Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Światowe dni młodzieży

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, co sądzicie o tym? Ja myślę że coś się stanie po tych ostatnich zamachach :x Ma być podobno 2mln ludzi zza granicy no i papież.­

zy95qg.png

Opublikowano

nie rozumiem tego eventu, nie wiem po co on i dlaczego o nim jest tak głośno (to tylko kolejna msza tyle że z papieżem, poprawcie mnie jeśli się myle x­D), ale liczę na zamach. Chciałbym żeby cos sie w koncu wydarzyło i u nas, żeby caly swiat ustawil sobie w profilowych na fejsbuku polską flage

Opublikowano

nie rozumiem tego eventu, nie wiem po co on i dlaczego o nim jest tak głośno (to tylko kolejna msza tyle że z papieżem, poprawcie mnie jeśli się myle x­D), ale liczę na zamach. Chciałbym żeby cos sie w koncu wydarzyło i u nas, żeby caly swiat ustawil sobie w profilowych na fejsbuku polską flage

wypierdalaj

bedzie to bedzie, umrze paru ludzi, zaloba 3 dniowa i zyjemy( nie wszyscy xD) dalej

Opublikowano

Ja sądze że bedzie zamach.

ta, a w 1:30 słychać strzały. 

EVENTU XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

możliwe, że będzie bum. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Wypierdalaj
Opublikowano

Nie będzie żadnego zamachu...­

Będzie masowa egzekucja.

Jestem katolikiem, nie chodzę do kościoła, bo to mafia, ale i tak nie rozumiem fenomenu spotkania się z głową największej zorganizowanej grupy przestępczej na świecie, pewnie on sam ma mało z tym wspólnego, no ale jednak... sam fakt. Ojciec chrzestny i potencjalni rekruci.

Opublikowano

­E tam ;D ja jadę, a jak będzie zamach to żeby wszystkich zabili to musieli by mieć jakąś atomówkę. A nie zapominajmy że to specjalność Rosjan ;)

04:20

Opublikowano

­E tam ;D ja jadę, a jak będzie zamach to żeby wszystkich zabili to musieli by mieć jakąś atomówkę. A nie zapominajmy że to specjalność Rosjan ;)

A kto tu mówi ze kazdy ma zginąć? Jakby 100 osób chociaż zginelo to byłoby dla nich osiagniecie

79160594027661829163.png

Opublikowano

Wierzę że Bóg obroni ich od zamachu 809421420564147469370.png

A tak serio, fajna sprawa spotkać się z papieżem.

O c**j mój kumpel na to jedzie ...

#JebacSygnatury

Opublikowano

Co w tym fajnego sie spotkać z Papajem?

79160594027661829163.png

Opublikowano

No super sprawa, posłuchać jakiegoś staruszka odprawiającego msze. To nie koncert, będziesz go widzial z odległości kilometra. To nie jest fajne. Czy msza w kościele jest interesująca? 

Opublikowano

­nie zapominajmy że to specjalność Rosjan ;)

Widać, że telewizja umie prać mózgi i wmawiać baranom, że Rosja jest bardzo zła i w ogóle, a zachód to raj i niebo, a szczególnie Niemcy, musimy sprzedać im swoje lasy to może przerobią je na kopalnie złota... :v

Opublikowano

Co w tym fajnego sie spotkać z Papajem?

No super sprawa, posłuchać jakiegoś staruszka odprawiającego msze. To nie koncert, będziesz go widzial z odległości kilometra. To nie jest fajne. Czy msza w kościele jest interesująca?

Niektórych takie coś jara, wystarczy popatrzeć w temat "Ma być podobno 2mln ludzi zza granicy "

Ja nawet wierzący nie jestem

#JebacSygnatury

Opublikowano

A co ma się niby stać? przez te pieprzone zamachy ludzie zaczynają wariować i wszędzie wnioskują że będzie zamach, oczywiście nie można tego wykluczyć. 

Opublikowano

Ogólnie to dzieki naszemu dobremu sojusznikowi jakim jest USA mamy uchodzców w Europie,ale co tam,gadajmy ze Rosja zła xD

79160594027661829163.png

Opublikowano

Ogólnie to dzieki naszemu dobremu sojusznikowi jakim jest USA mamy uchodzców w Europie,ale co tam,gadajmy ze Rosja zła xD

nie zapominaj że Rosja chce zdestabilizować Europe wpuszczając do nas uchodźców (przez swój kraj). Oni nawet chętnie ich uzbroją u siebie.

Opublikowano

nie zapominaj że Rosja chce zdestabilizować Europe wpuszczając do nas uchodźców (przez swój kraj). Oni nawet chętnie ich uzbroją u siebie.

Nie podoba mi sie że chcą wprowadzać demokracje w krajach które jej nie posiadają.

79160594027661829163.png

Opublikowano

Kolejny religijny cyrk :-)

cyrki to wszystkie marsze kodu. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Nie rozumiem tego forum. Takie litery jak książka, tylko że można te litery z innymi ludźmi. A komu to potrzebne?

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...