Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fnatic na haxach?!

Major727

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wedlug mnie podejrzane, ze akurat nikt tak na turniejach nie robi tylko flushe ciagle lapia... a aimlocka latwo schowac.... rok czy dwa lata temu o kqlym byscie nie powiedzieli ze cheatuje ;)

Ale tutaj mowa o graczach fnatic :D a KQLY z tego co mi sie wydaje grał w tytanach... :D

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@quatro089 ziomus sam zapewnie masz 500godzin i uwazasz sie za boga xD kumpel z klasy przyszedl do domu i cie wyboostowal do globala za suba u izaka xD przestan sie tak cwaniaczyc bo jakby to sie zdarzylo z 3 razy z tym aimlockiem flushy to rozumiem, ale to się zdarza CIĄGLE... Nie interesuje mnie to czy ma cheaty czy nie, ale to jest już k***a podejrzane xD

jak pomnozyc 500h  razy 4 to tak :P plus gra ciagle w piątke :P 

masz tu olofmeistera:

https://www.youtube.com/watch?v=2KMzbIkDx2Q

wiem ma wh, aimbota, triggera, bh... :(

Jesteś zerem i tyle. Nawet nie używasz podstaw ortografii w sieci, a udajesz k***a jakiegoś Boga. Idź weź zimny przysznic i wróć do nas.

Co do tematu to możemy mieć przypuszczenia, że grają nie czysto. No cóż.

to, ze nie naciskam  ' alta ' przy polskich znakach to nie znaczy, ze nie uzywam podstaw ortografii... po prostu mi sie nie chce i ch** Ci do tego :)

Przypuszczenia, ze maja cheaty ? Ty w ogole wiesz co to za gra ? :D

Znowu pewnie wypowiada sie gosciu ktory nawet nie ma 1500h w cs'ie a jego ranga jest nizsza nawet od orzelka... :P

Weź wypierdalaj stąd proszę cię. Nie znasz się na cs'ie i tyle. Jesteś jebanym silverem i k***a podejrzewasz profesionalnych graczy o cheaty! Gościu z 1,5kh?! Hah. Jesteś śmieszny. Idź grać w minecraft'a, to powinna być twoja gra.

Daj jakieś dowody, że jesteś "Bogiem tej gry" bo naraie piszesz same głupoty.. I po za tym nie rozumiem cię o co chodziło ci w zdaniu "Ty w ogole wiesz co to za gra? " Wytłumacz mi.

Opublikowano

Ogólnie to największy problem jest taki, że człowiek jest omylny, a system nie. Jeśli system nie wykryje cheata to nie ma żadnego dowodu na oszustwo. Są te wszystkie filmiki z aimlockami, ale nikt nie jest na tyle odważny żeby kogoś zbanowac, bo nie chcą zniszczyć komuś kariery, jak może się okazać bezpodstawnie

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Opublikowano

jak

@quatro089 ziomus sam zapewnie masz 500godzin i uwazasz sie za boga xD kumpel z klasy przyszedl do domu i cie wyboostowal do globala za suba u izaka xD przestan sie tak cwaniaczyc bo jakby to sie zdarzylo z 3 razy z tym aimlockiem flushy to rozumiem, ale to się zdarza CIĄGLE... Nie interesuje mnie to czy ma cheaty czy nie, ale to jest już k***a podejrzane xD

jak pomnozyc 500h  razy 4 to tak :P plus gra ciagle w piątke :P 

masz tu olofmeistera:

https://www.youtube.com/watch?v=2KMzbIkDx2Q

wiem ma wh, aimbota, triggera, bh... :(

Jesteś zerem i tyle. Nawet nie używasz podstaw ortografii w sieci, a udajesz k***a jakiegoś Boga. Idź weź zimny przysznic i wróć do nas.

Co do tematu to możemy mieć przypuszczenia, że grają nie czysto. No cóż.

to, ze nie naciskam  ' alta ' przy polskich znakach to nie znaczy, ze nie uzywam podstaw ortografii... po prostu mi sie nie chce i ch** Ci do tego :)

Przypuszczenia, ze maja cheaty ? Ty w ogole wiesz co to za gra ? :D

Znowu pewnie wypowiada sie gosciu ktory nawet nie ma 1500h w cs'ie a jego ranga jest nizsza nawet od orzelka... :P

Weź wypierdalaj stąd proszę cię. Nie znasz się na cs'ie i tyle. Jesteś jebanym silverem i k***a podejrzewasz profesionalnych graczy o cheaty! Gościu z 1,5kh?! Hah. Jesteś śmieszny. Idź grać w minecraft'a, to powinna być twoja gra.

Daj jakieś dowody, że jesteś "Bogiem tej gry" bo naraie piszesz same głupoty.. I po za tym nie rozumiem cię o co chodziło ci w zdaniu "Ty w ogole wiesz co to za gra? " Wytłumacz mi.

Gosciu widze, ze slepy jestes... ja ich nie podejrzewam... to ten drugi...ech wez przeczytaj na drugi raz dokladniej niz pozniej piszesz cos do kogos...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...