Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@kacan

Serwer bardzo fajny, generalnie jeden z lepszych skyblocków jednak czasy jak tam grało po 60+ osób już minęły a wszystko przez administrację :\ Dawniej grało się fajnie ( mówie jeszcze o poprzedniej edycji ) administracja była że tak powiem 'normalna' i z chęcią się wbijało na serwer. Aktualnie wygląda to tak, że Kacan ty mało jesteś na serwerze a szkoda, do administracji z tego co słyszałem dodałeś swoich 2 kolegów z reala co jest ogromną porażką. Ziolo [dawniej req] tylko zniechęca ludzi do gry, nie rozumiem jakim cudem on jest jako 1 z 3 administratorów. Dzieciak, nie miły dla graczy, burak po prostu,  generalnie porażka. Z każdym kim rozmawiałem o waszej administracji to potwierdzał. Nie rozumiem jaki jest sens trzymania go w administracji, tylko zniechęca ludzi do gry i odchodzą, coraz mniej osób już u was gra. Sam poprzestałem grać u was bo zrobił się syf, też mam bardzo duże podejrzenia, że owy "admin" Ziolo kilka razy mnie ddosował czy jak to dyskutowałem z kimś tam z administracji czy do niego pisałem no i brak argumentów czy coś to ddos [ grałem wówczas tylko u was i siedziałem na moim ts więc nikt inny nie miał dostępu do ip :) ]

Jeszcze co do serwera to nie podobało mi się to mutowanie za napisanie byle jakiego ' przekleństwa ' , nawet pisząc z cenzurą każdy mutował np za śmieszne 'ku*wa' mute na 1 godzine czy coś co jest śmieszme. Fakt faktem może i gra trochę dzieci ale bez przesady, takie robienie przedszkola z serwera.

Podsumowując pluginy i serwer całkiem dobre/fajne tu jakieś aukcje, tu jakieś dropy z cobbla surowców itd no lecz administracja prócz Ciebie @kacan którego praktycznie każdy lubi :D pozostawia wiele do życzenia.

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

• Odpowiedzi 213
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ref

@Manna;3 Kolego moj kochany, tutaj Ziolo, dziekuje ze tak ladnie sie o mnie wypowiadasz pod moim postem, jestem bardzo zadowolony gdy widze takie informacje wplywajace do internetu na moj temat ^^

Po pierwsze, rozmawiales ze mna tylko raz i to Ty zaczales wyskakiwac z tzw. ryjem do mnie o to ze dostales muta za ocenzurowane przeklenstwo, a dostales go bo taki jest regulamin serwera, nie chodzi tu o same przeklenstwa ale o kulture wypowiedzi ktorej Tobie brak.

Ataki DDoS? Z czego mialbym Cie tym atakowac bo nie rozumiem, mam o wiele lepsze rzeczy do roboty niz marnowanie czasu na to zeby probowac odlaczyc neta jakiemus sebixowi z jutuba.

Tyle w temacie, pisz co chcesz ode mnie odpowiedzi juz nie dostaniesz, co najwyzej mozesz mnie przeprosic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...