Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EverWinterMu | Season 9 Ep 2 | Exp: 27x DYNAMIC | Drop: 31% | IGCN PREMIUM| START: 01.04.2016

Cerses

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miraclee proszę rozwiń temat.

Markk1 skopiuj sobie folder z clientem w inną lokalizację. Odpal launchera i graj :)

pomogło :) Już gram z moim Elfikiem

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zanpol jest 11% na drop jaweli.

Dodatkowo, nie wiem czy z dropu tak łatwo zebrać cały set +3+16+L :P.N

No tak jedynie co te 11%...

Zanim uzbierasz dla danej postaci np Sphinx 3+16 to już sam uzbierasz np legendary więc...

Ale to moje zdanie.

Myślę, że można pomyśleć nad tym

Opublikowano

Zanpol,  z Red Boxów lecą legi +3+12/16+L.

Ale dzięki za sugestię :).

Zapraszamy, stabilne 110 online i codziennie rośnie! :)

Opublikowano

HUJOW.O Z TYM NIEDZIALAJACYM RECONNECTEM BO TO DZISIAJ PODSTAWA, TYM BARDZIEJ NA LOWIE. MOZNA SIE WKURWIC JAK POL DNIA NA DCEKU CISNIESZ. SAM W SOBOTE BYLEM NA URODZINACH KOLESZKI, CALA NOC SIE BAWILEM Z PUSZCZALSKIMI KOBIETAMI - JEDNAK JAK RANO PO POWROCIE ZOBACZYLEM 1 WBITY LVL TO MIALEM OCHOTE SKONCZYC GRE NA TYM SERWERZE . POZDRAWIAM

Opublikowano

Rebekka-,

pracujemy nad tym i przepraszamy. Ilość dcetów się zmniejsza, jednak faktycznie reconnect powinien działać zawsze a działa tylko w większości przypadków.

Opublikowano

Wszelkie wykryte nieudogodnienia usuwamy / naprawiamy w najszybszy możliwy sposób, niektóre rzeczy wymagają bezpośredniego supportu od dostawców plików, tak więc musimy liczyć również na ich support. 

Nie mniej, gra jest stabilna i liczymy, że coraz więcej graczy dołączy do naszego grona.

Opublikowano

Polecam serwer. Ciekawe ustawienia. Zebrane zeny faktycznie się raczej na nim szanuje i łatwo nie jest. Przemyślany system ekonomiczny. Jak na razie nie mam się do czego przyczepić.

Opublikowano

Bardzo dziękujemy za miłe słowa.

Pamiętajcie, już w sobotę o 21:00 czasu polskiego będzie Castle Siege.

Istnieje na serwerze polska gildia więc również możecie wziąć w tej walce udział!

Opublikowano

KURWU JAKIE ODPALY MA TEN HOST. WYPJERDALA Z GRY I BLOKUJE PRZEZ JAKIS CZAS. STRONA KTORA STOI NA INNYM HOSCIE TEZ NIE DZIALA WIEC TO TEN HOSTER Z PIZDY

DLACZEGO NIE DILUJECIE Z NORMALNYM USLUGODAWCA TYLKO JAKIMS PIZDOWATYM RESELEREM ALA ANDREW

PROBLEM Z DC Z TEGO CO WIEM PADA PERIODYCZNIE NA ROZNE GRUPY GRACZY, PRAWDOPODOBNIE ZALEZNIE OD LOKACJI.

POZDRAWIAM

Opublikowano

Popieram przedmówcę xD. Czasami DC występuje sobie od tak a winny jest host. 

Pozdrowienia z hawajów. 

ps. wbijać chuje bo CS zaraz i będziemy obijać mordę innym chujom z zagranicy. 

iHacks  <3

Opublikowano

Rebbeka, sam wiesz, że potrzebujemy zabezpieczenia DDoS. Hosting jest mega przed tym zabezpieczony wraz z warstwą 7. Widzimy problem, jednak zmiana hosta to ostateczność gdy nie uda im się z tym uporać. Dajemy im czas maksymalnie do niedzieli, potem będziemy zmieniać usługodawce jeśli nic się nie zmieni. DC są wkurzające więc nie możemy na to pozwolić i zaczniemy działać ostrzej.

Zapraszamy wszystkich! :)

Opublikowano

TRAGEDII NIE MA, CALE DWIE DOBY CISNALEM BEZ DC , ALE WTEDY MIREK MIAL Z TYM PROBLEM.

SERWER WYMAGA OD GRACZA DUZYCH UMIEJETNOSCI W DZIEDZINIE EXPIENIA

JA SAM, NIGDYS NAJLEPSZY GRACZ NA SWIECIE, PO DLUGIEJ PRZERWIE, POSTANOWILEM SPRAWDZIC SIE NA TYM SERWERZE, I NIE ZALUJE.

INFO DLA MOICH FANOW:

EVERWINTER TO OSTATNI SERWER MUONLINE NA KTORYM MNIE BEDZIE MOZNA SPOTKAC. POD KONIEC MAJA PREMIERA OVERWATCH KTORY ZASSA MNIE NA DLUZEJ. POJAWIE SIE ZNOWU, GDY WEBZEN WYPUSCI GLOBALNE MU LEGENDS - CO BEDZIE MIALO MIEJSCE NIE WCZESNIEJ JAK W WAKACJE 2017

Opublikowano

Gratulujemy pierwszym osobom które zdobyły resa!

Nowi gracze pamiętajcie, że nie ma przepaści między nowymi a starymi graczami. Po resie osoba dostaje tylko 300pkt, nie jest to aż tak dużo abyście nie mogli z nimi rywalizować.

Zapraszamy!

Stabile 110+ online!

Opublikowano

Cóż mogę powiedzieć? Na dzień dzisiejszy odpuszczam. Dlaczego? Trochę irytujące DC + reconnect system, który działa raz na jakiś czas, jak mu się tam podoba. Co do samego gameplayu to fajna sprawa z zen, z dropem kamieni i ulepszaniem seta znalezionego na ziemi. Liczba online niby 100+ stabilne, ale dochodzi też trochę multi i wiadomo jaka jest rzeczywista ilość graczy. Kolejny argument to 2 suby - kompletnie bez sensu. Gdyby nie DC, to bym sobie mógł stać 5123 godzin na spocie i nikt by mnie nie ubił, bo po co? Spoty wolne tam gdzie chcesz, nie trzeba nikogo PK'ować :P. Jeden sub znacznie umiliłby rozgrywkę. 

Serwer polecam ale wg. mnie to nie to :P 

Pozdrawiam

iHacks  <3

Opublikowano

Dzięki za opinię :).

Jeśli chodzi o DC które rzadko występują u niektórych graczy powinny do poniedziałku zostać finalnie wyeliminowane.

Co do subów, ogólnie taki był zamysł aby PK nie były zbyt częste. Nie każdy lubi dostawać killa w nocy na spocie albo popołudniu.

W następnym tygodniu przewidujemy eventy, jeszcze trochę podkręci to rozgrywkę.

Opublikowano

Cóż mogę powiedzieć? Na dzień dzisiejszy odpuszczam. Dlaczego? Trochę irytujące DC + reconnect system, który działa raz na jakiś czas, jak mu się tam podoba. Co do samego gameplayu to fajna sprawa z zen, z dropem kamieni i ulepszaniem seta znalezionego na ziemi. Liczba online niby 100+ stabilne, ale dochodzi też trochę multi i wiadomo jaka jest rzeczywista ilość graczy. Kolejny argument to 2 suby - kompletnie bez sensu. Gdyby nie DC, to bym sobie mógł stać 5123 godzin na spocie i nikt by mnie nie ubił, bo po co? Spoty wolne tam gdzie chcesz, nie trzeba nikogo PK'ować :P. Jeden sub znacznie umiliłby rozgrywkę. 

Serwer polecam ale wg. mnie to nie to :P 

Pozdrawiam

Właśnie serwer troszkę "widmo" jak dla mnie.

Fajnie wszystko zrobione ale brak graczy...

Chyba za trudny serwer dla Kowalskiego.

Cerses jak dla mnie PK to wszystko co MU oferuje he.

Bez tego jest po prostu nudno...

Cały urok gry, że się lejesz o spot, padasz, wracasz i jego zabijasz he.

Nie ma jakoś walki między @.

Jak kiedyś graliśmy np przeciwko takiej słabej Guild jak "ReDa" to nie było

opcji aby przejść obok i nie zabić hehe.

Ogólnie Pozdrawiam Rede :D - dobrze było :P

Opublikowano

Zanpol, dzieki za opinię.

Odnośnie braku graczy, byłeś w jakiejkolwiek gildii? Tam ludzie żyją, rozmawiają. Jednak 120 online to nie aż tak mało ;).

Faktycznie, ustawienia ciężkie, wiele ludzi odpuściło już na starcie widząc, że to prawdziwy low i hard server. Ale właśnie taki serwer chcieliśmy stworzyć.

Odnośnie PK - jasne, masz rację. PK jak najbardziej, ale zabijanie gościa AFK na spocie powoduje w większości przypadków odejście z gry. Sprawdzaliśmy to, widzieliśmy. Nawet summony lvl 3 które były używane aby zabić kogoś na spocie na passive ludzie prosili aby je wyłączyć.

Co do walki między @ z tego co słyszałem, jest ona dość mocna jak na taki serwer. Przejęcie spotów, PK na active.

Pamiętaj, że dziś jest CS, może warto wziąć w nim udział :)

Opublikowano

WCZORAJ WBIJAM W NOCY NA PASSIVE ZEBY ROZJEBAC CALE KANTURU NA AFKU ATU NON-PK HAHA. WPADNIEMY DZISIAJ NA CS I TRZEBA KONCZYC BO NUDY. CONFIG ELEGANCKI ALE NA PRZYSZLOSC - 1 SUBSERVER I PRZYZWOITA CENA ZA PKCLEAR .

Opublikowano

Nie wiem czy to przez weekend czy z jakiejś innej przyczyny ale przez cały dzień mam co 20 min dc. Nie będe ukrywał, że nie gram na tylko jednym koncie ale dc mam zawsze na tym samym. Gram na nim główną moja postacią tzn sm'em. Sytuacja zaczyna być coraz bardziej denerwująca. Ktoś mi powiedział, że przyczyna może być antyhack i psująca się laska sm. Nie mam pojęcia czy to prawda ale wiem, że wcześniej takich problemów nie miałem. Na drugim koncie mam odpalonego elfa i gram nim bez zadnych dc od 4 dni.. Gram z tego samego kompa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...