Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Sherian.eu

WeeZy`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Kolejny serwerek Wezzego, aby się dorobić kilka złotówek. Nie polecam, nie widzę za dużo nowości od poprzedniej wersji.

a na poprzedniej odsłonie pierwszy byleś do lizania dupy o SM , chyba pamiętasz :)?

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
  • Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jedak rework?

Grałam 30 minut na serwerze, bo więcej mi nie dano przez te przerwy i wydawał się ok.

Powodzenia z projektem ;d

Dzięki - niestety tak wyszło.

Staramy się aby było dobrze :)

giphy.gif

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Nie polecam, padnie po 2 miesiącach. Zrobilibyście coś nowego,cos czego nie można spotkać na innych serwerach..

Czytanie medali co 2h ? Zdrowi jesteście ?  ^^

Trudno by na serwerze Medium/Hard od razu wszystko dodawać i tworzyć miszmasz.

Aktualizacje, nowości czekają Was wraz z wbijaniem poziomów swojej postaci przy odkrywaniu granic możliwości serwera osiągając wszystko na pewien moment.

Żeby móc rozpieszczać Was własnymi innowacjami serwera reworkowanego musimy przejść pierwszy etap, by dołożyć coś od siebie.

Ze swojej strony oraz moich kolegów z Administracji mogę zagwarantować przyszłym graczom pełen profesjonalizm, pomoc na serwerowym Ts3, forum jak i w grze.

Nie zawiedziecie się, bo będzie warto poświęcić czas światu Sherian ;)

Nie polecam, padnie po 2 miesiącach. Zrobilibyście coś nowego,cos czego nie można spotkać na innych serwerach..

A co jeśli atmosfera na tym serwerze jest jest lepsza niż na innych serwerach?

Wkruwia mnie ten wasz wyznacznik zajebistości serwerów.

A co jeśli jebnie tak samo jak wcześniej?

Dołożymy największych starań, by Sherian wystartował o planowanej godzinie i bezproblemowo ;) 

Jeżeli macie jakiekolwiek pytania zapraszamy na Nasze community typu forum,ts3.

Opublikowano

Bardzo Ciekawa prezentacja serwera :)

Na pewno zawitam i sobie pogram, a co do Administracji to gorąco ich polecam :)

Opublikowano

Dzięki Sathian, mimo że kiedyś mieliśmy lekką spinkę chociaż ty masz coś do powiedzenia

Reklama u treama jest?

no chyba aż tak nisko Tream nie upadł.

Tream będzię kręcił z innego serwera (kto mnie zna to wie że 100% true info) 

co do tego updatu v2 to jeżeli ma wyglądać jak v1 czyli dodanie podstawowych funkcji do gry to lepiej dajcie sobie spokój

Dobrze juz idź sobie placz gdzie indziej bo mnie zaczynasz irytować albo nie - dzięki że mi prezke refreshujesz takich ludzi potrzebujemy.

Może zaplacić mam Ci za to jeszcze? =)

To sie irytuj who cares xD 

Pisze, że gówno jest na serwerze i że ja niby płacze? Naucz się czytać youtuberku za dyche. X poprzedników napisało, że nic od siebie, więc coś w tym musi być. Zwykły kopiuj wklej serwer. 

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

-Zagram

-Zobaczę

-Wyjdę

-Ocenię

Kur*a... Nic tu nie ma !

Ale liczę ,że z czasem "coś" tu będzie ;)

PandoraMT2[*]

Opublikowano

Silverek™

Wymien jakich nowości oczekujesz skoro piszesz ze nic od siebie nie dodali

Jak dla mnie typ serwera Hard/Medium posiada wszystko co powinien posiadać taki typ serwera wiadomo ze serwer będzie rozwijany 

Opublikowano

Dzięki Sathian, mimo że kiedyś mieliśmy lekką spinkę chociaż ty masz coś do powiedzenia

Reklama u treama jest?

no chyba aż tak nisko Tream nie upadł.

Tream będzię kręcił z innego serwera (kto mnie zna to wie że 100% true info) 

co do tego updatu v2 to jeżeli ma wyglądać jak v1 czyli dodanie podstawowych funkcji do gry to lepiej dajcie sobie spokój

Dobrze juz idź sobie placz gdzie indziej bo mnie zaczynasz irytować albo nie - dzięki że mi prezke refreshujesz takich ludzi potrzebujemy.

Może zaplacić mam Ci za to jeszcze? =)

To sie irytuj who cares xD

Pisze, że gówno jest na serwerze i że ja niby płacze? Naucz się czytać youtuberku za dyche. X poprzedników napisało, że nic od siebie, więc coś w tym musi być. Zwykły kopiuj wklej serwer. 

Ja z całą pewnością Twoich postów nie odbieram jako płacz a pomoc serdeczny kolego :)

Znamy się Michał nie od dziś i doskonale wiem, że cenisz sobie dobrą rozgrywkę i szukasz serwera, który swoją świeżością przekona Cię do gry.

Skoro Administratorzy serwera nastawili się na rework serwera, to jak dla mnie jest to zrozumiałe, że brną ku początkowym założeniom na grę.

Bezstronnie oceniając Sherian oczami przyszłego gracza, ten serwer mi się podoba, gdyż podobał mi się wcześniej. Widzę tutaj dodane całkiem nowe sety broni, uzbrojenia i jedyne na co będę czekał to aktualizacje, a zapewniam Cię, że jeżeli chłopaki będą mieli ochotę wysłuchać moich propozycji co do tego tematu, to rozgrywka na serwerze będzie rozwijała się pięknie i każdy gracz znajdzie coś czego szukał. Jedni w serwerach metin2 szukają nowości, inni elementów oldschoola a ja mam koncepcję na to by mogło to ładnie współgrać ;) 

Jeszcze raz dzięki za rzetelną opinię, którą ja biorę sobie na uwagę i postaram się by z czasem uległa zmianie przy wprowadzeniu większej aktualizacji ;) 

Dajmy sobie czas, a będziemy wszyscy zadowoleni. Pozdrawiam Hajda

Opublikowano

Serwer bardziej podchodzi pod Hard/Medium niz pod Medium/Hard mam pytanie co do reklamy kto bedzie prowadzil serie na yt?

Kto jest w teamie?

Dlaczego tak twierdzisz?

Możliwe że chodzi Ci tutaj o szkolenie konia oraz skille.

Co do skilli to uwierz mi że wbicie go na G nie będzie żadnym wyczynem ponieważ zwoje egzo i rady dropią bardzo dobrze.

Wierzchowiec startowy został zmieniony na 8H a srebrny certyfikat który pozwala awansowac konia na 11 poziom dodany do dropu z WO.

W teamie ;

- WeeZy

- Edzio

- Dezan

- Where

- Hajda

giphy.gif

Opublikowano

No po prostu ku**a miazga no rozje**ło mi głowę Weezy coś ty tu odje*ał :) czekam z niecierpliwością na serwer :) dobra praca administracji :) wiadomo jaka administracja taki serwer :D w końcu będę mógł pograć na jakimś normalnym serwerze w metku :)

k065g0.jpg

Opublikowano

Czy tylko mi nie działą strona ?

Strona działa.

CTRL + F5 w razie problemów.

Ile postał poprzednim razem?

Stał 2h bo był błąd z channelami i poprzedni technik nie był w stanie tego naprawić.

giphy.gif

Opublikowano

interesujaco ; ) napewno zagram, ale fajnie by było jakby do prezki dodac stroje na kobiety:D

-Buu ; )

-I'm princess ; *
Opublikowano

interesujaco ; ) napewno zagram, ale fajnie by było jakby do prezki dodac stroje na kobiety:D

Zaktualizuje to w najblizszym czasie.

Pozdrawiam

giphy.gif

Opublikowano

Przykre jest to, że polscy gracze zachwycają się jakąś miernotą, podczas gdy za granicą pies z kulawą nogą by się tym nie zainteresował. Może przywykli oni do tak słabych serwerów, kto wie.

Srij9JT.png

Opublikowano

Mimo że nie ma tu jakiś rewolucji, to serwer wydaje się dopracowany, zawitam na starcie i jeżeli przebiegnie on bezproblemowo to zostanę.

Czy kamyki duchowe (Żółte) można czytać co 24h tylko czy jak się użyje egzo/rady to czas nie ma znaczenia?

Zapraszam na moje serwerki ;)

b_350_20_FFFFFF_FFFFFF_000000_000000.png

b_350_20_FFFFFF_FFFFFF_000000_000000.png

Opublikowano

Przykre jest to, że polscy gracze zachwycają się jakąś miernotą, podczas gdy za granicą pies z kulawą nogą by się tym nie zainteresował. Może przywykli oni do tak słabych serwerów, kto wie.

Jesteśmy przekonania, że metin pozostanie metinem.

Nasze aktualizacje będą przemyślane, nie psujące klimatów azjatyckiej kultury oraz nie odnalezione na żadnym innym serwerze :)

Nie ma sensu ukazać wszystkiego za jednym zamachem, a stopniowo rozpieszczać graczy.

Pozdrawiam i liczę, że przekonasz się do Naszego serwera ;) 

# Drobna informacja, która ucieszy osoby chcące dorobić się tuż przed startem serwera ;) 

16e24a08549e0.png

Witam Was wszystkich bardzo serdecznie! Jak wiecie 15.04.2016 lub 16.04.2016 startuje serwer Sherian.eu

Z tej okazji przygotowaliśmy dla Naszych przyszłych graczy wydarzenie otwierające oficjalny start serwera, którym jest konkurs "Idol" organizowany na Naszym serwerowym TeamSpeak'u.

Na czym polega ten konkurs nie muszę chyba wyjaśniać, gdyż każdy zapewne uczestniczył w tego typu imprezie i wie, że jest to konkurs wokalny.

Jedynie liczę na Waszą kreatywność w doborze repertuaru oraz, że będziecie się świetnie bawić wink.png 

baa55291b4a82.png

• KONKURS ODBĘDZIE SIĘ DNIA : 15.04.2016 
  • GODZINA ROZPOCZĘCIA : 18:00
  • REPERTUAR : DOWOLNY.

teamspeak-2-11.jpg

flowspeak.pl

92f2b6ffb8220.png

2ed4c312ed2b1.png

1. Możecie zapisywać się  pod tematem na Naszym forum.
  2. Możecie zapisać się na Ts3 przed konkursem na kanale przeznaczonym na potrzebny konkursu.

Administracja serwera Sherian.eu

Opublikowano

­Jak przetrwacie start to chętnie zawitam, zastanówcie się nad zmniejszeniem ilości KU do G, np 15?

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...