Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AvalonMT2

AvalonMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Miałem nie grać w metina, ale widzę Avalon w zapowiedziach to czego miał bym nie zagrać w starym klimacie metina.

Tylko nie ufam komuś kto robi konto na MPC z nazwą servera bo nagle zniknie na parę dni i napisze, że server został wykupiony, a tak naprawdę to jedna i ta sama osoba

(Eh ten Kamelis)

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak, tak, tak i jeszcze raz tak!!!! Wreszcie :D Jedyny serwer na który naprawdę czekam. Przy nim inne nie mają sensu :D Jedyne co to szkoda, że powrót do 99 lvl :3 Na Hwang oczywiście 25%? :D I mam nadzieję, że bug pousuwane :D Ile królestw oraz jaka administracja?

Serwer igła na taki właśnie czekałem, lecz mnie zniechęca tylko 6/7 :/ 

Właśnie w tym jest cała zabawa :D Zrób dobre eq i dobierz takie bony, żeby sprostać wyzwaniu :D Nie mówiąc o bonowaniu klasowego, czy wojennego :3 Te czasy Mapecik, VedixX, Coloroffa :3 Mam nadzieję, że się ich doczekam. Mapecik widzę pisał w temacie :D

Opublikowano

Nasz Gildia Ainokusabi była najlepsza na serwerze chciałbym aby ten klimat powrócił :D ale tej ekipy już nie ma wszyscy skończyli grać w metka.Pozdrawiam całą Gildie Ainokusabi a w szczególności CrooK ;) 

Opublikowano

Jejkuuu poważnie Hwangi? ..

To jest jedyna rzecz jaka mi się w tej grze nie podoba. 

To wypierdalaj.. Nie podoba się to po ki c**j ten komentarz? Drażnią mnie tacy ludzie.

@topic.

6/7 bony po ile % na klase?

Wiesz co do wolność słowa? Chyba nie.

Jeśli masz z tym problem, to już Twoja sprawa ale zachowuj się jak na mężczyznę przystało i nie klnij do kobiety.

A Hwangi od początku do końca mi się nie podobały, i nigdy podobać nie będą.

Serwer mnie zaciekawił i postanowiłam wyrazić swoją opinię względem Zbrojek i już.

Bez urazy, ale do kobiety to Ci jeszcze daleko. :D

@topic Będą hwangi w is tak jak zawsze? ( nie, nie zagram tu )

­

Opublikowano

Trochę zacofani jesteście o jakieś hmmm 2/3 lata?

Lepiej zrobić zlepę na hajs która padnie? :) No nie wiem.. surek

Opublikowano

będą w item shopie rzeczy po zakupie których będziemy mieć przewage nad graczem bez IS? bo skoro tak to skreślam ten serwer z automatu 

Na poprzedniej odsłonie, która padła IS nie miał praktycznie żadnego większego wpływu. Oczywiście pomagał, ale jeżeli miałeś dobre EQ, to bez problemu mogłeś pokonać Prawie każdą osobę.

Opublikowano

Serwer legendarny, ale w tych czasach raczej nie będzie miał miejsca. 6/7 na klasy, wina (makro/autokliker i jesteś nie do zabicia). W każdym razie polecam, bo serwer lubiłem.

Opublikowano

Serwer legendarny, ale w tych czasach raczej nie będzie miał miejsca. 6/7 na klasy, wina (makro/autokliker i jesteś nie do zabicia). W każdym razie polecam, bo serwer lubiłem.

Wina są usunięte

Opublikowano

Niby wszystko fajnie, ale... Juz raz byl AvalonV2 i sukcesu nie odniesliscie. Bedzie jakas reklama? Czy nowy Avalon podzieli los poprzedniego?

Powodzenia.

Każdy serwer kiedyś zostanie zamknięty, bo takie są realia ^ ^

Zagrałbym, gdybyście troche jednak bardziej rozbudowali serwer. Rozumiem, że klasyka, ale jednak gdyby nie ogień to byśmy dalej byli małpami, więc szkoda cofać się w rozwoju i w metinie.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Może i bym zagrał, ale po co te ostatnie bronie? Psują cały klimat.

Bronie do pvp powinny kończyć się na Syrku itd.. To samo do expa na Trucie, bambusie...

Opublikowano

Patcher zrobiony profesjonalnie, 50k wagi, a potrafi całego kompletnego klienta ściągnąć co jest obecnie rzadkością i tu gratulacje.Natomiast sam klient jest bez zabezpieczeń (można wypakować pliki w pack) i nie wiem czy to celowe czy też bylejakość.

Podejrzewam  że to drugie.

Opublikowano

Patcher zrobiony profesjonalnie, 50k wagi, a potrafi całego kompletnego klienta ściągnąć co jest obecnie rzadkością i tu gratulacje.Natomiast sam klient jest bez zabezpieczeń (można wypakować pliki w pack) i nie wiem czy to celowe czy też bylejakość.

A po co to zabezpieczać?

­

Opublikowano

Niby wszystko fajnie, ale... Juz raz byl AvalonV2 i sukcesu nie odniesliscie. Bedzie jakas reklama? Czy nowy Avalon podzieli los poprzedniego?

Powodzenia.

Zagrałbym, gdybyście troche jednak bardziej rozbudowali serwer. Rozumiem, że klasyka, ale jednak gdyby nie ogień to byśmy dalej byli małpami, więc szkoda cofać się w rozwoju i w metinie.

Zwykły powrót do sentymentów. Ja wejde bo obecnie scena jest średnia. 

TOPIC: , tak jak ktoś wyżej pisał to powinny sie te bronie kończyć na RUNIKACH I Trucie ;) , nie mówie na Syrku bo troche ulepszania by sie przydała 

Opublikowano

A po co to zabezpieczać?

­

Żeby nie było tylu botów co na cagroso.

Srij9JT.png

Opublikowano

A po co to zabezpieczać?

­

Dawno nie widziałem tak idiotycznego postu

­

Opublikowano

A po co to zabezpieczać?

­

­

Nic sie nie martw, wodoglowie zaawansowane u niego juz jest w takim stadium, ze wszystko jest mozliwe..

Powodzenia.

I tak i nie. Sa servery stojace 5 lat i cieszace sie wieksza popularnoscia niz wiekszosc serverow, ktore wychodza teraz, a sa takie co wlasnie padaja po miesiacu. Avalon jedynka dawno temu byl serverem obleganym, ale juz wypuszczona rok temu (?) AvalonV2 od poczatku mialo 200-300 graczy i bylo skazane na porazke. Tutaj jest od naisania zapowiedzi juz salby kontakt z administracja, niewiadomo co z reklama, start tak naprawde niebawem a raczej basz cicho jest, stad moje pytania.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

A po co to zabezpieczać?

­

­

Nic sie nie martw, wodoglowie zaawansowane u niego juz jest w takim stadium, ze wszystko jest mozliwe..

Powodzenia.

I tak i nie. Sa servery stojace 5 lat i cieszace sie wieksza popularnoscia niz wiekszosc serverow, ktore wychodza teraz, a sa takie co wlasnie padaja po miesiacu. Avalon jedynka dawno temu byl serverem obleganym, ale juz wypuszczona rok temu (?) AvalonV2 od poczatku mialo 200-300 graczy i bylo skazane na porazke. Tutaj jest od naisania zapowiedzi juz salby kontakt z administracja, niewiadomo co z reklama, start tak naprawde niebawem a raczej basz cicho jest, stad moje pytania.

Nie wiem czy mówimy o tym samym avalonie v2, ale ja pamiętam taki serwer sprzed 4 lat. I co by nie mówić, na początku grało na nim wiele osób, bezproblemowo można było wymieniać eq z niego za eq 5xB na PLu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...