Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EverWinterMu | Season 9 Ep 2 | Exp: 27x DYNAMIC | Drop: 31% | IGCN PREMIUM| START: 01.04.2016

Cerses

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drodzy gracze,
w dniu 20.04 o godzinie 19:00 GMT+1 nastąpi 15 minutowa przerwa techniczna która wprowadzi pewne zmiany o których poniżej.

Chcąc zapewnić stały przypływ nowych graczy musimy zapewnić im możliwość łatwiejszej integracji z naszą społecznościa. Dlatego część od dziś tj. 16.04 reszta od 20.04 (po przerwie) wprowadzimy pewne zmiany które mają na celu zachęcić nowych graczy do spróbowania gry u nas jednocześnie szanując stałych naszych użytkowników i nie umniejszając ich osiągnięć w grze.
Zmiany to:
- Każda NOWA postać oraz każda postać NIE posiadająca 1 resetu otrzymuje dodatkowe 100pkt (na start albo w srode). Zatem każda postać dowolnie kiedy tworzona nie posiadająca ani jednego resetu otrzyma 100 dodatkowych punktów do rozdania.
- Do sklepu dodajemy itemy które nie zniszczą gospodarki oraz idei serwera a umożliwią łątwiejszy start nowym graczom tj. Bone+3+12 i odpowiedniki.(już wprowadzone)
- Ringi 40 i 80lv od teraz będą dropiły 300.000 zen aby zapewnić pewny dostęp choćby do potionów dla nowych graczy.(już wprowadzone)

Nowy Event: Mini Golden Dragon. Od dziś z każdą inwazją będzie pojawiał się nowy, zapewne niektórym znany ze starszych wersji Mały golden dragon(ek :) ).

Czym się będzie charakteryzował?
Tym, że każdy ale absolutnie każdy będzie mógł się starać go zabić. Ten staro-nowy mob będzie posiadał minimalną siłę ataku i defa oraz dużą ilość HP. Jego cechą nie będzie zabijanie graczy a jedynie chęć przetrwania.

Nagroda: BoK+4

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serdecznie zapraszamy, po ostatnich niezależnych od nas problemach, związanych ze stabilnością plików, wszystko jest już ok!

Każdy nowy gracz może liczyć na spory bonus :)

Opublikowano

Świetny server, jadę drugą postacią od początku i dalej ta sama przyjemność :)
Ustawienia są mega !

Polecam wszystkim którzy chcieli by się zatrzymać na dłużej. Naprawdę warto !

Opublikowano

Drodzy Gracze,
nowy tydzień to odpowiedni czas na nowy event!
Pora na event: Zemsta czerwonego Dark Knight'a. Od poniedziałku tj. 2.05.2016 w Lorencii o godzinach: 16:00, 20:00, 23:00 będzie pojawiał się zły i okrutny Dark Knight. Będzie siał zniszczenie na całym kontynencie MU! Jego celem będzie zniszczenie wszystkich bohaterów którzy zechcą się z nim zmierzyć. Będzie widoczny tylko przez godzinę chyba, że któremuś śmiałkowi uda się go pokonać.
Przegrany Dark Knight w ramach uznania wyższości zwycięzcy odda wygranemu losowy ancient item. Niech to trofeum będzie szanowane przez ewentualnego zwycięzce.

W związku z rutynową konserwacją poszczególnych subów w niedziele w godzinach wieczornych odbędzie się 10 sekundowy restart subserwera ACTIVE. Passive zostanie online bez jakichkolwiek przerw.

Opublikowano

Drodzy gracze,
mieliście dziś problem z wejściem na serwer. Tłumaczę dokładnie co dziś się stało. W ostatnich dniach na IGCN był atak przez co ich pliki serwerowe wyciekły. Postanowili znaleźć winnego i co się okazało? Wskazali mnie (maniek6) jako winowajcę tego zdarzenia. Bez jakiegokolwiek kontaktu z nami zablokowali nam pliki za które zapłaciliśmy w sumie ponad 3.500 zł. Serwer przestał działać, Wy nie mogliście na niego wchodzić. Licencja została zbanowana. Konto na forum IGCN zostało zablokowane. Następnie napisali mi maila, że zgłaszają moją osobę na policje, że udostępniłem pliki w sieci, że mam zaprzestać takiego działania.  Podobno dokonał to Rebekka i ja miałem mu pomóc. Sprawa zgodnie z mailem miała być już zgłoszona w Polsce i Irlandii i że jeśli dalej będę udostępniał pliki będę za wszystko zwracał pieniądze i doprowadzą mnie przed sąd. Oczywiście ja nic z tym nie miałem wspólnego. To brzmi jak kiepski żart ale sami na własnej skórze przekonaliście się, że to prawda. Spora część graczy odeszła nie mogąc się zalogować w dzień wolny od pracy.

Przez to działanie serwer nie może dalej działać, a możliwość współpracy z IGCN nie istnieje. Pliki i licencja zostały odblokowane co tylko potwierdza, że jestem kompletnie niewinny. Jednak nie ma pewności, że nie pojawi się ta sytuacja ponownie. Nie ma też pewności, że któregoś dnia serwer padnie gdy mnie nie będzie np. w Weekend bo WizzY postanowił bronić swoich usług poprzez banowanie kogo popadnie. Odradzamy jakąkolwiek współpracę z tymi ludźmi. Dodajmy tylko, że Wizzy dał nam 3 gratisowe dni za blokadę wszystkiego - super rekompensata za stratę połowę graczy, zaufania do IGCN i zaufania graczy, brawo!

Drodzy gracze, dziękujemy za 33 dni wspólnej gry, która niestety zakończyła się zbyt szybko. Przepraszamy, jednak nie są to do końca odpowiednie słowa aby opisać tę sytuację. Naszej winy nie było tutaj w ogóle. Pliki które miały być naszą lepszą stroną, kupione za grube pieniądze okazały się naszą zgubą.

Opublikowano

Cóż, grało się świetnie...

lekki niedosyt pozostał ale mimo wszystko to był bardzo mile spędzony czas!

Dzieki Wielkie dla Administarcji jak i Graczy!

Opublikowano

Stempl88, proszę przeczytaj całość tekstu ze zrozumieniem. Opłacona usługa która zaraz może być wyłączona, jaki jest sens cokolwiek stawiać na tym?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...