Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chcielibyście serwer podobny do VirtualMT2?

Misi3kK

Virtualmt2 ..  

128 użytkowników zagłosowało

1. 1. Gral bys na Virtualmt2 s2? (Podobny serwer)

• Tak?
      67
    • Nie?
      43
    • Moze?
      18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moze z ekipa zrobimy serwer podobny do Virtualmt2.pl 

Chcial by ktos na podobnym serwerze grac?, 

Bedzie to taki s2 Virtualmt2.pl

Up Ankieta.. ;)

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jak pytać, wolisz nosić oryginalne versace czy j***** podróbkę.... Jest virtual to po c**j jakieś psuedo podobne gówno..

F**K LOGIC.

#EMERYTURA

Opublikowano

ten serwer dalej śmiga i sie dobrze trzyma , troche lipa bo jest stary, 5 lat ma już chyba, prosze Cie. Jedyne osoby które mogą to zrobić to właściciele S1 , będzie to miało wtedy sens :)

Opublikowano
Opublikowano

Ja nie robie 100% virtuala, czy was glowa boli,? tylko zbroje i bronie sobie wzialem. i to wszystko.. reszte sam sobie robie. tylko sie pytam czy ktos by chcial podobnego serwera do virtuala. ;)

Opublikowano

Mówisz serwer podobny jak nie taki sam jak VirtualMT2, hmm..

Jestem ciekaw co by ludzie powiedzieli jakby w zapowiedzi zobaczyli ceny w itemshopie.

Opublikowano

­Po co robić podobny serwer do jakiegoś który już jest ? Gracze i tak wybiorą virtual bo jest bardzo stabilnym serwerem.

Opublikowano

Jestem ciekaw co by ludzie powiedzieli jakby w zapowiedzi zobaczyli ceny w itemshopie.

Jak wskażesz mi serwer z 6 letnim stażem i itemem nad którym naprawdę mocno musisz się napracować, to wyjaśnię Ci dlaczego np broń którą robi się kilka lat nie kosztuje 5zł w is.

Opublikowano

Jak wskażesz mi serwer z 6 letnim stażem i itemem nad którym naprawdę mocno musisz się napracować, to wyjaśnię Ci dlaczego np broń którą robi się kilka lat nie kosztuje 5zł w is.

A po co ona tam jest?

Nie chce mi się z kimś takim jak ty dyskutować, bo widzisz tylko swój zadufany czubek nosa. Po prostu śmieszny jest twój sklep, w którym trzeba wydawać po bagatela kilka tysięcy, by mieć raptem jakąś broń, peta czy zbrojkę. Z czego te dwie wymienione nie powinny się znajdować tam. Twój serwer, twój sklep, twoje zasady, ja nic ci nie każę i nie mam zamiaru - ale dla mnie to śmieszne tylko.

Opublikowano

A po co ona tam jest?

Nie chce mi się z kimś takim jak ty dyskutować, bo widzisz tylko swój zadufany czubek nosa. Po prostu śmieszny jest twój sklep, w którym trzeba wydawać po bagatela kilka tysięcy, by mieć raptem jakąś broń, peta czy zbrojkę. Z czego te dwie wymienione nie powinny się znajdować tam. Twój serwer, twój sklep, twoje zasady, ja nic ci nie każę i nie mam zamiaru - ale dla mnie to śmieszne tylko.

Mi tym bardziej, ponieważ nie ma wykształcenia pedagogicznego.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie dasz rady utrzymać takiego serwera, gdyby Mistrzu (z elite) wrócił  z hawajów i zrobił  Elite to by był szok i top1 serwer.

Teraz na Virtualu żeby coś znaczyć trzeba zapier***ać 24/7 bo inaczej nic nie zrobisz, ci od początków serwera mają wszystko a Ci co teraz gówno.

Opublikowano

Watpie ze ktokolwiek posiada odpowiednie umiejętności aby stworzyć taki serwer.

Zawsze ktoś się znajdzie po 2 przeszczepach wątroby i conajmniej jednym przeszczepie płuc.

Opublikowano

Nie dasz rady utrzymać takiego serwera, gdyby Mistrzu (z elite) wrócił  z hawajów i zrobił  Elite to by był szok i top1 serwer.

Teraz na Virtualu żeby coś znaczyć trzeba zapier***ać 24/7 bo inaczej nic nie zrobisz, ci od początków serwera mają wszystko a Ci co teraz gówno.

Potwierdzam, wróciłem po przerwie, z tym że zapomniałem passów do konta, początek gry był tragiczny.

Co do tematu, to może - tylko po co?

Sygnatura.png
Opublikowano

Watpie ze ktokolwiek posiada odpowiednie umiejętności aby stworzyć taki serwer.

Zawsze ktoś się znajdzie po 2 przeszczepach wątroby i conajmniej jednym przeszczepie płuc.

Miałeś już nie palić przecież :D

Srij9JT.png

Opublikowano

Gralem od poczatlku serwera, wiec wiem jak ktos chce zaczac gre to trudno, Nie robie Virtualmt2 s2, jest duzo podobnych serwerow do virtuala tylko kazdy inaczej cos robi, inne dungeony, mapki do expa, zbroje i bronie, mi sie nie chcialo szukac po internecie smieci ktore nie dzialaja w 100% a tak to moge se virtuala wypakowac i masz wszystko dobrze, Jak serwer wystartuje to sami zobaczycie ze to nie bedzie mialo nic zwiaznego z virtualem, tylko tak sie zapytalem czy by ktos chcial takiego serwera, takiego easy/ medium zobaczyc, bo na virtualu od zera trudno jest. :D 

Admin, nie martw sie to nie bedzie twoj serwer s2. po prostu sie pytalem ludzi :) ­

Opublikowano

A po co ona tam jest?

Pozdrawiam.

To co Ty zrobiłeś z virtualem, to jest śmiech na sali, zauważyłeś, że serwer upada to wprowadziłeś kupony, żeby tylko wydusić z tego serwera jak najwięcej na koniec, życzę Ci żeby ten virtual padł. Twoje rozumowanie jak i to jak traktujesz graczy z wieloletnim stażem jest niedopuszczalne.

Nie pozdrawiam

Opublikowano

3 razy na nie, zrób serwer od "zera" z dopracowanymi systemami, dobrą reklamą, a graczy nie będzie tam brakowało, bo z takim nastawieniem jakim zaprezentowałeś w tym temacie wychodzi tylko i wyłącznie brak kreatywności czy też umiejętności do zrobienia czegoś "swojego". 

Opublikowano

A po co ona tam jest?

Pozdrawiam.

To co Ty zrobiłeś z virtualem, to jest śmiech na sali, zauważyłeś, że serwer upada to wprowadziłeś kupony, żeby tylko wydusić z tego serwera jak najwięcej na koniec, życzę Ci żeby ten virtual padł. Twoje rozumowanie jak i to jak traktujesz graczy z wieloletnim stażem jest niedopuszczalne.

Nie pozdrawiam

Zacznijmy od tego ze to nie on robił, bo robił to dla nich Tenma . :) 

Co do tematu - na nie. Jeden virtual to o jeden za dużo. Tylko szpeci nic więcej. Nie ma sensu stawiać nowego projektu bo to bezsensu. Masa reworków ciągle, a prawda jest taka ze na 100 reworków trafi się raptem jeden grywalny. 

Lepiej zrobić coś swojego, własnego nowego niż powielać schematy (gówniane ) czy kopiować inne serwery.

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Zle mnie zrozumialiscie, ja sie tylko sie pytam czy ktos by chcial podobnego serwera do virtuala, nie chodzi mi ze wszystko so jest na virtual to bedzie na moim serwerze, bedzie zupelnie inaczej, inny system grania, po prostu sie was pytam czy lubicie takiego easy/medium jak jest teraz virtual.. ;D 

Ja nie robi kopi bo to wtedy bedzie gownianie wygladac i nic z swojej strony nie dalem, Ja robie serwer dla siebie zeby zajebiscie wygladal, i sie fajnie gralo, gram od virtuala od poczatku serwera i mi sie zayebiscie gralo, i jak oni to zrobili to mi sie bardzo podoba i chcem cos w stylu ich zrobic na moim serverze,, 

Wiadomo, Virtual stoi swoje lata... ;D

Opublikowano

Ja bym zagrał jak najbardziej. 

Kiedy start ?

WOo wojtek widzę też się tam wybierasz.

GallAnonim - też wbijasz :) ? Paczka się zgra :D

VirtualMT2 zawsze i wszędzie

201281423940000945952.png

Opublikowano

Ja bym zagrał jak najbardziej. 

Kiedy start ?

WOo wojtek widzę też się tam wybierasz.

GallAnonim - też wbijasz :) ? Paczka się zgra :D

Tylko nie ty Pain... l;D

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...