Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Sherian.eu

WeeZy`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer z prezki wyglada nawet fajnie ale odycha mnie jedno ... Czytanie medali co 2 h .... przesada max 10 min chyba ze z bossow mozna zdobyc te certyfikaty na 11 lvl ;d

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma jak Napier*dalac hejty na serwer, który jeszcze nie wystartowali..

Poczekajcie chociaz 2 tygodnie to się wszystko okaże.

Chodź czuje, ze serwer będzie mega ;3

u30u5xpdzqna.png

Opublikowano

Serwer z prezki wyglada nawet fajnie ale odycha mnie jedno ... Czytanie medali co 2 h .... przesada max 10 min chyba ze z bossow mozna zdobyc te certyfikaty na 11 lvl ;d

Certfikat bojowca będzie można zdobyć z bossa na WO.

Pozdrawiam.

Nie mowię że pojdziesz raz i odrazu go dropniesz ale jest wrzucony tam ten cert

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Jedynie co tu jest okej to grafika, a tak to wszystko kappa, zapewne daily reward z bugiem heuheu.

Czekam wezzy na twój komentarz, ;]

Tylko nie płacz, bo każdy w prezentacji może swoją opinie napisać.

0TvW4gk.png

Opublikowano

Jedynie co tu jest okej to grafika, a tak to wszystko kappa, zapewne daily reward z bugiem heuheu.

Czekam wezzy na twój komentarz, ;]

Tylko nie płacz, bo każdy w prezentacji może swoją opinie napisać.

A sobie wyrażaj co chcesz, dla mnie jesteś nikim.

Typowy noname który chce zaświrować ;-)

Miłej nocy życze Wam niektórym, dobranoc :)

giphy.gif

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Zero nowości, na chwilę obecną stoi kilka takich mediumów dlatego myślę, że tłumów to raczej nie przyciągnie. :)

Pokemoniaste potwory na mapie 105 dodają nieco zabarwienia humorystycznego w prezentacji - ale to raczej nie jest na miejscu.

Jedyną rzecz której dotychczas nie spotkałem na serwerach to tylko dzienny bonus po zalogowaniu, poza tym nie widzę nic nowego co mogłoby przyciągnąć. :)

Nikt nie lubi jeździć na używanej dętce dlatego nie polecam kolejnego reworka. Opinie na temat WeeZy'ego mówią nieco same za siebie.

Mimo to powodzenia na starcie. Za 2 miesiące i tak kolejny rework start w piątek 18:00 bez bugów :sex: :sex:

A ja np. już widziałem na jakimś serwerze ten bonus, tylko nie pamiętam gdzie, a nie chcę wyjść na idiotę.

Co do serwera, prezentacja jest nawet ok, raczej nie zawitam ale powodzenia ;]

Po prostu dziamal ;]

Opublikowano

giphy.gif

Opublikowano

Serdecznie nie polecam poprzednia odsłona padała po 2 dniach po ilości bugów jaka była na serwerze

Na 100% jest tu pełno bugów jak na poprzedniej odsłonie

Nie polecam

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

Prezentacja nie jest jeszcze w 100% skończona, tak więc nie ma co pisać, że "nic nowego na serwerze nie ma". Dojdzie jeszcze jeden dungeon , skile pasywne rozpis ulepszaczy itd... Do startu jeszcze 5 dni :).

kurwica mnie juz bierze jak widze tego typu teksty...

to po uj wystawiacie zapowiedź skoro nie jest skończona, poza tym kogo w chciecie w uja zrobić nas czy siebie? nie oszukujmy sie bo na starcie i tak będzie to co teraz jest w zapowiedzi

nie polecam i c**j 

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Nie podoba mi się.

Zero nowosci, ktore moglby przyciagnac nasza uwage. Mieszanka roznych serwerow ^^

Zero kreatywnosci lel.

Nie zagram.

QjprBF.png

Opublikowano

Prezentacja nie jest jeszcze w 100% skończona, tak więc nie ma co pisać, że "nic nowego na serwerze nie ma". Dojdzie jeszcze jeden dungeon , skile pasywne rozpis ulepszaczy itd... Do startu jeszcze 5 dni :).

A wcześniej czasu nie mieliście ? aż tyle wam zajmowało czasu wklejanie wszystkiego z starej prezentacji, surek to przynajmniej jak robi serwer kolejny to zmienia grafikę a tu nic, aa sry jedynie co zmieniliście to kilka setów ale to wiesz ^^ Nie polecam.

xD 

Opublikowano

5 miesięcy nie zrobić nic :D  porażka.

Serwer niczym sie nie rózni od wczesniejszej edycji no może liczbą szkat na bron 75+0 wczesniej było 25 teraz 15 toż to innowacja.

AA był bym zapomniał napis w cliencie z nazwą serwera się różni.

Tu nawet prezka praktycznie identyczna jak poprzednia jedynie kolejność niektórych zdjęc zmieniona haha

NIE POLECAM TEGO GÓWNA.

Opublikowano

hejtu Wam nie brakuje ale mnie to nie dziwi bo na poprzednim starcie serwer stał bodajże 15 minut xD

mam nadzieje że tym razem wybuchnie szybciej #Allah_akbar

Opublikowano

O macie te świetne maski i bardzo ładne sety.

Może wpadnę zobaczyć jak ruszycie, co to wyjdzie.

Powodzenia.

O macie te świetne maski i bardzo ładne sety.

Może wpadnę zobaczyć jak ruszycie, co to wyjdzie.

Powodzenia.

Opublikowano

Moje zdanie na temat nowości, innowacji jest następujące.

Administracja dołożyła starań by naprawić bugi, które były zmorą serwera oraz nie ukazała Wam całkowicie rąbka tajemnicy, który być może udostępni Wam na dniach.

Ze swojej strony mogę zaprosić Was do zaproponowania ewentualnych innowacji, które Waszym zdaniem uatrakcyjnią grę na serwerze Sherian.eu

Opublikowano

5 miesięcy nie zrobić nic :D  porażka.

Serwer niczym sie nie rózni od wczesniejszej edycji no może liczbą szkat na bron 75+0 wczesniej było 25 teraz 15 toż to innowacja.

AA był bym zapomniał napis w cliencie z nazwą serwera się różni.

Tu nawet prezka praktycznie identyczna jak poprzednia jedynie kolejność niektórych zdjęc zmieniona haha

NIE POLECAM TEGO GÓWNA.

5 miesięcy?

jakiś ograniczony jestes?

5 miesięcy temu to ten serwer upadl a o reaktywacij go pomysleliśmy miesiąc temu gdzie 2 tygodnie zajelo nam naprawianie samych bugow i stworzenie rozgrywki bo na poprzednim sherianie nie bylo nic.

dzisiaj bedzie aktualizacja zapowiedzi.

giphy.gif

Opublikowano

straaaszne podobieństwo do starego sheriana, ale napiszę tutaj dopiero coś gdy dostanę klienta.

nawet w prezentacji screeny które robiłem i opisy XDD

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Rejestracja została otwarta możecie już zakładac konta.
Wszystkie osóby które założą konta do 14 kwietnia godz 23:59 otrzymaja darmowego PD'ka na 24h!

http://sherian.eu/?page=account&subpage=register

Na naszym fanpage trwa konkurs na SM

5069314603840381198553.png

4114814603840381198553.png
Dodaliśmy kolorowe nazwy mobów oraz pasek ich procentowego HP

9943314603840381198553.png
Dodany został zapis lokacji w innej formie.
Zapytacie dlaczego tylko 5 slotów na zapis?
Nie musicie się martwić jeżeli slotów Wam zabraknie wystarczy kliknąć " Zapisz " na poprzednie miejsce którego już nie potrzebujecie i następuje podmiana.

9005814603852871198553.png
Dodaliśmy opcje w której zaznaczone mamy jakich itemów podczas ulepszania nam brakuje a jakie posiadamy
4923514603852871198553.png
Nowe nazewnictwo jak sami widzicie znajdziecie na specjalnych broniach
1340414603852871198553.png
Dodany został manualny skybox z kilku powodów :
- Są osoby które wolą prowadzić rozgrywkę kiedy w świecie metina jest ' noc ' a są osoby które wolą gdy przez całą ich rozgrywkę jest ' dzień 

- W nocy wiele osób narzeka że jest zbyt ciemno więc to nie problem wystarczy zmienć ręcznie na dzien :)
1460114603852871198553.png
Dodaliśmy skille pasywne - narazie jedynie do EXPA
Bonussy które tam znajdziecie :

- Obrona

- Silny przeciwko potworom
- Max PZ

Pracujemy nas skillami do PvP
8147914603852871198553.png
Kosz na przedmioty został dodany ze względu na bardzo częsty problem z zasmiecaniem EQ

Wystarczy wszystkie itemy przeciągnąć na kosz i usunąć przedmioty.
9478514603852871198553.png
Wkurza Cie standardowy kolor interface?

To już nie problem! Od dziś u Nas możesz wybrać swój unikalny kolor :)
3745614603852871198553.png
Został dodany BS na kilka slotów z racji iż na Naszym serwerze nie będzie problemu ze zdobyciem zmianek.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...