Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AvalonMT2

AvalonMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bez przyszłości Daje tydzien i off zwłaszcza jak widze Tak Ubogą reklamę  

Z tego co pamiętam wcześniejsze odsłony mimo, że niekoniecznie tak dopracowane jak - miejmy nadzieję - ta obecna postały znacznie dłużej, pomimo niskiej ilości graczy. 

Akurat co by nie było, braku trwałości się tu nie zarzuci. 

~ ~

Opublikowano

Bez przyszłości Daje tydzien i off zwłaszcza jak widze Tak Ubogą reklamę  

Od prorokowania jestem ja xD

gdybyś grał na wcześniejszych edycjach, to byś wiedział, że ten serwer, nawet z małą ilością graczy stoi dłużej niż ówczesne serwery.

Opublikowano

Trochę zacofani jesteście o jakieś hmmm 2/3 lata?

Lepiej być zacofanym i zrobić to dobrze niż otwierać ciągle te same serwery co pół roku i po miesiącu mieć je w dupie. Zajmij się swoimi serwerami, z których po miesiącu zostaje syf.

@Top: Na serwer wbiję bardzo chętnie. Jedynie sety do PVP jak i do expa również jestem za tym, aby zostały na syrku itp. A biżu PVP epickiego mogłoby nie być wg mnie w ogóle. Fajnie by było się nawalać tak jak kiedyś na PL'u w biżuterii zwykłej. :)

Opublikowano

poza mpc i tym Waszym fanpage na fb nic nie słychać o tym serwerze

jak na taką "legende" powinniście zrobić "boom" bo bez większej reklamy nie widzę sensu gry

Opublikowano

poza mpc i tym Waszym fanpage na fb nic nie słychać o tym serwerze

jak na taką "legende" powinniście zrobić "boom" bo bez większej reklamy nie widzę sensu gry

Serwer w miare,ale gówno z tego będzie bo z tego co widzę liczą na to,że nic nie zainwestują a będzie grać nie wiadomo ile..

Opublikowano

Start już za 3 dni, tu nic, żadnej reklamy, administracja się nie odzywa. Miałem wbić ale jednak nie wbije bo nie ma sensu, a szkoda. Tym czasem będę czekał dalej na cagroso, na jakiegoś dobrego harda.

Pzdr ;-)

Opublikowano

Start już za 3 dni, tu nic, żadnej reklamy, administracja się nie odzywa. Miałem wbić ale jednak nie wbije bo nie ma sensu, a szkoda. Tym czasem będę czekał dalej na cagroso, na jakiegoś dobrego harda.

Pzdr ;-)

Czyli wiele osób myśli tak samo. Ja podobnie chciałbym zagrać na czymś zrównoważonym,bez zyebanych bugó,cofek i dzieci siedzących na spotach 24/7

Opublikowano

Kur.wa tylko narzekacie,nie ma reklamy,nie ma tego i owego nie pasuje ? to wypi.erdalaj !!!  nikt ci tu nie każe grać i nikt cię tu nie trzyma 

Opublikowano

Kur.wa tylko narzekacie,nie ma reklamy,nie ma tego i owego nie pasuje ? to wypi.erdalaj !!!  nikt ci tu nie każe grać i nikt cię tu nie trzyma 

Osoby twojego pokroju powinny mieć zablokowany dostęp do przeglądania i komentowania postów na tym forum, bez reklamy będzie grać tutaj max 150osób a, Ty jak debil piszesz że narzekają przemyśl swoje zachowanie, wróć i przeproś za swój idiotyzm. 

­

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Osoby twojego pokroju powinny mieć zablokowany dostęp do przeglądania i komentowania postów na tym forum, bez reklamy będzie grać tutaj max 150osób a, Ty jak debil piszesz że narzekają przemyśl swoje zachowanie, wróć i przeproś za swój idiotyzm. 

­

To niech gra te 150 i wystarczy niech mi zablokują dostęp do tego forum i tak mi to wali byłby święty spokój i jeszcze mam przepraszać ? hahaha

weź człowieku niby ciebie ? haha

Opublikowano

­

To niech gra te 150 i wystarczy niech mi zablokują dostęp do tego forum i tak mi to wali byłby święty spokój i jeszcze mam przepraszać ? hahaha

Ty zajebany baranie, od tego właśnie jest forum, żeby się wypowiadać. Jak coś jest nie hallo to się narzeka. Nie podoba się? To wypier.dalaj!

Opublikowano

­

Ty zajebany baranie, od tego właśnie jest forum, żeby się wypowiadać. Jak coś jest nie hallo to się narzeka. Nie podoba się? To wypier.dalaj!

Przynajmniej jeden skumał o co chodzi 

Opublikowano

Czekam   :sex:  <3:yay:

­

86765457725017491483.png

Mayumii | Sheyra | Szamanka Shinsoo 

Mayumi | Nayumi eNs Ninja Shinsoo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...