Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 213
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up Chłopaku takie bajki to ja też pisać potrafie;)

Mogę wiedzieć jaki masz nick w grze?

Administracje można zobaczyć pod /administracja w grze.

Jeżeli dostałeś tego bana wczoraj to na stoniarce stałeś, jeszcze podkręcałeś speedmine...

Jeżeli to nie ty to nie było mnie przy tym.

Nie banujemy za nic prosze o nie pisanie mi tutaj bajek:)

A to, że "ts świeci pustkami" jak ma nie świecić przy tym, że zwykły użytkownik nie widzi administracji,

serwer nie jest największy... jeżeli chcesz się kontaktować zapraszam na centrum pomocy na 100% ktoś ci pomoże.

Jeżeli chcesz iść do kogos "wyższego" to aktualnie Ziolo ma wakacje, ja wbijam najczęściej wieczorami.

Serwer jest serwerem Easy, "lagowanie" jest z powodu tysięcy rzeczy na mapie... Hoppery.

Ogranicza nas Hosting więc nie możemy sobie pozwolić na jakąś bardzo dobrą maszyne na tą chwilę.

A co do "Wielu błędów" Prosze bardzo o wypisanie... Chętnie je naprawie bo tak miłych graczy by mi powiedzieć co trzeba zrobić

z poziomu gry było tylko kilku i to zostało naprawione.

W każdym powodzie bana masz dopisane Powód~Nick < Mogę go poznać?

Jeżeli możesz to kontakt tutaj na pm.

Opublikowano

Podczas spadania: Zgodzę się z tym, dzieje się to z powodu authme, podczas logowania. Ale jeżeli się nie logujesz to podczas fly nie mozesz dostać dmg, mam swój plugin na logowanie który ma to naprawione jednak to wiązało by się z utratą kont a na to sobie pozwolić nie możemy. A niestety pobraliśmy wersje która jest bardzo zbugowana.

Cofanie bloków: Od długiego czasu staram się zoptymalizować serwer, w mniejszym lub wiekszym stopniu udało mi się to zrobić, ogranicza nas maszyna ale w tym czasie wgrywałem nowy anty cheat, mogło troche się bugować.

"Bugujące się spawnery" Z tym się nie zgodzę, spawnery działają normalnie tylko trzeba zrobić umiejętnie golemiarke.. Musi być kilka kratek wyżej, jest to naturalne ograniczenie od strony Minecrafta... Nic z nimi nie grzebałem, jedyne co zrobiłem to zmniejszyłem hp respionych golemów.

czasami 60 spawnerow w ciagu 10 minut nie da ani 1 golema

To działo się z dobre 2 miesiące temu, jak chciałem ograniczyć spawnery jednak nie działało to tak jak powinno i zrezygnowałem z tego.

Do naprawienia mamy też : Cofanie na parkourach, mnie osobiście przez godzine skakania na koncie jako gracz ani razu nie cofneło ale wiem, że innych cofa.

Teraz mam zaczęty projekt pwarpów - 90%, kuponówvip - 100% jak tylko go ukończę to wezmę się za kolejne rzeczy.

Ośmiornice zostaną usunięte jak tylko ziółek wróci, to jego plugin.

@Edit

Bana dostałeś za bugowanie spawnerów, był bug z antycheatem jak włączyłeś speedmine to kopałeś bez końca i to właśnie robiłes.

myślę, że więcej dodawać nie muszę.

Opublikowano

Jesteś typowym hejterem chciej dobrze, i tak dostaniesz hejtem. Napisałem ci jak jest.

Nic nie ukrywałem, przy 20 osobach serwer działa dobrze, przy 50 osobach zaczynają się lekkie przycięcia...

A z twojej wypowiedzi wnioskuję, ze to nie ja kłamię a ty.

Zbugowałeś masz bana proste zgłosiłbyś to byś coś jeszcze dostał....

Ban zostaje.

Opublikowano

Sprawa sie rozwiazala - okazalo sie, ze faktycznie czesc spawnerow byla skopiowana. Przepraszam za zaistniala sytuacje - admin mial racje banujac mnie. Na szczescie udalo sie rozwiazac caly problem - admin okazal sie byc milym czlowiekiem i spokojnie mozna bylo porozmawiac i wyjasnic dokladnie cala sytuacje.

Serwer oczywiscie polecam - swietna rozgrywka i atmosfera, i dlatego wlasnie tyle czasu staralem sie rozwiazac problem, bo nie znalazlem zadnego innego serwera, ktory chociaz zastapilby ten.

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...