Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GreatMuOnline|Season4|Exp:600|Drop:35|

WojucH

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

niestety nie ma jak postawić afk zeby zejsc choć na chwile na pulpit, nie działa żadna aplikacja ktora moglaby pomoc ani w tym sezonie nie ma auto bota tego, niestetyh moim zdaniem MU to nie jest na tyle absorbujaca gra by nieprzerwanie patrzeć w monitor, sprawny antycheat blokuje dobra zabawę, nawet winmu nie pomogło żeby prymitywne afk postawić i zejść na pulpit. Szkoda

Opublikowano

Również muszę podziekować za zabawe, niemoc zminimalizowania gry mnie przerosła, nie mówie tu o twardym afku z cegła na myszce, ale o chwilowym odpoczynku od i tak monotonnego mu. Szkoda

Opublikowano

Znowu padnie po tygodniu/dwóch - czy coś się zmieniło? ^^

Czy pierwsza edycja padła po tygodniu? Widze jednak , że prestige lubi twój post. Więc wszystko mówi samo za siebie.

Co do helpera postaramy się go wgrać dzisiaj w nocy :)

Opublikowano

Helper to mus :c Chyba mało kto chce lub moze siedziec na spocie i expic po iles godzin :D dałem rade 300 wbic na elfie bez Helpera nie mam siły na wiecej :D Czekam na hlpera i mozna dalej grac ;)

Opublikowano

Wprowadziliśmy to na co większość was czekała , czyli wbudowany HELPER.

Aby móc z niego korzystać każdy z was musi pobrać patch który znajduje się na stronie serwera w zakładce download oraz podmienić w kliencie.

Pozdrawiamy GreatMuTeam !

Opublikowano

A ten helper to tylko Avanta? Nie Elitka :/? Zbiera wszystko czy da się wyselekcjonować co ma zbierać?? Tak poza tym całkiem przyjemnie się gra.

Opublikowano

Musze powiedziec ze serwer zapowiadał się swietnie, ale jest o wiele lepiej niz się zapowiadało! Zachęcam wszystkich do gry bo naprawde warto :D

Opublikowano

@WojucH - Pudło bo nie mam z prestige nic wspólnego :P
Pytam bo na poprzednią zawitałam i serwer "zginął śmierci naturalna" po takim czasie, umówmy się ~10 osób online po takim czasie to nie jest dużo :P
Tym bardziej że przy starcie dochodziło do 100 on :P
Także czysto informacyjnie pytam się, bo widzę że administracja ta sama..

b6y2zc.png

:783_heart_decoration:  Music - Games - Tattoo's - Muscle car's   :783_heart_decoration:

Opublikowano

@WojucH - Pudło bo nie mam z prestige nic wspólnego :P

Pytam bo na poprzednią zawitałam i serwer "zginął śmierci naturalna" po takim czasie, umówmy się ~10 osób online po takim czasie to nie jest dużo :P

Tym bardziej że przy starcie dochodziło do 100 on :P

Także czysto informacyjnie pytam się, bo widzę że administracja ta sama..

Z Administracji poprzedniej został Damian.

Reszta GMów która była umarła wraz z serwerem.

Sam dołączyłem dopiero na tą edycję wraz z resztą administracji.

Co do serwera , ma się dobrze rozwija się i myślę , że bedzie coraz lepiej :)

Opublikowano

Myślała moze administracja nad dodaniem marketu na stronie serwera na którym będzie można sprzedawać i kupować za kamienie,zen,kredyty ?

Opublikowano

Na tą chwile dodaliśmy market na serwerze , otwierając swój sklep możesz sprzedawać itemy m.in za kamienie :)

Więcej informacji na forum.

Natomiast dziekujemy za sugestie.

Pozdrawiam i zapraszam do gry online stale rośnie :)

Opublikowano

Witam, serverek w miare fajnie ustawiony spoczko sie gra, ale niestety ma jeden mankament brak helpera, sporo ludzi moze mnie zbesztac ze helper psuje gre ja oczywiscie sie z tym zgodze, ale moim zdaniem dla ludzi takich jak ja ktorzy pracuja maja rodzine, niestety jest sytuacja bez wyjscia bo nei zawsze mozna byc 24h na grze i patrzec sie czy bless wylecial. Oczywiscie na serverze bede gral bo nei ma narazie nic innego, ale pewnie bede latal w łachach z tego wzgledu ze poprostu nie mam czasu zbierac kamoli :). Dodam również że kamole na serverze leca bardzo słabo (bynajmniej na tarkanie), wiec naprawde zeby wyczekac tego blessa czy soula 3ba siedziec i siedziec. Po kilku dniach grania na serverze stwierdzam ze server jest nastawiony pod ludzi z masa wolnego czasu, typowy serv do nolifienia a szkoda. Pozdrawiam i życze miłego dnia :).

Opublikowano

jest poprostu zajebiscie mysle ze dlugo nie pojawi sie na polskiej scenie mu lepszys serwer, ponadto ciagle sie rozwija.. gmowie chetnie wysluchuja graczy..
wszystko na +++, takze zapraszam. jest nas coraz wiecej i mysle ze bedzie jeszcze wiecej :D

Opublikowano

helper jest ale to nie zmienia faktu że trzeba byc praktycznie non stop i gapic sie w ekran żeby podniesc jakiś kamyk bo f6 poprostu komedia.Zbiera kaske i owszem ale zbiera wszystkie śmieci i gdy plecak pełny nie zbiera już nic. Powiem to samo co napisano wyżej -serwer jest dla nolife,ludzie pracujący lub uczacy się są skazani na bycie tłem dla nierobów:) Serwer oczywiście jest fajny , podoba mi się ustawienie itd  tylko że jak napisałam jest dla ludzi z mnóstwem czasu dla gry.Ja niestety rezygnuje z dalszej gry ale polecam tym co chcą się pobawić w mu i mają czas.Pozdrawiam .

Opublikowano

Powiem tak zagrałem pare godzinek gra się przyjemnie ale muszę zwrócić uwagę na jedną ważną rzecz a mianowicie było 95 graczy fakt po wprowadzeniu Premium liczba nie przekracza 50 osób moim zdaniem Premium jak i webshop niszczy całą zabawę bo mamy nierówne szanse tyle z mojej strony :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...