Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam dobrego hostingu pod serwer ts3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam dobrego hostingu TS3, oczywiście chciałbym wykupić TS3 na maszynie, żebym miał odblokowanego całego TS, a nie tylko niektóre permisje. Hostingi jak pukawka nie interesuję mnie. Chce mieć dostęp do opcji i permisji rangi Query!

Opublikowano

Net-speak.pl (zarówno hosting jak i serwery vps) (nie jest to możne najtańsze rozwiązanie ale stabilne i masz pewność że cię na ddosuja.

Opublikowano

Hosteam

• Stabilne maszyny
  • Niskie pingi
  • Płatność paypal/przelew
  • Polska lokalizacja / Polska firma

OVH

• Duży wybór lokalizacji
  • Możliwość testu ( napisz na im na email )
  • Dobry anty ddos
  • Duży koncern
  • Wyższy ping ( jeśli nie będzie lokalizacji Polskiej )
Opublikowano

Hosteam

• Stabilne maszyny
  • Niskie pingi

OVH

• Duży wybór lokalizacji
  • Dobry anty ddos
  • Duży koncern

Tu się nie zgodzę z jednym hostingiem :) OVH jedynie się w jakimś stopniu nadaje przy ofercie GAME ale i tak już są na to metody aby ominąć VAC :v

yJIK9mU.png

Opublikowano

Osobiście polecam Ci hosteam.. Nie wiem dlaczego każdy piszę żeby postawić ts3 na OVH skoro OVH tak na prawdę nie ma praktycznie żadnych zabezpieczeń.. Pamiętam jak miałem u nich vps tylko pod boty muzyczne to te boty latały jak poje** w dodatku jak na serwer ts3 polecam hosteam.

Opublikowano

Hosteam

• Stabilne maszyny
  • Niskie pingi

OVH

• Duży wybór lokalizacji
  • Dobry anty ddos
  • Duży koncern

Tu się nie zgodzę z jednym hostingiem :) OVH jedynie się w jakimś stopniu nadaje przy ofercie GAME ale i tak już są na to metody aby ominąć VAC :v

3/4 OVH DROPPERÓW jest pod protokół TCP, więc w czym problem limitować ruch TCP?

OVH ma jedynie Anty DDOS PRO w droższych pakietach więc bardziej polecam ci Hosteam.

Anty-DDOS PRO zaczyna się od VPS CLOUD,

Ja ci radzę kupić vps na OVH bo jest dobry anty ddos  ;)

Ty radzisz, a gówno się znasz.

Twoje pojęcie anty-ddos rozpoczyna się na informacji ze strony https://www.ovh.pl/anti-ddos/, a kończy na umiejętnością zastosowania go w praktyce.

Osobiście polecam Ci hosteam.. Nie wiem dlaczego każdy piszę żeby postawić ts3 na OVH skoro OVH tak na prawdę nie ma praktycznie żadnych zabezpieczeń.. Pamiętam jak miałem u nich vps tylko pod boty muzyczne to te boty latały jak poje** w dodatku jak na serwer ts3 polecam hosteam.

Może i hosteam ma zlimitowane wszystkie porty / metody itp. OVH przebija go tym, że jest tańsze pod względem zasobów i wirtualizacji.

Łącza też są lepsze niż w hosteamie.

Jeżeli korzystałeś jedynie z VPS SSD to masz po części rację, ale od OVH VPS CLOUD zaczyna się już możliwość dodawania własny reguł w "firewall manager", który 3/4 ataków wycina bez żadnego problemu. Może problem być z L7 lub jakimś tcp'kiem, ale można to blokować w postaci zamykania przez manager portów oraz limitowania ruchu związanego na porty ssh.

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...