Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chcielibyście serwer podobny do VirtualMT2?

Misi3kK

Virtualmt2 ..  

128 użytkowników zagłosowało

1. 1. Gral bys na Virtualmt2 s2? (Podobny serwer)

• Tak?
      67
    • Nie?
      43
    • Moze?
      18

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Reff :) Mh Heliox cos mi nick swita ;D­

Nie dziwie się, grałem tam od początku praktycznie, a Heliox to była moja pierwsza stworzona postać na virtualu xD

Opublikowano

Istnieje? :D tyle serwerow wychodzi easy/medium i praktycznie sa takie same, tak samo hardy.. serwery a jak nie to s2,s3,s4? moze.. jak nie to pod inna nazwa wystartuje... Ja tworze serwer doskonaly ktory bedzie sie podobal gracza i nie padnie po tygodniu, Nie wiesz co tworze to opinie zostal do siebie. jak zobaczysz prezentacja to zobaczysz ze to bedzie zupelnie cos innego. Robie serwer normalny podobny do metina.pl gdzie kiedys nie bylo duzo nowosci i nowosci......... unas a kurat nie bedzie shop offline bo to tylko syf robi.

Ja tez gram od poczatku serwera virtuala, gralem pod wielu nazwach postaci wszystkimi bylem pierwszym wlascicielem jak nie to 2 :) 

Jedyne serwery ktore sa z*******e i zycze im powodzenia to Vesteris, i dawny Elitemt2, pandora, diamond i pierwsze 2 lata virtuala bo potem to syf zrobili. ­

Wybaczcie za bledy, :) 

Opublikowano

reffresh, daje zeby tematu nie zamykac, czekam na opinie od graczy i hejty lub tez jakies propozycje :) ­

Opublikowano

Ja bym na pewno zagrał na takim serwie ! Tylko zrób tak jak na virtualu był etapami zwiękrzany lvl i sety eq ,na początek najlepsza zbroja krew i biżuteria smoka :D a poźniej update :D + jakiś ogar is i by było super :P

Opublikowano

Tyle serwerow wychodzi bo sa teraz gotowe pliki wystarczy troche sie pobawic z source według "poradnika" zeby cos dodać na serwer.. Endy tworzac vesterisa opieral sie bardziej na swojej znajomosci kodu niz na gotowej pracy dlatego jest innym i lepszym serwerem :). Jak masz w planach tworzyc serwer to lepiej jak zrobisz go tak zeby sie wyróżniał, zeby wstep gry zachecal do grania a nie 'zwiedzania' jak to teraz wyglada granie na serwerach. Część graczy rezygnuje po obejrzeniu przeciętnego gameplay'a na yt, iz serwer ma jedynie dodane 'spawny' i kilka rzeczy z tematu "kod źródłwy gry metin2". Server mozna zawsze postawic, nawet ktos kto sie nie zna na kodzie może to zrobic wiec lepiej stworzyć temat z propozycjami by dowiedzieć sie jakie gusta maja obecni gracze metin2 :).

4521609.png

Opublikowano

Ja bym na pewno zagrał na takim serwie ! Tylko zrób tak jak na virtualu był etapami zwiękrzany lvl i sety eq ,na początek najlepsza zbroja krew i biżuteria smoka :D a poźniej update :D + jakiś ogar is i by było super :P

Myslalem nad tym zeby dac smocza bizuterie i max lvl 180 i jeszcze dodac 2x set bizuteri. i potem zrobic update. :) 

­

Opublikowano

Myslalem nad tym zeby dac smocza bizuterie i max lvl 180 i jeszcze dodac 2x set bizuteri. i potem zrobic update. :)

­

A no możesz zrobić coś na wzór niebiańskiego eq tam jeszcze i zostawić puki się nie znudzi 180 lvl ;D I obowiązkowo na serwie maczuga ma być ! :D Kiedy byś wstępnie robił prezentacje serwera ?

Opublikowano

­

A no możesz zrobić coś na wzór niebiańskiego eq tam jeszcze i zostawić puki się nie znudzi 180 lvl ;D I obowiązkowo na serwie maczuga ma być ! :D Kiedy byś wstępnie robił prezentacje serwera ?

Maczuga bedzie :) ale nie w item shopie tylko bedzie dropila z bossow na maly lvl ^^ ale bedzie maly % szansy na drop, co do prezentacji to nie wiem. ale planujemy serwer przed lipcem wystartowac :) jakies pomysly, propozycje pisac smialo ^^ 

­

Opublikowano

Noi proponuje coś zrobić z tym kd +8 żeby była większa szansa na ulepszenie niż na vir**alu i bonusy w początkowych zbrojach poprawić na jakieś użyteczne ale bez przesady ;) 

Opublikowano

Noi proponuje coś zrobić z tym kd +8 żeby była większa szansa na ulepszenie niż na vir**alu i bonusy w początkowych zbrojach poprawić na jakieś użyteczne ale bez przesady ;)

Czyli jakie masz na mysli? takie co ma krew na 180 poziom? 

­

Opublikowano

Czyli jakie masz na mysli? takie co ma krew na 180 poziom? 

­

No można by tak zrobić  np szary hw 500 ataku 5 um a krew normalnie tak jak jest  , żeby tak jak na vi*rtualu była tą najlepszą o wiele silniejszą zbroją od pozostałych 

Opublikowano

Lepiej za porządnego harda byście się wzięlli ;) zysk największy na hardach, jeżeli zainwestujecie w reklamę to wpadnie sporo graczy = hajs.
Z tym żeby serwer nie był pod IS, jedynie jakieś drobiazgi np. koń militarny.

Opublikowano

Lepiej za porządnego harda byście się wzięlli ;) zysk największy na hardach, jeżeli zainwestujecie w reklamę to wpadnie sporo graczy = hajs.

My serwera pod item shop nie robi, beda unikatowe rzeczy w item shopie ale tez bedzie mozna je zdobyc z eventow na naszym serwerze, lub z bossow ale mala szansa na drop % wtedy kazdy bedzie mogl miec szanse zeby ten unikat wydropic lub dostac z eventa... Jesli ktos lubi latwa gre to prosze bardzo niech laduje w item shop... + jesli ktos bedzie kupowal SM z item shopu to pomoze nam bardziej utrzymac serwer, bo za sam serwer, i forum i teamspeak sie placic realna kase. :) 

­

Opublikowano

My serwera pod item shop nie robi, beda unikatowe rzeczy w item shopie ale tez bedzie mozna je zdobyc z eventow na naszym serwerze, lub z bossow ale mala szansa na drop % wtedy kazdy bedzie mogl miec szanse zeby ten unikat wydropic lub dostac z eventa... Jesli ktos lubi latwa gre to prosze bardzo niech laduje w item shop... + jesli ktos bedzie kupowal SM z item shopu to pomoze nam bardziej utrzymac serwer, bo za sam serwer, i forum i teamspeak sie placic realna kase. :)

­

> nie robimy serwera pod item-shop

> w is są unikatowe itemy

co.

Nie róbcie sobie jaj, zróbcie coś swojego z czego będziecie w 100% dumni, bo robienie czegoś na wzór czegoś innego to zwykły objaw idiotyzmu. 

Opublikowano

Jak będzie coś takiego jak virtual z max eq Runiczne i kd inta itp to na 100% wbiję  

PS: Wojtek to idiota nie polecam jego serwera 

Opublikowano

Nigdy czegoś takiego nie postawisz.

Poza tym serwer Vmt należy do Wojtka wiec nie masz prawa dopisywać sobie S2.

Ba virtualu dawno skończyłem swoją przygodę, czasami zawitam ale grać nie gram.

Bez dwóch zdań Wojtek moze nazywać swój serwer Najstabilniejszym w Polsce jak i najbardziej pomocnym.

Choć dawno przeszedłem na Ravie to nadal życzę mu samych sukcesów a Tobie porażki na starcie.

Powodzenia. ;)

Opublikowano

Bez dwóch zdań Wojtek moze nazywać swój serwer Najstabilniejszym w Polsce jak i najbardziej pomocnym.

Choć dawno przeszedłem na Ravie to nadal życzę mu samych sukcesów a Tobie porażki na starcie.

Powodzenia. ;)

Przeczytaj kur*a cały temat i posty i dopiero sie wypowiadaj , a nie zobaczyłeś tytuł i seplenisz głupoty . Nie dopisuje on żadnego s2 , stawia swój serwer z podobnymi systemami do virtuala 

Opublikowano

Ty dokładniej przeczytaj, napisałem ze takie cos mu nie wypali bo Virtual jest tylko jeden i jakiekolwiek upodobnienie sie do owego serwera nie skończy sie dobrze.

Opublikowano

­Hejty przymuje :) 

Co do Zbrojek co maja wbudowane bony na maly lvl od 70 hwang do 160 szarego hwg, to myslimy nad bonusami, co nie sa za bardzo dobre. (Magia/Hp/Atak/Um/Sr/obrona) 

Mansoon, co do runicznego EQ i KD statusowych to beda dodane w pozniejszym fazie gry, :) 

- Na serwerze nie bedzie duzo nowosci co jest teraz na serwerach, sklepy offline, pasek boczny, i inne. 

- Serwer bedzie dlugo stal pod faza Beta/Alpha, co to oznacza ze gracze beda mogli dac nam propozycje co dodac, zmienic lub sie tego pozbyc. :)

-  Nikt nie bedzie wiedzial, pod jaka nazwa serwer wystartuje, i raczej jej nie napisze. :) (To jest Tylko Ankieta czy by ktos na takim serwerze zagral) :) 
Ja moge pisac byle co, a tak naprawde serwer moze zupelnie inaczej wystartowac lub wogule nie wystartuje.

(Jakies Propozycje Pisac na PW) Lub (Jakies Pytania) :)
Opublikowano

Coś w stylu odświeżenie Virtuala :D czemu by nie. Nie wiele zostało i gitara :) będzie ciekawie ^.^

VirtualMT2 zawsze i wszędzie

201281423940000945952.png

Opublikowano

Powodzenia. ;)

Gówno nie najstabilniejszy, tylko przynoszący "zyski" tylko tego trzyma się Wojtek który moim zdaniem jest pazernym idiotą, gdyby ludzie przestali chociaż na tydzień inwestować w is sądzę, że Wojtek zwinął by interes i już byśmy go nie zobaczyli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...