Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GreatMuOnline|Season4|Exp:600|Drop:35|

WojucH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak masz napisane :P START 16.04.2016 (sobota) o godzinie 16:00 ! Ja będę grał i zapraszam do wspólnej zabawy, im nas będzie więcej tym lepiej :)

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Testy były dość szczegółowe, więc liczę na dobry start, a co ważniejsze na stabilność w późniejszym czasie:) 

Zostało kilka godzin  ^^

Opublikowano

Myślę , że jest dobrze opublikowany.
Wrzuciliśmy reklamę na 3 fora zagraniczne m.in na ragezone!

Do zobaczenia o 16

Pozdrawiam.

Opublikowano

No to zobaczymy co z tego wyjdzie panowie i panie. Przetestuję na pewno 

Opublikowano

Wszystko super tylko czy to ma być kolejny server bez graczy tylko z DUCHAMI? Nie można PK i KS, więc spoty beda pełne ludzi ktorzy AFKUJĄ a ci aktywni ktorzy po pracy przyjda pograc to nie moga nic zrobić, bo jesli beda wszystkie spoty zajete, to ja mam zmienic server bo NIE MOGE ZABIJAĆ TYCH GRACZY NA SPOTACH. Server gdzie nie ma walki o spoty jest słabym serverem w duchami a nie graczami. NADMIERNE PK i nękanie to powinien być ban rzecz jasna, ale jeśli spoty sa zajete a Ty nie masz gdzie expić to co masz zrobic ? Iść na devias low lvlem kraść expa bo nie możesz zabić gracza który siedzi afk od 3 godzin ? 

Opublikowano

Wszystko super tylko czy to ma być kolejny server bez graczy tylko z DUCHAMI? Nie można PK i KS, więc spoty beda pełne ludzi ktorzy AFKUJĄ a ci aktywni ktorzy po pracy przyjda pograc to nie moga nic zrobić, bo jesli beda wszystkie spoty zajete, to ja mam zmienic server bo NIE MOGE ZABIJAĆ TYCH GRACZY NA SPOTACH. Server gdzie nie ma walki o spoty jest słabym serverem w duchami a nie graczami. NADMIERNE PK i nękanie to powinien być ban rzecz jasna, ale jeśli spoty sa zajete a Ty nie masz gdzie expić to co masz zrobic ? Iść na devias low lvlem kraść expa bo nie możesz zabić gracza który siedzi afk od 3 godzin ? 

Polecam przeczytać regulamin na stronie serwera a zmienisz zdanie :- )

Opublikowano

nie można pk i ks? bez sensu..chyba że kolega źle pisze

Opublikowano

§3. Rozgrywka
§3.1 - Na serwerze obowiązuje zakaz PK i KS – wyjątek stanowią mapy takie jak: Kanturu, Crywolf, Raklion, Swamp of Calmness, na których jest to DOZWOLONE.
§3.2 - W momencie, gdy gracz będący na spocie dostanie disconnect, bądź zginie – automatycznie traci do niego prawo.
§3.3 - Zakazuje się utrudniania gry innym graczom.
§3.4 - Wszelkie konflikty i skargi prosimy kierować na forum.

Więc spoty są tylko na kanturu, crywolf, raklion, swam of calmness ? Bo jeśli nie to moje argumenty nadal mają racje bytu.

Zabijajac afkera utrudniam mu gre więc dostane bana, zgadza się ? 

Opublikowano

W regulaminie wyraźnie pisze że jest zakaz PK i KS, z tego co mi wiadomo gra jaką jest Mu Online opiera sie w dużej mierze na Pkowaniu, więc brak możliwości zabijania innych graczy to dla mnie bezsens, lepiej pograc w tetris - będą wieksze emocje

Opublikowano

Kwestia AFKerów jest do przemyślenia. Sam osobiście wolałbym taką osobę zabić i przejąć jego spot , co to za gra jeźeli jest się ciągle afk :]

Tak jak mówię wszystko można przemysleć.

Na pewno będzie to konsultowane z osobami które pojawią się na serwerku. Jeżeli większość będzie za tym aby osobę na afku można było zabić , dodamy odpowiednią klauzulę.

PS: Mapy które zostały wymienione w regulaminie czyli kanturu raklion itd są to mapy na których jest najwięcej spotów.

Zakaz pk i ks do mapy icarus zostały wprowadzony z myślą o spokojnym początku gry.

Opublikowano

Ale jak sprawdzić czy ktoś jest na AFK'u?  Co to za durna myśl? Jak ktoś nie ma ochoty żeby odpisać na moje zapytanie to moge go zabic bez oporu? Czyli będzie obowiązywał NAKAZ odpisywania wszystkim? Czy czegoś nie rozumiem

edit.
Lepszym rozwiązaniem wg. mnie mógł by być zakaz pk i ks na premium serwerze

Opublikowano

Doskonale, trzymamy Cię za słowo Wojuch, grałem już kiedyś na Twoim serwerze więc liczę na to że i tym razem się nie zawiodę. Czujemy ze znajomymi podekscytowanie startem porządnego serwera, i wierzymy w to że gra tutaj będzie sprawiała tylko i wyłącznie przyjemność.

Opublikowano

Ale jak sprawdzić czy ktoś jest na AFK'u?  Co to za durna myśl? Jak ktoś nie ma ochoty żeby odpisać na moje zapytanie to moge go zabic bez oporu? Czyli będzie obowiązywał NAKAZ odpisywania wszystkim? Czy czegoś nie rozumiem

Tak jak pisałem wcześniej jest to kwestia do przemyślenia i ogarnięcia wszystkiego od "a do z"

Niestety nie powstał jeszcze taki serwer który dogodzi wszystkim.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Dzieki za informację a tymczasem

UWAGA! Serwer własnie wystartował!

Zapraszamy wszystkich bardzo serdecznie do wspólnej zabawy!
Pozdrawiamy GreatMu Team

Opublikowano

No nie wiem, na speedtest.net mam 55/5 Mbsp a klient leci max 300kb/s.

/edit

I tak mi nie działa ten serwer więc walić prędkość ;p

Opublikowano

DEP nic nie daje, klickerów i różnego tego typu rzeczy nawet nie ściągnąłem. Pewnie wina Windows 10 bo inny serwer też mi nie chodził a na wirtualnej maszynie z win XP poszedł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...