Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BAN ALE NIE BAN ? :D

metan98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć, gdy wchodze na pewną strone od 2 dni mam takie coś http://scr.hu/6zb2/dw96h

wygląda jak bym perma dostał  no nie ? no ale jak dostałbym perma to forum by się wczytalo i by pisało ze nie mam uprawnień do oglądania forum bleble

na telefonie to samo mam, podobne i od rana próbuje wejść na to forum i z pc i z tela (net w telu od tmobile) i na telefonie jak wejde na forum to jak odświeżę strone to odrazu mam to co na pc ....

i o co to może chodzic ;/ ? 

Opublikowano

lffEb2x.png

Umiejętność czytania ze zrozumieniem w tym kraju zanika?

Ale zdajesz sobie sprawę, że duży odsetek Polaków nie umie angielskiego?

Opublikowano

A Ty zdajesz sobie sprawę, że te słowa to są podstawowe słowa dla osoby, która ma chociaż minimalny kontakt z grami komputerowymi? W Polsce jest obowiązek szkolny. W szkołach językiem obowiązkowym jest angielski. Sądzisz, że jak ktoś chodzi już parę lat na angielski nie zrozumie słów "ban" "your" "IP"?

IP możesz mieć zmienne, nie dość, że nie potrafisz czytać to jeszcze zgrywasz obeznanego cwaniaka  :((.

Opublikowano

ja p******e wiem żę to jest ban omg xD ale na telefonie mi działa forum czasem lol ? i nie mam żadnego bana omg ;D

nie mam zmiennego stałe mam ;)

Opublikowano

ja p******e wiem żę to jest ban omg xD ale na telefonie mi działa forum czasem lol ? i nie mam żadnego bana omg ;D

nie mam zmiennego stałe mam ;)

bo na telefonie masz neta z tmobile, więc cię przepuszcza

Opublikowano

wiec jak mam bana to nie powinienem na telefonie byc na swoim profilu . no bo jak wchodze na telefonie na ta strone to odrazu mam automatyczne logowanie na profil i nie mam tam zadnego bana ;D

Opublikowano

jak pytałem się na forum o co moze chodzić to mówili żę ostatnio ma forum ataki i dla tego takie coś jest i pare osób też to ma a nie ma zadnego bana za mk czy cos ;p

Opublikowano

no bo na telefonie masz inne ip, niezaleznie od tego czy korzystasz z domowego wifi czy transferu

oho , kolejny znawca xD

Opublikowano

@UP

oj tam nie zrzędź nie znasz sie xD

przecież zmienia Ci sie ip 192.168.0.(random) XDD

Opublikowano

A Ty zdajesz sobie sprawę, że te słowa to są podstawowe słowa dla osoby, która ma chociaż minimalny kontakt z grami komputerowymi? W Polsce jest obowiązek szkolny. W szkołach językiem obowiązkowym jest angielski. Sądzisz, że jak ktoś chodzi już parę lat na angielski nie zrozumie słów "ban" "your" "IP"?

IP możesz mieć zmienne, nie dość, że nie potrafisz czytać to jeszcze zgrywasz obeznanego cwaniaka  :((.

Nie jest obowiązkowy.

@topic vpn lub proxy

Opublikowano

@UP

oj tam nie zrzędź nie znasz sie xD

przecież zmienia Ci sie ip 192.168.0.(random) XDD

Kolejny znawca, tego typu klasa  IP nigdy nie jest nigdzie banowane bo nie jest dostępna  w internecie.

Nie zmienia mu się IP w tym przypadku, nadal ma IP routera, sprzęt podłączony do niego zmienia tylko IP wewnątrz sieci.

Bana ma na IP routowalne z domu 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Nie jest obowiązkowy.

@topic vpn lub proxy

Od kiedy język obcy nie jest obowiązkowy w szkołach? Rozumiem że ktoś może wybrać niemiecki ale to mniej niż 1% uczniów. Co do tematu masz bana na ip nie na konto. Miałem tak w League of Legends kiedyś. To co widzisz to wiadomość od cloudflare.

Opublikowano

Nie jest obowiązkowy.

@topic vpn lub proxy

Od kiedy język obcy nie jest obowiązkowy w szkołach? Rozumiem że ktoś może wybrać niemiecki ale to mniej niż 1% uczniów. Co do tematu masz bana na ip nie na konto. Miałem tak w League of Legends kiedyś. To co widzisz to wiadomość od cloudflare.

2 nowożytne języki obce, nie angielski.

Opublikowano

Nie jest obowiązkowy.

@topic vpn lub proxy

2 nowożytne języki obce, nie angielski.

Nigdy nie spotkałam się ze szkołą, w której nie było angielskiego. :v To by musiała być już jakaś szkoła dla raków.

Co do tematu: Masz bana na IP, a na telefonie Cię puszcza, bo pewnie tam korzystasz z innego IP. xp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...