Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Sherian.eu

WeeZy`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Liczyłem na coś lepszego a tu prawie to samo co wcześniej. xD Co to za cipka tym technikiem jest 

Radze zajrzeć do poprzedniej zapowiedzi.

albo Piotrus kupic okulary :D

No ale prawde mówiąć tu nie ma nic ciekawego, poza zmienionym wyglądem paru rzeczy. 

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezentacja nie jest jeszcze w 100% skończona, tak więc nie ma co pisać, że "nic nowego na serwerze nie ma". Dojdzie jeszcze jeden dungeon , skile pasywne rozpis ulepszaczy itd... Do startu jeszcze 5 dni :).

Opublikowano

Całkiem fajnie to wygląda ale dlaczego zrobiliście belki zupełnie inne niż logo / sygnatura czy banner.

Belki chyba z serwera Prestia MT2. Serwer calkiem fajny. Niby nic nowego ale chociaż sety broni są ;)

Opublikowano

Musicie na tym serwerze uwazac zeby [GA]Wezzy wam matek nie zgwałcił xD

Będę go trzymał krótko na smyczy Rafale :D

Jeżeli macie jakiekolwiek pytania odnośnie serwera to zapraszam Was na prywatną wiadmość tutaj na MPC.

Czekamy na więcej opini na temat Naszego serwera ;) 

Opublikowano

Całkiem fajnie to wygląda ale dlaczego zrobiliście belki zupełnie inne niż logo / sygnatura czy banner.

Belki chyba z serwera Prestia MT2. Serwer calkiem fajny. Niby nic nowego ale chociaż sety broni są ;)

Belki nie są z żadnej Prestii.

Belki są robione przez Mizune a ta prezentacja była stworzona duzo duzo wczesniej niż Prestia powstała.

Wyszedł mały problem z poprzednim technikiem i musiałem kupić nowe logo oraz tło na fanpage.

Liczyłem na coś lepszego a tu prawie to samo co wcześniej. xD Co to za cipka tym technikiem jest 

No ale prawde mówiąć tu nie ma nic ciekawego, poza zmienionym wyglądem paru rzeczy. 

Dobrze, pamiętam!

Na twoich serwerach też nic nie było :D

Musicie na tym serwerze uwazac zeby [GA]Wezzy wam matek nie zgwałcił xD

Będę go trzymał krótko na smyczy Rafale :D

Jeżeli macie jakiekolwiek pytania odnośnie serwera to zapraszam Was na prywatną wiadmość tutaj na MPC.

Czekamy na więcej opini na temat Naszego serwera ;)

Wypraszam sobie.

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Skoro przyszłość jest w moich rękach to wpierdole ta prezke do kosza... Kolejna zlepka.. same kupienie setow nie wsytarczy

Nie polecam ze względu na ta antyreklame weezego.

widac jedynie gowno mozesz miec w rekach .....

serwer wyglada bardzo zachecajaco :) i nie trzeba plakac o reklame bo rudy wizi ogarnie dlatego POLECAM ! 

pozdro600~~~~

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Serwer bomba !

Byłem na becie, szukalismy bugow itd.

Wszystkie zostaly szybko naprawione <3

Achh, ale będę nauk**wial :D

Zapraszam wszystkich, naprawdę warto !

WeeZy oraz reszta administracji robi wszystko,

żeby start odbyl się bez problemu,

jak i dalsza rozgrywka byla czystą przyjemnością !

u30u5xpdzqna.png

Opublikowano

Crime nadal w teamie? xD

Nie no, powodzenia, ale wątpię, że zawitam, bo ostatnim razem chyba nawet nie wystartowaliście do końca. 

Opublikowano

Crime nadal w teamie? xD

Nie no, powodzenia, ale wątpię, że zawitam, bo ostatnim razem chyba nawet nie wystartowaliście do końca. 

Crime'a nie ma, pokazał co potrafi na 1 odsłonie serwera. 

Serwer wystartował lecz upadł, bo "technik" nie wiedział jak naprawić padające channel'e :).

Opublikowano

Crime nadal w teamie? xD

Crime nie ma i nie będzie.

Zapraszam.

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

[GA]Wezzy?. Jak dla mnie to jest antyreklama, faktycznie ten serwer już startował kiedyś, z tego co widze to przełom listopada/grudnia. Co za beznadzieja , sorry ale to już było ;)

Opublikowano

Mam nadzieje, że nie padnie jak pierwsza odsłona na której grało się fajnie, ale no niestety padła i olaliście graczy.Jak będzie tak i teraz ( nie wmawiajcie mi, że na 100% tak nie będzie, bo tego nie wiecie, jedynie czas to pokaże ) to lipnie to widzę.

Jak znajdę czas to zawitam.

Pozdrawiam !

Opublikowano

XDD Z*******y serwer widzę dobre kilka lat był tworzony... tyle nowości, tyle innowacji.. beka że ludzie robią jeszcze takie serwery.

No nic, powodzenia na starcie.. mój 6 zmysł mówi mi że będą problemy.

#EMERYTURA

Opublikowano

Czuje przypływ 10-20 subów, Przecież to jest to samo, Szanowny technik naprawił bugi i zajęło mu to pół roku? No niezły rework, czekam na więcej. Karmie się takimi reworkami. To ja zabieram się do zaprezentowania twojego serwera. Darmowe promo z mojej strony.

Mówię jak jest, zawsze.

Opublikowano

Czuje przypływ 10-20 subów, Przecież to jest to samo, Szanowny technik naprawił bugi i zajęło mu to pół roku? No niezły rework, czekam na więcej. Karmie się takimi reworkami. To ja zabieram się do zaprezentowania twojego serwera. Darmowe promo z mojej strony.

No to macie po serwerze :D :D :D

Nie polecam bo Wezzy aka lece na hajs ;]

~ Start w piątek bez bugów. ~

Opublikowano

Lecisz z nim jak z tanią dziwką wariacie! 

Opublikowano

Ty to sie nadajesz :D:D, aparat juz kupiony? ;D

@@

Na serwer zawitam, WeeZy jest jaki jest ale jako admin sie sprawdzi (na mortku bylo git ^^)

Pozdrawiam i powodzenia ;)

Opublikowano

Przeczuwałem go tutaj, już widzę 

-Brak innowacji

-Leci na Hajs 

-Weezy Was wydyma 

-Serwer padnie po 2 miesiacach

-kolejny rework

Ja wiem że to prawda , ale czy jest sens nagrywania 10 minutowego materiału na ich temat?. Co do samego serwera to jak popatrzę to mam wrażenie że to bardzo uboga wersja serwa Medium. 

Opublikowano

Zero nowości, na chwilę obecną stoi kilka takich mediumów dlatego myślę, że tłumów to raczej nie przyciągnie. :)

Pokemoniaste potwory na mapie 105 dodają nieco zabarwienia humorystycznego w prezentacji - ale to raczej nie jest na miejscu.

Jedyną rzecz której dotychczas nie spotkałem na serwerach to tylko dzienny bonus po zalogowaniu, poza tym nie widzę nic nowego co mogłoby przyciągnąć. :)

Nikt nie lubi jeździć na używanej dętce dlatego nie polecam kolejnego reworka. Opinie na temat WeeZy'ego mówią nieco same za siebie.

Mimo to powodzenia na starcie. Za 2 miesiące i tak kolejny rework start w piątek 18:00 bez bugów :sex: :sex:

Opublikowano

Serwer niczym się różni od pozostałych polskich serwerów.

Nie wiem co ludzie nim widzą, już lepiej pójść na jakiś niemiecki serwer, gdzie są innowacje, brak cheaterów i administracja z*******a!

Aaaa i bym zapomniał, jest przede wszystkim kultura.

Pasjonat
Opublikowano

Kret sponsor, pierwsza rzecz po której można wnioskować że serwer będzie stał bardzo długo nawet jak by nie było graczy, lecz w to wątpię Weezy ogarnie dużo ludzi, powodzenia :)

ats-graphic.eu_sygnatura.png

Opublikowano

Serwer niczym się różni od pozostałych polskich serwerów.

Nie wiem co ludzie nim widzą, już lepiej pójść na jakiś niemiecki serwer, gdzie są innowacje, brak cheaterów i administracja z*******a!

Aaaa i bym zapomniał, jest przede wszystkim kultura.

to idz na niemiecki serwer kto Ci broni, ja lubie te chamskie ryje jak sie biją ze mną o spota,smak rywalizacji i wiele innych czynników. Te drobne zmiany jak połysk broni czy nawet te sety to cieszy oko bo to zle nie wygląda. Ale poświęcać czas żeby grac na serwerze tylko dal tego? przeciez to bez sensu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...