Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

7.x Blackhand.pl - pierwszy polski serwer Legion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo fajny komunistyczny ustrój zaczął panować na tym serwerze, napisz prawdę o serwerze na shoutboxie a twój post zniknie w niewyjaśnionych okolicznościach.

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam nadzieję, że cały czas pracujecie nad serverem :) Kiedy planujecie otwarcie ?

Nikt Ci z nich tutaj nie odpowie. Serwer miałbyć otworzony gdzieś w na koniec września ale potel kazali nam się modlić o październik a teraz jest wielkie milczenie. Jeżeli chcesz tam grać to póki co to beta i prócz łapania bugów, których jest ogrom bo praktycznie żadne questy w Pandarii nie działały a 80-85 wbijasz praktycznie grindem. Na RDF nie pójdziesz bo nie działa. Wciągu chyba 5 miesięcy naprawili 47 questów, możesz sprawdzić to na ich głównej stronie.
Specjalista
Opublikowano

Igłę znalazłbym bardzo łatwo, wystarczy dobry magnes. Jeżeli chodzi o serwer no cóż atlantiss też miał trudne początki, powodzenia ja i tak wole legion :>

giphy.gif

Opublikowano

Haha, cata zepsute, mop zepsuty, wod nudny i popsuty, a oni legion wprowadzają hahaha. Nie widzę tego ;D Admin to człowiek, bojący się krytyki także, serwer długo nie postoi.

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Evron, mówisz o stanie serwera sprzed pół roku. Serwer postoi długo, zapewniam Cię ponieważ już stoi ponad półtora roku ;f

Nie boję się krytyki, wręcz przeciwnie. Przez cały okres otwarcia serwera cały czas podkreślałem (i nadal tak uważam), że bardzo cenimy wszelkie uwagi i jesteśmy otwarci na wszelkie propozycje. Oczywiście mówimy tu o konstruktywnej krytyce, a nie spam na czacie co 10 minut jak harock.

kobuszek1, Serwer zostanie otwarty 9.01.2017r. (licznik na głównej)

Harock, naprawiliśmy ponad 4 tys. Q jak do tej pory. Nie wspominając o spellach klasowych (w tym Damon Hunter), instancjach, artefaktach itd.

Skoro tak Ci nie odpowiada ten serwer to nie wiem w takim razie po co siedzisz co najmniej kilka godzin dziennie na forum i spamujesz... Jeżeli jakikolwiek Twój post został usunięty to właśnie dlatego, że był spamem. Byłeś już ostrzegany tysiąc razy, że za spam dostaniesz bana, więc powinieneś się cieszyć, że jakiś post został usunięty - a nie Twoje konto. Ja tego postu nie usuwałem i nie wiem o jaki chodzi, ale będę osobiście przyglądał się Twoim "wypocinom" i jeżeli dostaniesz bana za spam to ode mnie i nieodwołalnie ;)

Opublikowano

Kolego... nie myl mnie z tym drugim typem na H i mój post nie był spamem. Jakoś do tej pory nigdy nie wiedziałem, że siedzę na waszym forum po parę godzin dziennie i spamuje, skończ naprawdę. Aha no i nigdy w życiu nie ostrzegałeś mnie przed spamowaniem. Jak już próbujesz KŁAMAĆ, że siedzę na waszym forum i spamuje co 10 min to chociaż wyczyść chatbox bo tak to ludzie mogą sprawdzić jak jest naprawdę, co im polecam.

PS. Co do tych naprawionych Q to w changelogu w przeciągu pięciu miesięcy widniało około 47 zrobionych, pytałem czy to wszystkie i odpowiedziałeś mi że tak.

Opublikowano
Nie jestem Twoim kolegą i nie mylę Cię z Hartezem (to zupełnie inna bajka).

Haha, po co miałbym kłamać z czymkolwiek w Twojej sprawie? :O Spamowałeś na starym forum najwięcej i tam wszystko jest. Nie chce mi się go przywracać i dokładnie wszystkiego tutaj cytować bo i tak straciłem na Ciebie już za dużo czasu pisząc chociażby ten post ;f 

Nie powiedziałem, że to wszystko co jest zrobione jest w changelogu - teraz to Ty kłamiesz. Napisałeś: "Ja to bym chciał najchętniej zobaczyć pełną listę rzeczy naprawionych od ostatniego update.", a ja Ci na to odpisałem: "Pełny changelog jest na stronie głównej.". Nie oznacza to, że changelog jest kompletny, ponieważ w changelogu są daty wprowadzania zmian a ostatnia jest z września ;f Poza tym jak już tak liczysz Q w changelogu to czytaj go całego - "Plus to czego nie zapisaliśmy lub o czym zapomnieliśmy ;)"

Idealnie potwierdzasz moją tezę o Twoim spamowaniu, bo własnie to robisz tutaj. To nie jest temat na takie dyskusje, chcesz sobie na mnie popłakać załóż inny.

Nie wiem co mają na celu Twoje posty, ale wiem, że to moja ostatnia odpowiedź do Ciebie. 

Opublikowano

Yhym... miło, że wciąż kłamiesz tym razem zasłaniając się starym forum, na którym to nie ja spamowałem a jeżeli się wypowiadałem to na temat poruszany przez innych i to o serwerze. Co do changelogu... zapytałem czy to wszystko a Ty mi odpowiedziałeś, że jeżeli to dla mnie za mało to po co wciąż się interesuję tym serwerem (To tak było ?) czyli w sumie odpowiedziałeś tym twierdząco więc nie kłamie a zostałem wprowadzony przez Ciebie w błąd. Ten temat jest o serwerze Blackhand, Ty należysz do administracji czyli rozmowa wciąż toczy się na temat, o którym jest ten wątek. Gdy tutaj ogólnie chcesz wmówić ludziom, że to kiedyś na starym forum siedziałem i spamowałem to może napisz im czym spamowałem ? Chodzi mi o ilość czasu spędzonego na forum i "spamowaniu" zgłoszeniami bugów na bugtrackerze. Bo na shoutboxie to raczej mi nie wmówisz, no chyba że "Witam" raz dziennie plus rozmowa z ludźmi to spam. No i wybacz, że wypowiadam się na temat kogoś kto mnie oczernia, naprawdę przepraszam. Swoją drogą rozbawiłeś mnie z tą krytyką, wystarczy napisać, że questy z contentu Pandarii działały tylko gdy chodziło w nich o zabijanie lub wydropienie itemu (bo tak wtedy było, o ile się coś zmieniło) a Ty zaraz wyskakiwałeś z tekstem typu "Jeżeli nie odpowiada to idź na global". Tak sobie myślę, że według Ciebie konstruktywna krytyka wygląda tak "Panowie jest naprawdę nieźle, prawie jak na globie ale jeszcze odrobina rzeczy nie działa", po co mam Ci słodzić ?

PS. Co się dzieję gdy admin zostanie przyłapany na kłamstwach i brak mu argumentów na poparcie ich ?

Dostajesz perma. W sumie dobrze, że tak się stało bo i tak już nie byłem zainteresowany grą na tym serwerze. Podsumując serwer miał potencjał, sam go na początku zachwalałem i broniłem co można było dostrzec na ich forum ale z czasem... człowiek przejrzał na oczy, mają za mały team lub za mało czasu aby w miarę ten serwer progresywnie odbugowywać. Co do administracji, sama w sobie jest okay z wyjątkiem Pana Ravela, który strasznie przeżywa krytykę. Jedyne czego mi szkoda to 30zł, które wydałem na mounta. Damn ale bylem na tilcie, już mi przeszło ale opinii nie zmieniam.

Opublikowano

@harcok66

Zgadzam się z tobą w 100%

@ravell

Nie oznacza to, że changelog jest kompletny, ponieważ w changelogu są daty wprowadzania zmian a ostatnia jest z września ;f Poza tym jak już tak liczysz Q w changelogu to czytaj go całego - "Plus to czego nie zapisaliśmy lub o czym zapomnieliśmy ;)"

Nie wiem jakim cudem, mogliście zapomnieć o 4k questów, i jak tego dokonaliście przez 2 miesiace, ale jestem pełen podziwu. Dodatkowo każdy serwer, aby przyciągnąć uwagę graczy powinien pochwalić się czego dokonał, dlatego tym bardziej powinniście wiedzieć i nie ZAPOMINAĆ o update'owaniu changelogów. Kolejną sprawą, jest to jak Harcok napisał, strasznie boisz się krytyki. Twój poprzedni serwer na wotlku nazwy nie pamiętam, był totalnym niewypałem. Napisałem na czacie jak traktujesz graczy i pisząc negatywną opinie na SB, została ona nieskomentowana przez Ciebie, żebyś obronił serwer tylko usunięta, aby pozbyć się problemu bez żadnych wyjaśnień. Jesteś wielkim łgarzem...

Pozdrawiam i nie polecam serwera.

giphy.gif

Opublikowano

@Evron Nie zrobiliśmy tego w dwa miesiące - nie napisałem, że 4tys. Q od ostatniego updatego changelogu tylko w ogóle. 

Dzięki za radę, postaramy się nie zapominać :)

Chłopcy, ja nie wiem o jaki post Wam chodzi! Niech Harcok napisze go jeszcze raz to z chęcią się do niego odniosę. BTW. jak można tak płakać o jakiś jeden nic nieznaczący wpis na SB...

Na moim poprzednim serwerze było ponad 80 osób online. Nie był niewypałem i jak na highrate (wotlk) to był dość dobry wynik. A został zamknięty przez brak czasu i miał bardzo dobre opinie (btw. to było z 3 lata temu ;f)

Opublikowano

Mi nie chodzi o serwer sam w sobie a to że kłamiesz na mój temat aby zdyskredytować moją osobę licząc na to że opinie, które wyraziłem o Blackhand będą dla innych mało wiarygodne.

Aha i może nie pisz "chłopiec" w odniesieniu do mojej osoby. Widać poziom na chatboxie zachowany - "Harcock", "Sprawdzian z przyrki nie poszedł". Kończę temat.

Opublikowano

Idealnie potwierdzasz moją tezę o Twoim spamowaniu, bo własnie to robisz tutaj. To nie jest temat na takie dyskusje, chcesz sobie na mnie popłakać załóż inny.

@harcok66 @ravell Ja rozumiem że ta konwersacja między Wami była na odpowiednim poziomie, bez wyzwisk, ale jeśli macie sobie do wyjaśnienia pewne sprawy - proszę iść z tym na PW. Jeszcze jeden post o tym co się działo na forum serwera będą punkty za spam. Tym gorzej, psujecie temat prezentacji serwera.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Brzuch od 2 tygodni mnie boli, a teraz jeszcze bardziej bo nie mogę powstrzymać śmiechu... Odpalić bętę na niecały dzień od 18:30 do 6:00. Wejdzie dajmy na to 50 graczy i jakie oni błędy znajdą jak wszyscy będą musieli iść na następny raz do szkoły/pracy. Śmiech i jeszcze raz śmiech.

giphy.gif

Opublikowano

Nie chodzi nam o sprawdzenie całego serwera i znalezieniu wszystkich błędów - na to przejdzie czas po otwarciu serwera. Testerzy będą sprawdzać wyznaczone przez nas rzeczy. Nie otwieramy serwera blizzlike - przypominam. Jeśli masz takie oczekiwania nie wiem co robisz w tym dziale na forum...

Opublikowano

Nie chodzi nam o sprawdzenie całego serwera i znalezieniu wszystkich błędów - na to przejdzie czas po otwarciu serwera. Testerzy będą sprawdzać wyznaczone przez nas rzeczy. Nie otwieramy serwera blizzlike - przypominam. Jeśli masz takie oczekiwania nie wiem co robisz w tym dziale na forum...

Dział ten jest o grze World of Warcraft, w której się udzielam i pomagam, dlatego tutaj jestem, więc nie wiem co blizzlike ma wspólnego z kategorią forum no ale ok. Czyli ma sie rozumieć wypuszczacie pełen błędów serwer i czekacie aż gracze się zniechęca i odejdą z serwera? lol

giphy.gif

Opublikowano

Chodziło mi o poddział (źle się wyraziłem) a ten jest poświęcony prywatnym serwerom do WoWa, a nie samej grze. Dosłownie każdy serwer prezentowany w tym dziale jest zbudowany. Po Twoich wypowiedziach i uszczypliwych komentarzach można jasno wywnioskować, że właśnie serwera blizzlike Legion od BH oczekujesz.

Dokładnie jest tak jak piszesz. Po to robimy serwer ponad półtora roku żeby zniechęcić Graczy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up

Napisz dlaczego jestem ciekaw twojej opinii.

giphy.gif

Opublikowano

@up

1. Nie potrafili zrobić Draenoru i nagle na Legion się przenoszą - jest to bardzo śmieszne.

2. Osoba która reklamuje ten serwer to taki drugi Monsune xD

3. Czuć niewypałem na kilometr.

taka krótka opinia

Opublikowano

1. Draenor nie był otwarty dla Graczy praktycznie w ogóle także skąd wiesz, że nie potrafiliśmy?

2. Bez komentarza.

3. Niewypałem, który jest otwarty już ponad dwa lata? - tyle co te wszystkie kiszniki razem wzięte xD

A to cytat z Darkwizarda użytkownika Zehel:

Tak przy okazji o tym użytkowniku Amarri

Używanie hacków, brak mózgu. Nie warto z takim dyskutować.

Ogółem to najs ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...