Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 213
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer już dawno wystartował ­a tu dalej wisi "zapowiedź" 
Bardzo miła atmosfera panuje na serwerze tylko administracja jakoś weny do pracy nie ma. W zapowiedzi są zadania i parkury a na serwerze tego nie ma :<

Polecam serwer :) 

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Reklama jest bardzo słaba. O serwerze praktycznie nic nie napisane a screeny to jakas pomyłka. Dajcie ich przynajmniej kilka zeby bylo pojecie jai serwer reprezentuje poziom.

images.jpg

Opublikowano

Po screenach widac ze serwer ma dobra i zaradna administracje. Nie wiem jak to sie w praktyce sprawdzi ale z checia wejde i sie przekonam.

Reklama jest bardzo słaba. O serwerze praktycznie nic nie napisane a screeny to jakas pomyłka. Dajcie ich przynajmniej kilka zeby bylo pojecie jai serwer reprezentuje poziom.

Hmmm?

~~~~~~

Prezentacja jest ładna, ale sam tekst słaby i pusty, za to jest super gif ze screenami. Graczy nie jest mało, bo na ten moment 46. Spawn nie bardzo brzydki, to na plus.

Opublikowano

Grałem na pierwszej edycji dość długi czas. Poznałem fajnych kumpli i dość szybko wbiliśmy się do top 5 dzięki golemiarkom, wybudowaliśmy ogromne wyspy i ... ahh to były czasy :> Niestety, powiem szczerze, że po pewnym czasie rozgrywka mi się znudziła i odszedłem jako pierwszy, później koledzy też poodchodzili, raz wpadłem po paru miesiącach i kasę rozdałem, zobaczyłem, co się dzieje, dalej było w sumie chyba nudno. Po prostu fajnie było, gdy się budowało wyspę i próbowało się dążyć do najlepszych, ale gdy już się to stało to klapa i w'gle nie było co robić, ale długo grałem. Łatwo było się stać najlepszym dzięki golemiarkom, mam nadzieję, że to zostało wycofane, bo niedość, że mieliście trochę słabą maszynę (60 graczy i luj golemiarek i mechanizmów na serwerze = lagi) to łatwo było zarobić na tym żelazie, wystarczy było pomyśleć... Może już czas zawitać i zobaczyć, co tam wymyśliliście na drugiej edycji? :v Mam nadzieję, że nie ma już golemiarek i zainwestowaliście w lepszą maszynę i dodaliście więcej slotów, bo z czego pamiętam, to serwer był zawsze full 60 online, co było plusem - chociaż z drugiej strony wadą, bo lagi. Ciekawe, co wymyśliliście "ogromne zmiany w plikach" :p 

Ogólnie mogę polecić. 

#LenovoLegion Team

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...