Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fnatic na haxach?!

Major727

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

KRIMZ coś ma na 100%, oglądam streama fnatic vs astralis i to co on robi nie jest normalne nawet na globalach

graphic.png

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

KRIMZ coś ma na 100%, oglądam streama fnatic vs astralis i to co on robi nie jest normalne nawet na globalach

no bo k***a porównujesz globala do profesjonalnego gracza, ja p******e, nawet lizak mówił (twój bog), że przepaść jest ogromna 

Opublikowano

i co ? wszystko normalne... to bylo wiadome zej ak jest na gniezdzie to albo lewo albo prawo..., w syfie tak samo gdzie mial patrzec? w powietrze? xD patrzyl tam gdzie moze b yc przeciwnik nie masz calej rundy a na 10000% mial info od druzyny... do tego slyszal jak tupnal.. ten ostatni ... myslisz ze nie wiedzial skad ? oczywiscie ze wiedzial na tych  poziomie jedno tupniecie Cie zdradza... to nie jakies orzelki... popatrz jak graja fpl'e albo mm'y oni... zawsze maja w ch** fragow... bo sa dobrzy... jak by kazdy byl taki dobry jak oni to by bylo duzo teamow z takim poziomem... 

I tak nawet globala nie masz tylko golda... albo kalacha... :P

Opublikowano

i co ? wszystko normalne... to bylo wiadome zej ak jest na gniezdzie to albo lewo albo prawo..., w syfie tak samo gdzie mial patrzec? w powietrze? xD patrzyl tam gdzie moze b yc przeciwnik nie masz calej rundy a na 10000% mial info od druzyny... do tego slyszal jak tupnal.. ten ostatni ... myslisz ze nie wiedzial skad ? oczywiscie ze wiedzial na tych poziomie jedno tupniecie Cie zdradza... to nie jakies orzelki... popatrz jak graja fpl'e albo mm'y oni... zawsze maja w ch** fragow... bo sa dobrzy... jak by kazdy byl taki dobry jak oni to by bylo duzo teamow z takim poziomem...

I tak nawet globala nie masz tylko golda... albo kalacha... :P

Jak zabije gościa przedemną to napierdalam dookoła prefirem. Przecież to normalne na tym poziomie.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

@quatro089 ty udajesz ze jestes jakims jebanym profesjonalista w tej grze, a jest na odwrot. Pierdolisz jakies glupoty "jak na gniedzie to lewo prawo" k***a, skislem x

tylko ze ta kula by trafila w jego glowie albo obok niej, strzelil raz idealnie w glowe (albo blisko niej)

Opublikowano

hahahaha mi to juz się śmiać chce ahahahah zaraz wyjdzie, że każdy kto ma globala i wszyscy zawodowi gracze mają wspomagacze typu aimlocki, wh , triggery, bh... :D

po prostu jedna wielka żenada ten temat i tyle hahahahahahahahahahahhaha

Opublikowano

Wasze obecne rangi < obecny Global < profesjonalny gracz

Ja osobiście nic do fnatic nie mam (no może jedynie do olofa i JW że tak strzelają).

Ps: Jeśli chcecie grać "chociaż ciut jak oni" polecam założyć klan i próbować dostać się na majora (wiem coś o tym bo tam jest po prostu "rzeźnia") 

Opublikowano

Mówimy tutaj o teamie nazywanym najlepszym na świecie, skoro są najlepsi to moim zdaniem ich wyczucie gry pozwala im na takie dziwne akcje które często opierają się na grze słuchowej. Ile oni majorów wygrali? wiecie o jakie kwoty są takie turnieje ? Gdyby cheatowali to by już dawno wyszło, szczególnie po tej akcji z banem Kqlyego.

49yxrs.png

Opublikowano

Mówimy tutaj o teamie nazywanym najlepszym na świecie, skoro są najlepsi to moim zdaniem ich wyczucie gry pozwala im na takie dziwne akcje które często opierają się na grze słuchowej. Ile oni majorów wygrali? wiecie o jakie kwoty są takie turnieje ? Gdyby cheatowali to by już dawno wyszło, szczególnie po tej akcji z banem Kqlyego.

Tymbardziej, że któryś ze zbanowanych graczy ( smn albo emilio ) wydali jakie cheaty są w CS, i teraz łatwiej je wykryc.

Opublikowano

Panowie skończcie p********, bo i tak nie dojdziecie do ładu... Prawda jest taka, że nawet jeśli jacyś ProPlayerzy mają aima to i tak nie dostaną VAC'a, ponieważ samo VALVE powiedziało, że nie zbanuje ich, gdyż przyniosłoby to duże straty finansowe (tzn. nie powiedzieli tak dosłownie, ale coś w tym stylu). Ja osobiście uważam, że pare zawodników posiada aim'a, ale i tak valve z tym nic nie zrobi, no chyba, że pójdzie po rozum do głowy i pokieruje nimi dobro graczy a nie $$$ co prędko się nie zdarzy.

Opublikowano

Panowie skończcie p********, bo i tak nie dojdziecie do ładu... Prawda jest taka, że nawet jeśli jacyś ProPlayerzy mają aima to i tak nie dostaną VAC'a, ponieważ samo VALVE powiedziało, że nie zbanuje ich, gdyż przyniosłoby to duże straty finansowe (tzn. nie powiedzieli tak dosłownie, ale coś w tym stylu). Ja osobiście uważam, że pare zawodników posiada aim'a, ale i tak valve z tym nic nie zrobi, no chyba, że pójdzie po rozum do głowy i pokieruje nimi dobro graczy a nie $$$ co prędko się nie zdarzy.

No ja też mam aima bo dma gram codziennie.

Co ty pierdolisz ziomek, valve nic takiego nie mówiło lol

Opublikowano

Jak będzie mi się chciało to Ci poszukam artykuł o tym.

Opublikowano

ta, k***a, na pewno znajdziesz artykuł, gdzie valve mówi, że kilku graczy na profesjonalnej scenie używa wspomagaczy. 

Opublikowano

ta, k***a, na pewno znajdziesz artykuł, gdzie valve mówi, że kilku graczy na profesjonalnej scenie używa wspomagaczy. 

znajdzie jak mu sie bedzie chcialo. czyli nigdy. 

http://imgur.com/3pGeCrY - hipokryzjon. hehe

Opublikowano

Ja rozumiem kiedyś jakieś randomowe nacelowanie na głowę, ale ludzie to nie jest przypadek zeby trzej zawodnicy z jednej drużyny byli podejrzani, bo teraz dochodzi jeszcze KRIMZ. Ja bym flushe dla przykładu banował. xD

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Ja rozumiem kiedyś jakieś randomowe nacelowanie na głowę, ale ludzie to nie jest przypadek zeby trzej zawodnicy z jednej drużyny byli podejrzani, bo teraz dochodzi jeszcze KRIMZ. Ja bym flushe dla przykładu banował. xD

fnx albo taco, s1mple byli odpaleni kiedyś, teraz grają niesamowicie dobrze, na nich nie widzę nagonki. 

Opublikowano

Dla przykładu... dowody moze co ? bo dla przykladu to tobie moga dac vaca ;)

Opublikowano

Dla przykładu... dowody moze co ? bo dla przykladu to tobie moga dac vaca ;)

Jakieś gify jeszcze mam, gdzie jakieś teamy z tier 3 były odpalone online, widać to gołym okiem. 

Opublikowano

Tutaj macie listę graczy prawdopodobnie używających wspomagaczy, którą podał smn 1,5 roku temu (np. zmodyfikowane dźwięki)

pyth
olofmeister
krimz
rallen
KQLY
Kioshima
Apex
JW
some Virtus.Pro players
Many german players he dont want to name (his friends)

Opublikowano

Pierdolenie o tym fnatic, KQLY dostał vaca więc teoretycznie każdy z topowych graczy może mieć te haxy, ale pada na fnatic, bo są najlepsi? 

Chodzi także o brak szacunku, trollowanie. W każdym meczu coś takiego jest, nawet po meczu - https://twitter.com/fnaticdennis/status/715990859611766784

Apex, shox, JW, krimz, flusha, fnx - to chyba taka lista na szybko z tych najlepszych. Jest nawet jakiś wycinek ze streama schneidera z 2k12, jak sam framework z cs'em mu się odpala. 

Opublikowano

Jeżeli KQLY mógł mieć cheaty nawet na lanach to dlaczego oni nie? Jak dla mnie JW i flusha do odstrzału chociaż moim zdaniem aktualnie chyba niczego nie używają. Ale i tak bym ich zbanował tak dla zasady i pewności xD

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...