Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chcielibyście serwer podobny do VirtualMT2?

Misi3kK

Virtualmt2 ..  

128 użytkowników zagłosowało

1. 1. Gral bys na Virtualmt2 s2? (Podobny serwer)

• Tak?
      67
    • Nie?
      43
    • Moze?
      18

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skisłem po prostu :D

Wprowadzisz sklepy offline, system loteri, zabezpieczenia i inne bajery, które ma VIRTUAL to pogadamy.

Jak na razie, pierwsza lepsza osoba z MPC zwykłym DoS'em Cie zniszczy.

Powodzenia.­

Opublikowano

Skisłem po prostu :D

Wprowadzisz sklepy offline, system loteri, zabezpieczenia i inne bajery, które ma VIRTUAL to pogadamy.

Powodzenia.­

Mowilem ze ze to nie bedzie mial opcji co ma virtual, czytaj komentarze moje, idiota czy nie potrafisz czytac? Grozisz mnie ddosem? Mh, zobaczymy, nazwy serwera nie znacie i wam nie poddam, ci co wiedza niech wiedza, to nie bedzie s2, tylko cos w jego stylu.. :) Moze zobaczycie podobne zbroje i bronie i to tyle. prawie kazdy serwer easymedium lub do pvp je ma wiec my tez mozemy je wykorzystac. ! :D 

­

Opublikowano

"Idiota"

Skisłem po prostu  :D

Powodzenia.­

Mowilem ze ze to nie bedzie mial opcji co ma virtual, czytaj komentarze moje, idiota czy nie potrafisz czytac? Grozisz mnie ddosem? Mh, zobaczymy, nazwy serwera nie znacie i wam nie poddam, ci co wiedza niech wiedza, to nie bedzie s2, tylko cos w jego stylu..  :) Moze zobaczycie podobne zbroje i bronie i to tyle. prawie kazdy serwer easymedium lub do pvp je ma wiec my tez mozemy je wykorzystac. !  :D

Opublikowano

Samo Virtual v2 jak to powiedziałeś już jest czymś złym , takich rzeczy jak "kopiowanie" się nie robi.

Jak masz się zająć stawianiem serwera to rób go po swojemu i od zera. 

Opublikowano

Samo Virtual v2 jak to powiedziałeś już jest czymś złym , takich rzeczy jak "kopiowanie" się nie robi.

Jak masz się zająć stawianiem serwera to rób go po swojemu i od zera. 

Robie go od zera. :) grr napisalem cos w stylu virtuala. i REF

­

Opublikowano

Mówisz serwer podobny jak nie taki sam jak VirtualMT2, hmm..

Jestem ciekaw co by ludzie powiedzieli jakby w zapowiedzi zobaczyli ceny w itemshopie.

Jak wskażesz mi serwer z 6 letnim stażem i itemem nad którym naprawdę mocno musisz się napracować, to wyjaśnię Ci dlaczego np broń którą robi się kilka lat nie kosztuje 5zł w is.

Skoro żeby zrobić broń drogi Wojtku potrzeba kilka lat stażu to może zamknij rejestracje dla nowych graczy. Niech grają Ci ze stażem, bo każdy kto rozpocznie gre, a nie właduje w IS'a po tygodniu wyjdzie.

Gdyby nie wszystko co działa na tym śmieciowym serwerze już by tych ze stażem nie było. Pomysł z łowieniem mogło wymyślić tylko jakieś wodogłowie totalne. Pomysłowy Aruś chce wydłużyć pvp.. Zamiast 30 sekund będzie trwało 5 minut. Prosze Cie. Dobrze że wszystko poszło na allegro <3 - Pozdrawiam Ciastek ^^ :>

LIKE

LIKE

LIKE

Opublikowano

Jestem ciekaw co by ludzie powiedzieli jakby w zapowiedzi zobaczyli ceny w itemshopie.

Jak wskażesz mi serwer z 6 letnim stażem i itemem nad którym naprawdę mocno musisz się napracować, to wyjaśnię Ci dlaczego np broń którą robi się kilka lat nie kosztuje 5zł w is.

Skoro żeby zrobić broń drogi Wojtku potrzeba kilka lat stażu to może zamknij rejestracje dla nowych graczy. Niech grają Ci ze stażem, bo każdy kto rozpocznie gre, a nie właduje w IS'a po tygodniu wyjdzie.

Gdyby nie wszystko co działa na tym śmieciowym serwerze już by tych ze stażem nie było. Pomysł z łowieniem mogło wymyślić tylko jakieś wodogłowie totalne. Pomysłowy Aruś chce wydłużyć pvp.. Zamiast 30 sekund będzie trwało 5 minut. Prosze Cie. Dobrze że wszystko poszło na allegro <3 - Pozdrawiam Ciastek ^^ :>

Świetnie powiedziane kolego, zarobiłem na virtualu ponad 1000zł, a ostatnie 40kb zbanował mi Wojtek xD

Jeżeli nie zrobisz z tego serwera takiego gówna jak Wojtek aka "admin" to bardzo chętnie na nim zagram

No i oczywiście pozdrawiam Heliox <3

Opublikowano

Świetnie powiedziane kolego, zarobiłem na virtualu ponad 1000zł, a ostatnie 40kb zbanował mi Wojtek xD

Jeżeli nie zrobisz z tego serwera takiego gówna jak Wojtek aka "admin" to bardzo chętnie na nim zagram

No i oczywiście pozdrawiam Heliox <3

Wojtek chcąc ulepszyć serwer go zjebał jednym słowem. Inaczej tego nazwać nie można ; )

LIKE

LIKE

LIKE

Opublikowano

Kto rano wstaje temu Wojtek(admin)  bana daje

Niestety. Znam osobe która sprzedała wszystko i bryłki wrzuciła na postać 1 lv (istniała już długi czas) momentalnie została zbanowana. Wojtek ma paranoje że każdy chce go okraść i buguje na lewo i prawo bryłki. Dlatego banuje za bogate postacie.. Lekarstwo jest jedno. Rozpędź się i niech pierdolnie w ściane .

LIKE

LIKE

LIKE

Opublikowano

Kto rano wstaje temu Wojtek(admin)  bana daje

Niestety. Znam osobe która sprzedała wszystko i bryłki wrzuciła na postać 1 lv (istniała już długi czas) momentalnie została zbanowana. Wojtek ma paranoje że każdy chce go okraść i buguje na lewo i prawo bryłki. Dlatego banuje za bogate postacie.. Lekarstwo jest jedno. Rozpędź się i niech pierdolnie w ściane .

Biedny Rysiek xddd

Up.

Też znam takiego gościa. Frajer daje tylko bany bo się boi konkurencji że ktoś taniej sprzeda bryłki niż on sam :)

Nick mistrzostwo <3xD

Opublikowano

W regulaminie wyraźnie napisane jest ze jakikolwiek handel przedmiotami poza gra jest zabroniony.

Te 40kb na 1lv podejrzanie wyglada szczególnie ze kończył gre, to jest Wojtka serwer i jego zasady na nim obowiązują ale jednak płacz byc musi bo większe serwerów pozwala na handel przedmiotami. xDD

Poza tym moze zablokowac każde konto każdej osobie bez podawania przyczyny.

Hejt MPC nie ma granic xD

Opublikowano

W regulaminie wyraźnie napisane jest ze jakikolwiek handel przedmiotami poza gra jest zabroniony.

Te 40kb na 1lv podejrzanie wyglada szczególnie ze kończył gre, to jest Wojtka serwer i jego zasady na nim obowiązują ale jednak płacz byc musi bo większe serwerów pozwala na handel przedmiotami. xDD

Poza tym moze zablokowac każde konto każdej osobie bez podawania przyczyny.

Hejt MPC nie ma granic xD

Niestety mpc zostało. 3 Bany na forum i 2 konta usunięte.

LIKE

LIKE

LIKE

Opublikowano

polecam VirtualMT2 xD

polecam VirtualMT2 xD

Szwagier NIE* Polecam chciałeś napisać :D

LIKE

LIKE

LIKE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...