Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shark221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer zapowiada się ciekawie.

Proponował bym dodać chat oraz itemshop.

Oraz proponował bym skrócić czas trwania misji.

Za itemy z karczmy daje za dużo złota jeśli je sprzedajemy w sklepie.

Zób tak aby do gildii można było wpłacać tylo grzybki kupione w smsshopie lub z misji a nie ze robisz multi konta i wplacasz.

Opis gildii nie działa. Czyści się.

Atak na inna gildiie nie działa.

Przy postaci pokazuje złą pozycję. http://scr.hu/0w761/iq09f

Opublikowano

a mi sie server nie podoba .. znowu to samo kupujecie pliki od marcela i nic z nimi nie robicie ... przy misji 10 min tylko 96-112 doswiadczenia.. tyle powinno byc przy misjach 2,5minuty... widze ze wszyscy co kupili pliki to zmieniaja ilosc grzybkow na start i koniec.....

nie polecam 

luffy-impressed-crying-one-piec.gif?w=35

Opublikowano

a mi sie server nie podoba .. znowu to samo kupujecie pliki od marcela i nic z nimi nie robicie ... przy misji 10 min tylko 96-112 doswiadczenia.. tyle powinno byc przy misjach 2,5minuty... widze ze wszyscy co kupili pliki to zmieniaja ilosc grzybkow na start i koniec.....

nie polecam 

Nie rozumiem, przecież exp jest bardzo łatwo ustawić w tej linijce:

$exp = floor(Player::exp[$lvl - 1] / (2 + ($lvl * 0.05)) * (0.85 + mt_rand() / mt_getrandmax() * 0.3)) * $duration;

Pokazałem oryginalną linijkę, a edytowana przeze mnie wygląda nieco inaczej. Starałem się ustawić exp pod harda, ale rozumiem każdy ma prawo do własnego zdania. Tylko, że nie zmieniając ustawień z misji zdobywało by się także po 1-4mln złota na 1lvlu, a ja starałem się ustawić wszystko pod harda.
Skoro serwer się nie podoba nie mam sprzeciwu nikogo nie zmuszam, aby na nim grał. Proszę jednak nie oceniać tego co zrobiłem nie mając ingerencji w mój kod gry.
Pozdrawiam
Opublikowano

Cały pasek awki i nie zrobiłem nawet jednej misji XDD super hard

nie da sie grac, nie polecam

Tą wypowiedzią zaprzeczasz sam sobie...

Jak mogłeś użyć cały pasek awki i ani jednej misji? Pfff.

Opublikowano

35 poziom w jeden dzień, najlepiej zoptymalizowany serwer hard jak dotąd jeżeli ktoś dziś do 00:00 mnie pokona to gratuluję xD (bez koła)

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

a te pliki nie mają dziury?

Te pliki zakupiłem od Pana Marcela i nie posiadają "dziury".

Pozdrawiam oraz zapraszam wszystkich do gry.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...