Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Światowe dni młodzieży

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę, że islamiści sobie pozwolą na odrobinę rozkoszy i zrobią zamach... przecież mają "walczyć z ludnością która nie jest według nich chrześcijańska".

Niby w telewizorach zapewniają że nic takiego nie będzie miało miejsca, ale telewizja przecież kłamie...

Oby nie, ale sam się obawiam :/

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

Myślę, że nic nie będzie. Nie będzie zamachów teraz na każdym przedsięwzięciu 

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

A tak serio, fajna sprawa spotkać się z papieżem.

O c**j mój kumpel na to jedzie ...

No super sprawa, posłuchać jakiegoś staruszka odprawiającego msze. To nie koncert, będziesz go widzial z odległości kilometra. To nie jest fajne. Czy msza w kościele jest interesująca? 

tak msza jest interesująca

­

Opublikowano

Bodajże od 2001 nie było żadnego zamachu terrorystycznego na Polskę, więc nie wiadomo co może się stać.

Opublikowano

­Nic mnie już nie zdziwi. Teraz to już tylko czekać na zamach, a politycy dalej będą sobie skakać do gardeł jak to robią cały czas.

Opublikowano

W sumie nic sie nie stanie, jak zginie kilka/kilkadziesiat/kilkaset osob. Ludzie przez chwile beda udawac, ze przezywaja i lacza sie w bolu. Potem znowu zapomna i tak do nastepnego zamachu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...