zwraca się uwagi na tekst tylko na skoczną melodię. Jak patrzeć normalnie, jest to po prostu kmiotem i bywało, że jakaś mi wpadła w ucho, lecz bardzo rzadko i jak już to te starsze (2011/13 r.), z tych nowych - nic. 

denzel.png

Opublikowano

disco polo gdzie ciągle ktoś nawija o laskach, sexie itd ~ żenada i totalne beztalencie..

rock,metal ~ tego w ogóle nie trawie, katuje uszy

widzę że jest duży hejt na PL rap ale skoro ktoś zna jedynie Ryszarda, Chade i ogólnie cały step records to się nie dziwie :)

Zabson, Guzior, WacToja, Arab i kilka innych to są dobre rapy

Opublikowano

Disco Polo, wogole kto to cos wymyslil?

Polacy sama nazwa na to wskazuje.

Ja nie cierpię rapu wszelkiej maści zagranicznego jak i polskiego. Nie cierpię również wszystkich gatunków metalu. Cała reszta w miarę ujdzie.

Cyrk.png

Opublikowano

Dodam jeszcze UnBlack Metal,Christian metal i 90% muzyki polskiej.

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Opublikowano

Disco Polo, wogole kto to cos wymyslil?

Polacy sama nazwa na to wskazuje.

Ja nie cierpię rapu wszelkiej maści zagranicznego jak i polskiego. Nie cierpię również wszystkich gatunków metalu. Cała reszta w miarę ujdzie.

Czyli słuchasz popu. Oryginalny gust.  B)

---

Ja do tego spisu chętnie dodam Behemotha i jego śpiewanie o szatanie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...