Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GreatMuOnline|Season4|Exp:600|Drop:35|

WojucH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobrałem wypakowałem, odpalam a tu lipa " program main przestał działać" instalowałem w razy i nic. Patch został wklejony.

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pobrałem wypakowałem, odpalam a tu lipa " program main przestał działać" instalowałem w razy i nic. Patch został wklejony.

Wyłącz antywirusa przy tym ;)

Opublikowano

Wyłącz antywirusa przy tym ;)

Nic nie dało jak wyłączyłem antywirusa.

Opublikowano

Zrób w kolejności w której ci podam

1. Ściąg klienta od nowa.

2. Utwórz folder np na pulpicie o nazwie jakiej tam chcesz powiedzmy "GMO"
3. Dodaj folder "GMO" do wyjątków w antywirusie

4. Sciągniety klient wypakuj do foldera "GMO"

5. Dorzuć do niego patcha

6. Dodaj Maina serwera do wyjątków w firewallu systemowym

7. Ciesz się grą ;)

AutoParty zostało dodane.

Castle siege wygląda w końcu tak jak powinien , mianowicie GM guild aby przejąć zamek musi trzymać korone 60 sekund bez puszczenia jej gdy to zrobi czas kasuje się do 0 i zaczyna od nowa.

Zapraszam wszystkich bardzo serdecznie na serwerek.

Pozdrawiamy gorąco! :- )

Opublikowano

W Dniu dzisiejszym wprowadziliśmy możliwość brania ślubu. :-)

Na podobnej zasadzie już niebawem będzie dostępny PICK tylko i wyłącznie pod kamienie. Bedziemy mogli go włączyć komendą na serwerze!

Zapraszamy do wspólnej zabawy !

Opublikowano

Po tym miesiącu można stwierdzić, że warto zagrać. Dużo osób rezygnuje bo niby trudno, bo cheaty nie działają... a to raczej tylko plusy;) 

Opublikowano

Witajcie moi Kochani !

Już w poniedziałek tj 16.05  , po niedzielnej licytacji wprowadzamy kolejną nowość!

Jest to tak upragniony PickUp bez którego wielu z was nie może żyć :P

Odpalamy go poprzez wpisanie odpowiednich komend:

/pickup bless

/pickup soul

/pickup life

Jeźeli chcemy aby zbierało wszystkie kamienie wpisujemy poprostu

86289050745249478878.jpg

Dodam również , że od poniedziałku pojawi się także Arena dla osób które nie posiadają konta premium!

Pozdrawiamy Serdecznie i zapraszamy do gry!

Opublikowano

No serwer super.

Ostatnio przychodzi coraz więcej nowych osób, mimo, że serwer stoi już miesiąc. Nowa arena strzał w 10  :lenny:

Jak ktoś szuka stabilnego serwera bez bugów, to zapraszam do gry. Problemów żadnych nie miałem jak na razie, a jeśli są to Administracja jest codziennie online. Także bez obaw ;)))

Opublikowano

Wielkie dzięki za miłe słowo!

Natomiast my się nie zatrzymujemy. Już niebawem zostaną wprowadzone kolejne nowości m.in nowe kamienie "jewele" których zadaniem bedzie dodawać wam opcje w exe item , tworzyć exe item , tworzyć item socketowy lub dodać opcje socketową , dodać luck do itemu , czy możliwośc podbicia itemu z +9 odrazu na +11 - +12

Niebawem wrzucę zdjęcia kamieni oraz ich opis!

Niestety , nie bedą one wrzucone do dropu. Jedynie Administracja będzie mogła rozdawać owe Jevelki poprzez eventy. ;-)

Pozdrawiam Cieplutko!

Opublikowano

Witajcie!
Tak jak obiecałem dodaje informację jak bedą wyglądały nowe jevelki oraz ich opis:

Jewel2.png - Jevel of Exelent - Gdy wrzucimy owy kamień w zwykły item zamieni on się nam w Exelent item + Losowa opcja!

Jewel6.png- Jevel Of Skill - Jak sama nazwa wskazuję kiedy wrzucimy ten kamyczek w broń lub tarczę otrzymamy dodatkową opcję w postaci Skilla :- )

Jewel7.png- Jevel Of Socket - Zmienia każdy item w item socketowy + 3 dziury.

Jewel4.png- Jevel Of Luck - Myslę , że każdy z was się domyśla do czego ten kamyczek służy.

Jewel3.png- Jevel Of Level - Ten kamień podnosi opcję itemów od +7 co jeden w góre , szansa na powodzenie wynosi 100% :- )

Jewel5.png- Jevel Of Option - Jak widać po nazwie, podnosi on opcje itemu z 0 nawet do +28 zależy od szczęscia.

Nowe Kamyczki będziecie mogli przetestować już po Niedzielnej licytacji.

Na tą chwile to wszystko z nowości.

Natomiast już niebawem dodamy PVP Event który będzie odbywał się na specjalnie stworzonej Arenie. Więcej informacji niebawem.

Zapraszamy do wspólnej zabawy.

Opublikowano

Ktoś pytał mnie o stabilność serwera, więc uprzedzając takie pytania - serwer trzyma się naprawdę dobrze :) Co chwilę wprowadzają coś nowego, ciągle nad czymś trwają pracę, aby ulepszyć serwer i urozmaicić grę. 

Graczy dużo online może nie ma ale cóż, większość się zniechęca tym, że trzeba chwilę pograć aby coś osiągnąć. Najlepszego seta za kasę nie kupisz, rr też nie :P 

Trochę nowych duszyczek przybyło, więc też polecam i zapraszam ;d

Opublikowano

Serv jest naprawdę godny uwagi, administracja wprowadza nowe rzeczy i robi eventy. Balans PvP urozmaica rozgrywkę, a cheaty nie śmigają. Nic tylko grać :)

Opublikowano

Gra się fajnie tylko z dnia na dzień coraz mniej graczy dziś tylko 25 online .. 

Zdarza się i taki dzień. Ale mamy weekend gdzie online krążą wokół 50 :-) Dlatego też zapraszamy nowych graczy! Warto zacząć nawet i teraz;)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...