Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

A co jeżeli by zrobić serwer sprzed Rise Of Gor?

mrbrick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@grzechis

Oczekujemy od grafika umiejętności tworzenia wszelakich grafik 2d. Nie wiem jak to dokładnie sprecyzować, ponieważ nie znam się w tej dziedzinie, ale raczej tą będą grafiki pokroju loga (grafika wektorowa?), elementów strony, elementy promocyjne m.in. bannery itp itd 
Na prawdę miło byłoby jakby taka osoba umiała także robić efekty specjalne do zwiastunów, krótkich filmików zachęcających itp (warunek nie jest konieczny, nie będziemy wykluczać osób które go nie spełniają, ale dla nas byłaby to bardzo duża zaleta)

Wszystkie informacje nt rekrutacji postaramy się niedługo wam udostępnić w formie infografiki, czy czegoś coś w tym stylu ;)

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W takim razie nie byłby to dla mnie problem. Jeśli chodzi o filmy i efekty filmowe to się nie znam, ale na grafice jak najbardziej. Pracuję głównie na Photoshopie :)

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wczoraj kupiliśmy serwer, ktore będzie wstanie zagwarantować rozgrywkę na wysokim poziomie. Zgodnie z naszymi wyliczeniami start przypadnie na koniec listopada. @srakalak123 @SecretSniper01

Nie Hosting gwarantuje gre na wysokim poziomie tylko pliki ktorych uzywasz oraz umiejetnosci  :)

Panowie i co z tym serwerem? Koniec miesiaca a tu zero nowych informacji.

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Planowy start jest 1 grudnia. Jezeli chciałbys pomoc w reklamach to zapraszam serdecznie na ts (IP wyśle na PW). Jestem dostępny dzisiaj od 15

userbarwb.png

Opublikowano

@Eldendron

nie damy rady

Nie chce mi się specjalnie tłumaczyć, dlaczego bo dla większości będą to puste słowa.
Otóż na naszej drodze pojawiło się wiele przeszkód.
Wiadomo praca nad projektem, szkoła, znajomi, rodzina nie specjalnie chcą się ze sobą łączyć. Nie wliczając zupełnie do tego, że nad serwerem pracują zaledwie 2 osoby (ja i Trylek) tego, że na naszą maszynę przeprowadzane były groźne ataki w tym jeden włam (przez co prawie utraciliśmy całą naszą prace i samą maszynę, cholernie to opóźniło naszą prace, nie chcieliśmy też tego mówić, bo myśleliśmy że się wyrobimy).

Powiem tyle, przed świętami serwer na pewno będzie dostępny dla graczy, nie mówię tu o oficjalnym starcie, ale przeprowadzimy na pewno w niedługim czasie jakieś testy.
Na pewno nie zrezygnujemy z projektu. Już za długo to ciągniemy z Trylkiem żeby to zostawić, włożyliśmy w to za dużo czasu i pieniędzy. 

Przepraszamy

uważam że temat można zamknąć, wszystkie informacje nt serwera będą już umieszczone w prezentacji, która też niedługo pojawi się na mpcforum ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...