Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chcielibyście serwer podobny do VirtualMT2?

Misi3kK

Virtualmt2 ..  

128 użytkowników zagłosowało

1. 1. Gral bys na Virtualmt2 s2? (Podobny serwer)

• Tak?
      67
    • Nie?
      43
    • Moze?
      18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

My z tym idziemy na serio i t­o serio, wiec bedziemy mieli wszystko anty ddos, mamy kase na najlepszy anty ddos jaki tam jest, i go kupimy, :)

Poki co to mamy tylko 1x problem z serwerem nie mozemy znalesc, tych questow co chcemy a napisac jednego nie potrafimy :P 

Pracujemy na tym powoli bo administracja tez ma swoje zycie Studia i praca wiec zawsze czasu nie ma zeby cos zrobic na serverze. 

Jest dwoch adminow na serverze, i trzech gmow, wszystkich dobrze znam pare lat, wiec mysle ze nam to sie uda, i tak to jest nas pierwszy serwer ktory wstawiamy, ale kazdy szansy potrzebuje :) 

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A na i 2 propozycja zbanowac od razu paina

Daj powod dlaczego mam go zbanowac odrazu? 

­

Opublikowano

Na Virtualu grałem  2 lata, po czym  waywalilem cale eq, gdy okazało sie, że jest 6% na ulepszenie... Ale jesli powstanie cos równie ciekawego i w miare ogarnietego, to napewno zagram

Opublikowano

Na Virtualu grałem  2 lata, po czym  waywalilem cale eq, gdy okazało sie, że jest 6% na ulepszenie... Ale jesli powstanie cos równie ciekawego i w miare ogarnietego, to napewno zagram

% unas bedzie wieksze na ulepszeniach tylko przy kd % spadnie ale zeby kd wlozyc bedzie wiekszy % i perly w sklepiku beda, od jakiego czasu ale nie na stale. :P 

W sumie to fajnie się grało na Virtualu chętnie bym pograł na podobnym serwerze

Tez tak mysle ze fajnie sie gralo, mila atmosfera byla i duzo ogarnietych spoko ludzi gralo, a teraz lipa jest. 

­

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Reff

Aktualizacja:

• Zbroje & Bronie Dodane 
  • Kostiumy
  • Fryzury
  • Jakie Eventy Dostepne na serwerze beda
  • Administracja 
  • 50% Skonczony System Ulepszenia
  • 70% Skonczone Pety i bonusy
Opublikowano

Zycze powodzenia przy startcie serwera, oczywiscie na serwer wbije :) 

Kto by nie wbil na taki serwer? xD Na Virtualmt2 to juz syf sie robi, a jak ten serwer wystartuje to sprzedam moje eq tam i wbije tu :P 

Opublikowano

No dobra jeszcze trochę roboty zostało Misi3ekk? :P z niecierpliwością ludzie już czekają :)

VirtualMT2 zawsze i wszędzie

201281423940000945952.png

Opublikowano

No dobra jeszcze trochę roboty zostało Misi3ekk? :P z niecierpliwością ludzie już czekają :)

Malo rzeczy zostalo, poprawic swiecenia w zbroi, misje, i biolog, ustawic bossy i npc i inne male rzeczy :P Ps nie przekrecaj moj nick Pfu.. :D

Cos Malo osob na virtualu heh. Moze przez olewke admina? Który nie odpisuje hah

No malo malo gra juz tam, mi tam juz sie nudzi ;D Ps czekam na ta (Aktualizacje) ciekawi mnie jak zyebie serwer, z ta bizuteria bo nwm co on zrobil. xD

Opublikowano

Czlowieku bo jestes jednym wielkim gownem temu Wojtek na kazdym kroku Cie ignoruje, dalej nie dociera to do Ciebie.

Opublikowano

Czlowieku bo jestes jednym wielkim gownem temu Wojtek na kazdym kroku Cie ignoruje, dalej nie dociera to do Ciebie.

a ty zanij morde nkt ciebie o zdanie nie pytal. nie tylko mnie ognoruje jak mi dal bana za nic 

Opublikowano

a ty zanij morde nkt ciebie o zdanie nie pytal. nie tylko mnie ognoruje jak mi dal bana za nic 

Juz dawno miec powinienes, taka prawda. ^^

Opublikowano

Na kiedy jest planowany start serwera ?

Ostatnio nie bylo czasu zeby serwer robic ;D Ps ja nie jestem (Glownym Adminem [GA]) -> Jak bedzie cos wiedziale to dam znac, jeszcze chwila i bedzie beta i prezentacja na forum, + dodam ze wszystko w prezentacji nie bedzie pokazemy tylko 2/4 serwera :) 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Watpie ze ktokolwiek posiada odpowiednie umiejętności aby stworzyć taki serwer.

Oj zdziwisz się że są takie osoby^^ niedługo start także wiesz... nie zapomnij wbić :D

VirtualMT2 zawsze i wszędzie

201281423940000945952.png

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ostatnio nie bylo czasu zeby serwer robic ;D Ps ja nie jestem (Glownym Adminem [GA]) -> Jak bedzie cos wiedziale to dam znac, jeszcze chwila i bedzie beta i prezentacja na forum, + dodam ze wszystko w prezentacji nie bedzie pokazemy tylko 2/4 serwera :)

Pokażcie 1/2 plis. 

Bo jestem ciekaw co tam wsadzicie, pliiiis. 

Prace nad pierwszym, solowym serwerem rozpoczete zostana dnia ------ :

- Kompletowanie pomysłu - 71%

- Serwer : * Strona clienta - 2% * Strona serwera - 5%

- Strona - 0%

- Forum - 0%

Opublikowano

Pokażcie 1/2 plis. 

Bo jestem ciekaw co tam wsadzicie, pliiiis. 

Od pare tygodni mi mpc forum nie dzialalo, wiec dopiero dzis i teraz wbijam na forum. Jeszcze 30% serwera nam zostalo do zrobienia, + juz forum jest on ! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...