Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AvalonMT2

AvalonMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Będzie reklama?

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Według mnie cud <3 Lecz jedno mi się nie podoba- bs. Zróbcie ten 7 slotowy a wszystkim będzie łatwiej.

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

Niby wszystko fajnie, ale... Juz raz byl AvalonV2 i sukcesu nie odniesliscie. Bedzie jakas reklama? Czy nowy Avalon podzieli los poprzedniego?

Powodzenia.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Bardzo dobrze wspominam starego Avalona. Setki godzin spędzonych w grze, ludzie klimat - coś wspaniałego ale na tym serwerze niestety nie zagram. Odpycha mnie 6/7 na klasy. Mimo to życzę wam powodzenia :)

z3qek1ki4c8v.png

Opublikowano

Jak dla mnie Avalon był/jest jednym z lepszych serwerów, jakie mogły powstać w branży Metina, więc z całą pewnością zagram na nowej odsłonie. 

Jeśli tylko administracja się spręży i przyłoży do funkcjonowania serwera to z czystym sumieniem mogę polecić go każdemu, kto szuka czegoś dla siebie - ciekawa rozgrywka, miła atmosfera i gracze, którzy za każdym razem zapewniają brak nudy. A takowi już zagwarantowali swoje przybycie. 

Także nic więcej jak pożyczyć powodzenia i do zobaczenia! ;)

Dziękujemy za wszystkie pozytywne opinie, nie zawiedziemy Was ;)

Ten serwer nie ma bycia w tych czasach postoi max 3-4 tygodnie

Zapewniam Cię, że serwer postoi dużo dłużej, patrząc na historię to pierwsza odsłona Avalonu mimo wielu trudności działała ponad 5 lat.

Ta odsłona mimo maksymalnego 99 poziomu zapewni Wam rozrywkę na bardzo długi czas, pozwolą na to nasze questy oraz rozwinięte systemy PvP.

W miarę czasu na pewno serwer będzie poddawany drobnym poprawkom, będziemy stale rozwijać serwer jeśli chodzi o grywalność, abyście mogli zagościć u nas na jak najdłużej.

Widziałem waszą prezkę która była chyba ok. 2 lat temu i prawie niczym się nie różni, nowe dungeony itd? No chyba was poyebało za przeproszeniem xD

Podobieństwa spowodowane są tym, że jest to rework starego serwera.

Chcąc zachować stary klimat metina nie dodaliśmy masy nowych dungeonów, map, setów itemów, dziesiątek zbędnych bajerów.

Posiadamy to co jest najpotrzebniejsze i funkcjonalne, typu system teleportacji, zmianę kanału w grze.

Dodatkowo wszystkie stare questy, dungeony, stabilność serwera zostały poddane modernizacji.

Bardzo fajnie, że serwer wraca w trybie bardziej old school. Dużo graczy właśnie chciało taki serwer. Mam nadzieję, że tym razem,

administratorzy będą zajmować się serwerem na poważnie, a nie jak było kiedyś :)

Taki jest plan, możecie być pewni, że nie zaniedbamy serwera ;)

Niby wszystko fajnie, ale... Juz raz byl AvalonV2 i sukcesu nie odniesliscie. Bedzie jakas reklama? Czy nowy Avalon podzieli los poprzedniego?

Powodzenia.

Ludzie uczą się na błędach...

Tym razem AvalonMT2 to nasz jedyny serwer, więc cały nasz czas możemy poświęcić na jeden projekt, co na pewno zwiększy jego szansę na przetrwanie,

dodatkowo mogę powiedzieć, że na 100% nie zaniedbamy serwera.

Serwer będzie reklamowany, poprzez YouTube oraz inne kanały reklamowe.

Serwer jak serwer, pamietajcie odgrzewane kotlety nie smakuja juz tak samo :)

6/7 na klasy bylo modne ale 3-4lata temu.

No cóż, nie raz przekonaliśmy się, że coś co wyszło z mody parę lat temu znowu powraca i jest "trendi".

Gdzie jest Auction House ?

Na stronie głównej i w grze nie spotkałem.

Na becie Auction House jak i Handel Postaciami nie jest dostępny.

Jasne że zagram, szkoda że itów nie oddajecie :D Miałem ninje 88lv z dość pokaźnym wyposażeniem :) Polecam!

Niestety nie możemy nikomu zostawić przedmiotów, ani postaci, gdyż wykluczyło by to równy start dla wszystkich, ale gdyby ktoś się zastanawiał to konta już nie będą usuwane.

mpc_banner.png

Opublikowano

MPCforum was wyjasnil,nie polecam serwera :D

MPCforum to może wyjaśnić ile to jest 2+2. Te jego gównoburze i cała reszta.. Śmiech na sali, na klipach brzmi jakby miał hoya w mordzie :)

Dla mnie to zwykły pajac chcący nabić subów i wyświetleń, tyle w temacie tego pionka.

@Topic.

Zagram, typowy old z dobrych czasów a tego brakuje. Każdy stawia na serwery easy z milionem nowości z czego 80% pobugowane :)

Opublikowano

Serwer bajera 

zapowiada się dobrze.

Tylko jak ma wyglądać deadmatch? Bo jeśli tak że wchodzi kto chce i startuje samo,to już to widzę te free fragi i oby do skrzyni. 

Avalon nie jest najstarszym Polskim serwerem ;d

Opublikowano

Serwer bajera 

zapowiada się dobrze.

Tylko jak ma wyglądać deadmatch? Bo jeśli tak że wchodzi kto chce i startuje samo,to już to widzę te free fragi i oby do skrzyni. 

Avalon nie jest najstarszym Polskim serwerem ;d

Najstarszym może nie, ale jest najstarszym serwerem na którym grało najwięcej osób.

vx9hiU3.png

Aktualny serwer: Cagroso.pl / Nick: ZielaR / Klasa: Wojownik Body / Poziom: 20

Opublikowano

Trochę zacofani jesteście o jakieś hmmm 2/3 lata?

Człowieku zajmij sie swoimi serwerami bo jak w 2010 roku startował AvalonMT2 to ty jeszcze w pampersy robiłeś i płakałeś u mamusi na kolanach więc wara od tego serwera.

Opublikowano

Jejkuuu poważnie Hwangi? ..

To jest jedyna rzecz jaka mi się w tej grze nie podoba. 

Opublikowano

Nie wiesz co to metin...

vx9hiU3.png

Aktualny serwer: Cagroso.pl / Nick: ZielaR / Klasa: Wojownik Body / Poziom: 20

Opublikowano

To wypierdalaj.. Nie podoba się to po ki c**j ten komentarz? Drażnią mnie tacy ludzie.

@Topic.

6/7 bony po ile % na klase?

Opublikowano

To wypierdalaj.. Nie podoba się to po ki c**j ten komentarz? Drażnią mnie tacy ludzie.

@Topic.

Komentuje bo ma do tego prawo kretynie, od tego jest to forum. 

Opublikowano

Moim pierwszym prywatnym serwerem był Avalon. Ale pierwsza jego odsłona tak jak i pierwsza administracja. Nie to co później Mastah zrobił z serwera i jego podopieczną jakoś na X czy coś, była z niej nie powiem co ale chyba każdy ją pamieta :). Truta tylko i wyłącznie z ripera +/- chodziła taka po 25 szkat ripera, z czego chodziło sie w 3 osoby żeby dropić mapki. Tak jak i nie było tych broni po syrku czy czegokolwiek same podstawowe bronie, biżuteria - KLASYKA. Na takim myśle wiekszość ludzi by zagrało. Nie mówie że nie, ale wejde zobacze co bedziecie mieli do zaoferowania :)

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

Opublikowano

To uczucie gdy dropiło się yangi w v2 na 70 lvlu z monetką żeby na ulepszenie hwanga zarobić <3 Na 100% będę na serwerze mam nadzieje że będzie spora reklama.

Opublikowano

To uczucie gdy dropiło się yangi w v2 na 70 lvlu z monetką żeby na ulepszenie hwanga zarobić <3 Na 100% będę na serwerze mam nadzieje że będzie spora reklama.

Lub gdy sie go kupiło z isu za 30 zł xDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Ciekawe co z tego wyjdzie. Obawiam się, że w dzisiejszych czasach taki oldschool nie przejdzie.

Mimo wszystko życzę powodzenia.

Opublikowano

Lub gdy sie go kupiło z isu za 30 zł xDDDDDDDDDDDD

Ale to nie był perfekt wtedy! i chyba kd sie nie mogło włożyć coś takiego, hp na pewno  :D To były czasy, nie trzeba było mieć max lvla żeby być dobrym w pvp. :)

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

Opublikowano

@Topic.

Wiesz co do wolność słowa? Chyba nie.

Jeśli masz z tym problem, to już Twoja sprawa ale zachowuj się jak na mężczyznę przystało i nie klnij do kobiety.

A Hwangi od początku do końca mi się nie podobały, i nigdy podobać nie będą.

Serwer mnie zaciekawił i postanowiłam wyrazić swoją opinię względem Zbrojek i już.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...