Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Predoria [Dedyk] [Easy/PvP]

Predoria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 562
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chętnie zawitam na serwerze, zatem widzimy się jutro! :) Widzę sporo nowości na które czekam z niecierpliwością :3 //Pierwszy.

Opublikowano

A że nigdzie nie gram aktualnie, to wpadnę do was. Wygląda całkiem okej, po filmikach też nawet nawet, zobaczymy. 

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Chętnie zawitam na serwerze, zatem widzimy się jutro! :) Widzę sporo nowości na które czekam z niecierpliwością :3 //Pierwszy.

Dziękujemy za opinie i zapraszamy :)

Nic nowego, do tego te zbroje z angielskich stron 0 KREATYWNOŚCI czyli kolejny odgrzewany kotlet. :makka:

@ZEDn gdzie te nowości? Wymienisz mi ?

Odgrzewany kotlet? Myślę że takim mianem określa się gotowca, kopie innego serwera czy serwer który startuje już xx razy.

Ale rozumiemy Twoją opinie. Jesteśmy pewni żę będziemy dłużej niż serwery które Ty publikowałeś(każdy po miesiącu).

Zachecam do zagrania

Dziękujemy, również zachęcamy :)

A że nigdzie nie gram aktualnie, to wpadnę do was. Wygląda całkiem okej, po filmikach też nawet nawet, zobaczymy. 

Serdecznie zapraszam, postaramy się o więcej filmików.

Opublikowano

Nic nowego, do tego te zbroje z angielskich stron 0 KREATYWNOŚCI czyli kolejny odgrzewany kotlet. :makka:

@ZEDn gdzie te nowości? Wymienisz mi ?

Odgrzewany kotlet? Myślę że takim mianem określa się gotowca, kopie innego serwera czy serwer który startuje już xx razy.

Ale rozumiemy Twoją opinie. Jesteśmy pewni żę będziemy dłużej niż serwery które Ty publikowałeś(każdy po miesiącu).

Zachecam do zagrania

Dziękujemy, również zachęcamy :)

Serdecznie zapraszam, postaramy się o więc

Super że zmieniliście nicki tylko podejrzewam że jesteście osobami które same mi kazały tą prezentację wstawić czyli przywitajmy ponownie osoby z teamu servera Erios czy jakoś tak :) Swoją drogą jak już zmieniacie team to przy okazji nie bierzcie tego samego marnego moderatora do teamu, albo chociaż każcie mu zmienić nick :makka: server na miesiąc pozdrawiam. Innowacje gwarantuję Wam jedną server nie będzie miał 300 graczy xD Możecie konkurować ale z Persergą 

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Ładna prezentacja.

Pety fajne, szkoda, że setów autorskich nie zakupiliście. Te się już trochę przejadły ;)

Opublikowano

@Yoshimitzu

Przepraszam, ale nie jesteśmy żadną ekipą z Eriosa.

Jest to nasz pierwszy projekt, nie zmieniliśmy nicków, po prostu nie mieliśmy nicków, teraz mamy.

Troszkę pomyłek, ale każdemu się zdarza.

Ładna prezentacja.

Pety fajne, szkoda, że setów autorskich nie zakupiliście. Te się już trochę przejadły ;)

Sety nie są najgorsze, jak pewnie wiesz, jak ma się pierwszy serwer to nie startuje się z jakimś większym wkładem gotówki.

W przyszłości postaramy się o lepsze bronie, kupione modele itp.

Opublikowano

Super że zmieniliście nicki tylko podejrzewam że jesteście osobami które same mi kazały tą prezentację wstawić czyli przywitajmy ponownie osoby z teamu servera Erios czy jakoś tak :) Swoją drogą jak już zmieniacie team to przy okazji nie bierzcie tego samego marnego moderatora do teamu, albo chociaż każcie mu zmienić nick :makka: server na miesiąc pozdrawiam. Innowacje gwarantuję Wam jedną server nie będzie miał 300 graczy xD Możecie konkurować ale z Persergą 

To na 10000% nie są te osoby. =DD

Co do serwera, polecam.

Fajna atmosfera, beta przebiegła całkiem przyjemnie, było widać zaangażowanie Administracji i mam nadzieję, że tak zostanie.

Zapraszam i czekam na start.  :O 

Opublikowano

Strona nie działa :)

Wiemy o tym, strona będzie włączona jak sponsor ją przygotuje.

Na 100% będzie kilka godzin przed startem.

Opublikowano

ciekawy,ciekawy projekt,z chęcią zagram na serwerze i zobaczymy,jak wygląda w praktyce :)

@fokus243 <-- jak chcesz o cos zapytać/pocisnąć/pokłócić się, śmiało :3

10/25/50/75/100/250/500/750/1000

Opublikowano

Cóż. Pisaliście, że będziecie poprawiać, a bloku jak było 55% tak jest dalej. Zbroje na max lv są brzydsze od przedostatnich. Te durne szarfy jednak zostały ._. No cóż, pozostaje życzyć powodzenia, bo wbić to na pewno nie wbiję

Opublikowano

A ja zagram podoba mi sie prezka wszystko fajnie opisane ..mam tylko pytanie bo byc moze slepak jestem xD

Skad bronie 75

-stalki

-max średnie ? .. czekam na start pozdrawiam i zachecam do gry ;)

Venum

Opublikowano

A ja zagram podoba mi sie prezka wszystko fajnie opisane ..mam tylko pytanie bo byc moze slepak jestem xD

Skad bronie 75

-stalki

Metiny z lasu, tak samo stalki.

60.

Ogólnie drop nie jest ciężki, nawet jeżeli chodzi o ulepki.

Opublikowano

Serwer można powiedzieć bez przesadzonych nowości i bardzo dobrze.

Prostota jest teraz w cenie, bo jak widać niektóre serwery z dużą ilością nowości, ( wczorajszy start serwera rap****) nie mają prawa bytu.

Same padają pod wpływem swoich bugów jak i za dużą ilością zmian i mało kto chce grać.

Dlatego teraz utrzymują się serwery proste z lekką nutką odświeżenia.

Moim zdaniem dobrze zapowiada się serwer i oczywiście zawitam, sprawdzę bo teraz nie ma żadnego serwera godnego uwagi.

@Edit

Przedmioty do biologa lecą na każdym lvl ?

Pety kostiumy fryzury, cokolwiek można zdobyć w grze czy tylko IS ?

Jak wygląda sprawa z marmurami ? czy są niepotrzebne i na lajcie można bossy z buta ubić ?

Jaki max lvl bo nie zauważyłem w prezentacji ?

Opublikowano

Czekam na start. Mam tylko pytanie bo nie zauważyłem w prezentacji:

- jest 6/7?

- czy ciężko o ulepy? Aka czy potrzeba ich 1000 i jest 50% na ulepszenie?

- czy kostiumy na stałe itp. da się zdobyć w grze nie wydając złotówki.

Opublikowano

Jeżeli wystartuje bez większych bugów i problemów to zapewne zagoszczę, powodzenia pany, ogarnijcie wszystko na ostatni guzik.­

Opublikowano

ciekawy,ciekawy projekt,z chęcią zagram na serwerze i zobaczymy,jak wygląda w praktyce :)

Dziękujemy, staraliśmy się by było jak najlepiej.

Cóż. Pisaliście, że będziecie poprawiać, a bloku jak było 55% tak jest dalej. Zbroje na max lv są brzydsze od przedostatnich. Te durne szarfy jednak zostały ._. No cóż, pozostaje życzyć powodzenia, bo wbić to na pewno nie wbiję

Zmiany są, lecz pewien incydent nie pozwolił na edytowanie prezki.

Bony na blok ciosów wchodzące do itemów są to 10% nie 15%, a kd uchyłki nie daje 25% tylko 20%, jest to wystarczająca redukcja bloku ciosów.

Szarfy zostały ze względu na opinie od testerów, na forum nie było jakiegoś wielkiego poruszenia co do szarf, aż dziwne że niektórzy proponowali kolejne szarfy.

Skad bronie 75

-stalki

Serdecznie zapraszam.

Bronie 75 do dropu z: Umarły Rozpruwacz, Szkatułka Umarłego Rozpruwacza, Niebiańska Śmierć, tzw. Ziny z Atlantydy, bossy na nowych mapach, metiny na rajdach etc.

Stalki dropią z metinów w lesie i red lesie, tak samo w atlantydzie i na nowych mapach.

Maxymalne średnie to około 100%, zwiększyliśmy, ale nie określimy dokładnie(taki przelicznik).

Serwer fajnie się prezentuje, zagram. Widzimy się na starcie.

Prostota jest teraz w cenie, bo jak widać niektóre serwery z dużą ilością nowości, ( wczorajszy start serwera rap****) nie mają prawa bytu.

Same padają pod wpływem swoich bugów jak i za dużą ilością zmian i mało kto chce grać.

Moim zdaniem dobrze zapowiada się serwer i oczywiście zawitam, sprawdzę bo teraz nie ma żadnego serwera godnego uwagi.

@Edit

Nie chcieliśmy dawać przepychu nowości czy innych dodatków na serwer, zwyczajnie to ma krótką przyszłość.

Dziękujemy za wypowiedź.

Tak, przedmioty do biologa dropią na każdym poziomie.

Tak, można zdobyć w grze, przy łowieniu, ze złowionych szkatułek przykładowo.

Fajna prezentacja, zawitam ;)

Dziękujemy i zapraszamy.

- jest 6/7?

1. Nie ma 6/7.

2. Nie jest ciężko, w takim stopniu jaki jest ustawiony drop nie powinno być cieżko o ulepszacze, są rajdy i dungeony z których leci więcej i częściej niż przykładowo z map do expa. Nie, nie potrzeba aż w takich ilościach ulepszaczy.

3. Tak, już na start jest do wyboru jeden z bojowników.

Jeżeli wystartuje bez większych bugów i problemów to zapewne zagoszczę, powodzenia pany, ogarnijcie wszystko na ostatni guzik.­

Staraliśmy się wyzerować liczbę błędów w grze, także myślimy że nie będzie niespodzianek.

Opublikowano

Jeśli to ruszy bez problemów to spoko. Serwer wygląda fajnie. 

Największym idiotyzmem jest to "udzielanie się na forum" żeby coś zdobyć w grze - żal.pl , dawno większej głupoty nie widziałem i dawno nikt czegoś tak niedorzecznego i cyrkowego nie wymyślił. Rozumiem eventy forumowe itp ale punkty ble ble ?? I tak to forum umrze tydzień po starcie ( o ile... ) 

I pytanie pozostaje jedno - co twórcy rozumieją przez Easy / PVP. Czy faktycznie będzie to serwer tego pokroju czy serwer typu "wal milion razy w bossa żeby ulepszyć 1 item, wybij 10000 metinów żeby ulepszyć drugi item, bij się z ludźmi o bossa na respie "miesiąc" żeby zdobyć ulepy, exp pół dnia zeby później robić to samo na następny set " ( jak wiele serwerów które mówią "Easy / PVP"). Więc to jest jedna wielka niewiadoma bo już dawno ludzie zaczeli robić w ten sposób serwery a późnej okazało się ze gówno maja wspólnego z easy / pvp i po tygodniu / dwóch umierały / umierają i nie ma sensu grać - każdy wie o co chodzi. Tym bardziej ze mimo iż ogłaszacie się serwerem "Easy / PVP" już głupiego biologa "utrudniacie" , zastanawiam się czy 1 item będzie dropić się pół dnia, czy będzie trzeba ich 1000 , i oddawać co godzinę czy jeszcze gorzej. Zanim ktoś zareklamuje serwer jako Easy / PVP niech dowie się co to znaczy i jak takie serwery wyglądały żeby później nie było "o matko co za gówno...". 

Zobaczymy po starcie. Wtedy okaże się czy serwer warty polecenia czy nic z niego nie wyjdzie. Bo jedyne co moją uwagę tu przykuwa to sety, bo są po prostu ładne. Całą reszta to jak dla mnie mina , samoróbka przeciwpiechotna która może rozwalić system przez ziarenko piasku. A sądząc po ostatnich "projektach" które startowały - dopóki nie zobaczę jak jest " w środku" boję się ze właśnie to coś wybuchnie ;] 

P.S - dlaczego strasznie kojarzy mi się to z Erbią... Nie wiem ;] 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Dziękujemy, staraliśmy się by było jak najlepiej.

Zmiany są, lecz pewien incydent nie pozwolił na edytowanie prezki.

Bony na blok ciosów wchodzące do itemów są to 10% nie 15%, a kd uchyłki nie daje 25% tylko 20%, jest to wystarczająca redukcja bloku ciosów.

Szarfy zostały ze względu na opinie od testerów, na forum nie było jakiegoś wielkiego poruszenia co do szarf, aż dziwne że niektórzy proponowali kolejne szarfy.

Skad bronie 75

-stalki

Serdecznie zapraszam.

Bronie 75 do dropu z: Umarły Rozpruwacz, Szkatułka Umarłego Rozpruwacza, Niebiańska Śmierć, tzw. Ziny z Atlantydy, bossy na nowych mapach, metiny na rajdach etc.

Stalki dropią z metinów w lesie i red lesie, tak samo w atlantydzie i na nowych mapach.

Maxymalne średnie to około 100%, zwiększyliśmy, ale nie określimy dokładnie(taki przelicznik).

Serwer fajnie się prezentuje, zagram. Widzimy się na starcie.

@Edit

Nie chcieliśmy dawać przepychu nowości czy innych dodatków na serwer, zwyczajnie to ma krótką przyszłość.

Dziękujemy za wypowiedź.

Tak, przedmioty do biologa dropią na każdym poziomie.

Tak, można zdobyć w grze, przy łowieniu, ze złowionych szkatułek przykładowo.

Fajna prezentacja, zawitam ;)

Dziękujemy i zapraszamy.

- jest 6/7?

1. Nie ma 6/7.

2. Nie jest ciężko, w takim stopniu jaki jest ustawiony drop nie powinno być cieżko o ulepszacze, są rajdy i dungeony z których leci więcej i częściej niż przykładowo z map do expa. Nie, nie potrzeba aż w takich ilościach ulepszaczy.

3. Tak, już na start jest do wyboru jeden z bojowników.

Staraliśmy się wyzerować liczbę błędów w grze, także myślimy że nie będzie niespodzianek.

Skoro u dungeonach mowa w jaki sposób będzie można się na nie dostać? Przepustka czy opłata? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...