Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fnatic na haxach?!

Major727

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli KQLY mógł mieć cheaty nawet na lanach to dlaczego oni nie? Jak dla mnie JW i flusha do odstrzału chociaż moim zdaniem aktualnie chyba niczego nie używają. Ale i tak bym ich zbanował tak dla zasady i pewności xD

20% graczy z topowych teamów jest podejrzanych :)

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@misczkantera

przecież to fake xDD zostało to udowodnione gdzieś tydzień po tej liście

niektórzy proplayerzy mówili że z typy z fnatic mają haxy (shox i ktoś z astralis - nie pamiętam)

Opublikowano

@misczkantera

przecież to fake xDD zostało to udowodnione gdzieś tydzień po tej liście

niektórzy proplayerzy mówili że z typy z fnatic mają haxy (shox i ktoś z astralis - nie pamiętam)

W wakacje wydam z kilkadziesiąt złotych na dotacje, wyślę je do jakiś pro playerów i zapytam się co o tym sądzą, podam przy okazji jakieś nicki :v

Opublikowano

­O tym już nikt nie pamięta?

https://www.youtube.com/watch?v=HSZNkQ-Z7U0 (tylko z izakiem znalazłem, sry, wy tak go mocno nienawidzicie xD)

Poza tym było mnóstwo innych dziwnych akcji nie tylko KRIMZa.

Dla mnie to już wystarczające dowody. "Gra na słuch"? Nie wiedziałem że stojącego da się usłyszeć.

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

Ludzie, ludzie, ludzie:

Flusha trochę dużo ma takich akcji. Osobiście nic do niego nie mam.
Gra dobrze. Widać ze ma sporo spędzonych godzin w csie.

Ps: Jeżeli tak bardzo spinacie to stwórzcie team i napiszcie do fnatic abyście mogli przeciwko nim zagrać. Bo każdemu z nas zdarzyły się odpałowe akcje (mogę wstawić nawet link do swojego meczu w którym zabijam  tylko przez  smoke nie słysząc przeciwników).

Ps2: Jakby coś miał to czemu miałby grać w topowej drużynie?

A co do tego linka: https://www.youtube.com/watch?v=HSZNkQ-Z7U0 powiem jedno. 110% fart + po prostu siadło.

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=HSZNkQ-Z7U0 (tylko z izakiem znalazłem, sry, wy tak go mocno nienawidzicie xD)

Dla mnie to już wystarczające dowody. "Gra na słuch"? Nie wiedziałem że stojącego da się usłyszeć.

Na tym poziomie wystarczy raz tupnąć i już oni wiedzą gdzie ktoś jest... 

Izak przecież sobie jaja robił z tym reportem bo wie, że nikt tam nie ma cheatow... myślisz, ze im nie sprawdzali ? Przecież chodzą Ci od obsługi sprzętu tam i widzą jak gracze grają..... po prostu nie dorównujecie skillowo i macie ból dupy... czepiliście się fnatic bo wszystko wygrywało do tej pory... jak by to było np. NAVI to byście się kur... NAVI czepili... wbijcie globala wtedy można porozmawiać bo ch*** się znacie a komentujecie " TYPOWE " dla polaczków cebulaczkow ;)

Opublikowano

Izak przecież sobie jaja robił z tym reportem bo wie, że nikt tam nie ma cheatow... myślisz, ze im nie sprawdzali ? Przecież chodzą Ci od obsługi sprzętu tam i widzą jak gracze grają..... po prostu nie dorównujecie skillowo i macie ból dupy... czepiliście się fnatic bo wszystko wygrywało do tej pory... jak by to było np. NAVI to byście się kur... NAVI czepili... wbijcie globala wtedy można porozmawiać bo ch*** się znacie a komentujecie " TYPOWE " dla polaczków cebulaczkow ;)

Jak ja dawno nie widziałem takiego wielkiego fan boja.Ta pewne KQLy tez mial wszystko sprawdzane a vaca dostal heheszhky.Ciągle piszesz o tym globalu zapewne wbijales go przez rok albo dwa bo tak bardzo go chciałeś ale misiu ten global nic nie znaczy wbicie globala to jest tylko 10% gry.Jesli np nie wiem kto tam :D byali czy scream nie bedzie gral mmow zniknie mu globus , wejdzie tutaj w temat , napisze ze typ lata na odpala na lanach to tez napiszesz ze c**j sie znasz wbij globala? .A z tym "polaczki cebulaczki" pokazałeś swoja inteligencje 

Opublikowano

Skoro fnatic na wh/aimlocka to czemu zostało zniszczone przez Astralis, przecież mogli spokojnie wygrać 500k $. Pewnie powiecie, że cheaty nie działały albo zapomnieli włączyć XDD

Opublikowano

Skoro fnatic na wh/aimlocka to czemu zostało zniszczone przez Astralis, przecież mogli spokojnie wygrać 500k $. Pewnie powiecie, że cheaty nie działały albo zapomnieli włączyć XDD

Zobaczyli, że Alibaba z Popkiem robią event z pulą 1,5 miliona $ i nie chcieli zdradzać taktyk kappa.

To była kwestia czasu, jak ktoś pokona Fnatic, Navi i LG także by to zrobili, ponieważ oba te 3 teamy z ostatnich miesiącach bardzo zbliżyły się do fnatic. 

Opublikowano

Dobrze grają i tyle, flusha na streamach też bije ostro. Grają sporo, czują grę, timingowo też często wychodzi i to tyle. Ile to razy było takich akcji, co kogoś ktoś podejrzewa o aimlocki. Często jest tak, że chcą robić prefire bo widzieli kogoś wcześniej, a że akurat na kogoś nacelują za kilkoma ścianami dalej to inna sprawa.

Tak samo granie na słuch, typowe wallbangi przez ściany/dymne, info od teamu. Tak samo głupia akcja snaxa na cache https://www.youtube.com/watch?v=6l3w9soSosk. Większość pewnie nawet nie widziała, że on się odwraca od flesza który leci w main, a że strzelił po ścianie tam gdzie typ przebiegał to czysty przypadek. Na globalach ludzie często się kręcą i próbują robić prefire wszędzie, jeśli nie do końca wiedzą co się dzieję albo tak jak tu przypadkowy strzał. Szczególnie zauważyłem, że ludzie z low sensem mają taka przypadłość, sam tak często robię i strzelam po ścianach jak głupi.

Opublikowano

Jak ja dawno nie widziałem takiego wielkiego fan boja.Ta pewne KQLy tez mial wszystko sprawdzane a vaca dostal heheszhky.Ciągle piszesz o tym globalu zapewne wbijales go przez rok albo dwa bo tak bardzo go chciałeś ale misiu ten global nic nie znaczy wbicie globala to jest tylko 10% gry.Jesli np nie wiem kto tam :D byali czy scream nie bedzie gral mmow zniknie mu globus , wejdzie tutaj w temat , napisze ze typ lata na odpala na lanach to tez napiszesz ze c**j sie znasz wbij globala? .A z tym "polaczki cebulaczki" pokazałeś swoja inteligencje 

To wbij globala jak tak łatwo... pewnie siedzisz w orzełku albo niżej... a ranga ma znaczenie bo sobie pograj na kałaszki a na globale...

KQLY dostal bana ale już wczesniej reporty poszly  bo od razu sie po prostu nie da dostac bana jak ktos kogos zglasza... a znajac zycie mial niewykrywalne... 

Pewnie jak fnatic ma haksy to teraz Astralis rowniez bo wygralo z fnatic... NAVI wygralo z Astralis to tez ma haksy a LG mialo wczoraj na Liquid...

Te wypowiedzi osob ktore tak sa pewne siebie, ze zawodowi gracze maja cheaty są po prostu smieszne oraz zalosne... ahahah

Dobrze grają i tyle, flusha na streamach też bije ostro. Grają sporo, czują grę, timingowo też często wychodzi i to tyle. Ile to razy było takich akcji, co kogoś ktoś podejrzewa o aimlocki. Często jest tak, że chcą robić prefire bo widzieli kogoś wcześniej, a że akurat na kogoś nacelują za kilkoma ścianami dalej to inna sprawa.

Tak samo granie na słuch, typowe wallbangi przez ściany/dymne, info od teamu. Tak samo głupia akcja snaxa na cache https://www.youtube.com/watch?v=6l3w9soSosk. Większość pewnie nawet nie widziała, że on się odwraca od flesza który leci w main, a że strzelił po ścianie tam gdzie typ przebiegał to czysty przypadek. Na globalach ludzie często się kręcą i próbują robić prefire wszędzie, jeśli nie do końca wiedzą co się dzieję albo tak jak tu przypadkowy strzał. Szczególnie zauważyłem, że ludzie z low sensem mają taka przypadłość, sam tak często robię i strzelam po ścianach jak głupi.

Masz racje ale osoby wypowiadajace sie w tym temacie nie maja o tym bialego pojecia... bo po prostu naogladali sie izaka jak zartowal i reportowal krimza... :D

Co zrobic, ze osoby ktore siedza w jakis tam kalachach sie wypowiadaj a nie umieja sami grac... to takie typowe :v

Opublikowano

@quatro089 ziomus sam zapewnie masz 500godzin i uwazasz sie za boga xD kumpel z klasy przyszedl do domu i cie wyboostowal do globala za suba u izaka xD przestan sie tak cwaniaczyc bo jakby to sie zdarzylo z 3 razy z tym aimlockiem flushy to rozumiem, ale to się zdarza CIĄGLE... Nie interesuje mnie to czy ma cheaty czy nie, ale to jest już k***a podejrzane xD

Opublikowano

@quatro089 ziomus sam zapewnie masz 500godzin i uwazasz sie za boga xD kumpel z klasy przyszedl do domu i cie wyboostowal do globala za suba u izaka xD przestan sie tak cwaniaczyc bo jakby to sie zdarzylo z 3 razy z tym aimlockiem flushy to rozumiem, ale to się zdarza CIĄGLE... Nie interesuje mnie to czy ma cheaty czy nie, ale to jest już k***a podejrzane xD

jak pomnozyc 500h  razy 4 to tak :P plus gra ciagle w piątke :P 

masz tu olofmeistera:

https://www.youtube.com/watch?v=2KMzbIkDx2Q

wiem ma wh, aimbota, triggera, bh... :(

Opublikowano

a co powiecie o wczorajszej akcji coldzera'y? https://www.youtube.com/watch?v=JVx4KuZrbqw  i nie mówice, ze słyszał, bo zaczął lecieć celownikiem, jak on jeszcze nie spadł.

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

Jak dla mnie flusha i jw coś mają, te idealne scany przez smoka albo ściany xD

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Widzę że narazie jest gównoburza o nic , możemy dopiero się z nich śmiać , gdy naprawde się okaże że mają "haksy" , jak narazie możemy podziwiać ich za dotychczasową grę ;)

Widzę że narazie jest gównoburza o nic , możemy dopiero się z nich śmiać , gdy naprawde się okaże że mają "haksy" , jak narazie możemy podziwiać ich za dotychczasową grę ;)

Opublikowano

Jak by było tak jak piszecie, to na pewno ktoś ogarnięty już dawno by im się przyjrzał (nawet osoba z jakiegoś lepszego teamu), jak na razie nie ma żadnych dowodów, które mogą potwierdzić to. To, że niektórzy z was widzą w nich odpałów, bo gracie w tą grę rok i macie 500 h nie znaczy, że to musi być od razu prawda. Mnie to w sumie nie obchodzi, bo nie gram przeciwko nim. Bardziej mnie boli fakt, że w tą grę nie da się grać aktualnie, bo na matchmakingu większość lata na nowych kontach strzelając po ścianach i robiąc staty 30-5.

Opublikowano

­Silvery nie potrafią ogarnąć lucky shootów. Na lanach wątpię, żeby się odpalali a większość jest lanowców :)

Opublikowano

Ta mając ~5000 h w samym cs go, nie licząc poprzednich wersji, nie są w stanie wyuczyć się pewnych rzeczy. Jeśli nie macie w tej grze więcej niż 2000 h lepiej zajmijcie się graniem, a nie bawieniem się w oskarżanie kogoś bardziej doświadczonego od was o czity.

Opublikowano

Nie zesrajcie się z tymi dowodami i oskarżeniami, tak kilku z nich złapano (i tak nie wiadomo czy to do końca prawda) na haxach ale nie na wielkich turniejach. 

Nie lubię ich za to że kiedyś postanowili sobie na chamstwo i nie podanie ręki przegranym ;)

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

a co powiecie o wczorajszej akcji coldzera'y? https://www.youtube.com/watch?v=JVx4KuZrbqw  i nie mówice, ze słyszał, bo zaczął lecieć celownikiem, jak on jeszcze nie spadł.

Przypadek... nawet gościu co ma wh to by tego nie robił bo po co ? PRZYPADEK ! chyba nie wiesz ile jest przypadkow w cs go...  jak chcesz podesle Ci moje akcje gdzie jedna pestka zabijam typow przez smoke ktorych nie slychac a ni nic... :P i co tez powiesz, ze mam wh... :( a jakos do tej pory gram na tym koncie... :P

Opublikowano

masz tu olofmeistera:

Jesteś zerem i tyle. Nawet nie używasz podstaw ortografii w sieci, a udajesz k***a jakiegoś Boga. Idź weź zimny przysznic i wróć do nas.

Co do tematu to możemy mieć przypuszczenia, że grają nie czysto. No cóż.

Opublikowano

masz tu olofmeistera:

Jesteś zerem i tyle. Nawet nie używasz podstaw ortografii w sieci, a udajesz k***a jakiegoś Boga. Idź weź zimny przysznic i wróć do nas.

to, ze nie naciskam  ' alta ' przy polskich znakach to nie znaczy, ze nie uzywam podstaw ortografii... po prostu mi sie nie chce i ch** Ci do tego :)

Przypuszczenia, ze maja cheaty ? Ty w ogole wiesz co to za gra ? :D 

Znowu pewnie wypowiada sie gosciu ktory nawet nie ma 1500h w cs'ie a jego ranga jest nizsza nawet od orzelka... :P

Opublikowano

­

masz tu olofmeistera:

Spiąłeś się jak plandeka na żuku

Opublikowano

wedlug mnie podejrzane, ze akurat nikt tak na turniejach nie robi tylko flushe ciagle lapia... a aimlocka latwo schowac.... rok czy dwa lata temu o kqlym byscie nie powiedzieli ze cheatuje ;)

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...