Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TS3-Meath.pl - serwer stworzony dla Ciebie!

Lajoneek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wczoraj o godzinie 15:47 wybił nowy rekord-> 54 osoby online!
Dziękujemy, że nam zaufaliście i zostaliście z nami na dłużej! 
Każdego dnia staramy się dogodzić aby miło Wam się spędzało czas. Jeżeli macie jakieś propozycję/uwagi proszę wejść na kanał pomocy technicznej.
Strona jest w trakcie budowy lecz już możecie zobaczyć postęp naszej pracy wpisując nasze IP (jako adres strony).
Pozdrawiamy,
Administracja TS3-Meath. :)
Opublikowano

Nie polecam.

Serwer robiony przez dwóch nastolatków. Slotówka/freebsd w tym słabe zabezpieczenia. Brak znajomości premission.

W dodatku ściągają wygląd z innych serwerów nie potrafią dojść do czegoś sami.

NIE POLECAM.

Opublikowano

Nie polecam.

Serwer robiony przez dwóch nastolatków. Slotówka/freebsd w tym słabe zabezpieczenia. Brak znajomości premission.

W dodatku ściągają wygląd z innych serwerów nie potrafią dojść do czegoś sami.

NIE POLECAM.

Dwóch nastolatków?

Przepraszam bardzo, ale naście już minęło dawno. ;)  Jak to mówią "wiek to tylko liczba" - prawda. Twój rozwój intelektualny jest na poziomie 2-3 klasy GIMNAZJUM. Potwierdzi to wiele osób, które współpracowały z Tobą i wcale się teraz nie dziwię, że ją przerwały. Gdzie jest Twój Altaris? To forum, które robisz tak samo szybko padnie, jak i serwer Metin2.

TS nie jest slotówką, ani FreeBSD. Do FreeBSD mamy osobny VPS (tak, jak coś zaczynamy, to robimy projekt do samego końca, nie poddajemy się po 2 dniach jak Ty). Zabezpieczenia nie sądzę, żeby były słabe. Dawno nie odnotowaliśmy ShutDownu przez jakiś "DDoS" i sądzę, że nie dojdzie do tego nigdy. ;)

Mamy wykupioną licencję na 128 slotów.

Brak znajomości Permission? To przecież u Ciebie tworząc kanał tymczasowy mogłem nadać sobie wszystkie dodatkowe rangi, więc nie wypowiadaj się na ten temat. ;)

Ściągamy wygląd? Robimy według własnej wyobraźni. Jesteśmy wolnym krajem i możemy go zrobić jak tylko chcemy. Jeśli każdy by patrzył Twoim tokiem myślenia, to 99% TS-ów ściągnęło wygląd właśnie od CIEBIE, nawet te, które wyszły o wiele wiele wcześniej przed Twoim śmiesznym serwerkiem.

Zazdrościsz po prostu, że nam się powodzi.

Jeśli chcesz komuś to popsuć, to życzę Ci powodzenia. Zepsułeś swoją reputację i nikt Ci już nie zaufa.

Pozdrawiam,

Lajonek.

@Do użytkowników

Serdecznie zapraszamy!

W planach mamy nowe konkursy związane z tym co lubicie, czyli mini "turnieje" w League of Legends oraz CS:GO. Oczywiście do wygrania będą upominki w postaci Skinów (cs:go) oraz RP/skinów (lol). :)

Opublikowano

O czym Ty tu pierdolisz? Powodzi? 20 osób na serwerze i mam Wam tego zazdrościć? Licencja? Was nie było stać na doładowanie do LoL'a a co dopiero zeby licencje kupić. Rozwój intelektualny na poziom 2/3 gimnazjum? To Wy prosiliście mnie o pomoc, to Wy lizaliście mi dupę :) Jeżeli chodziło o robienie czegoś od początku do końca hmmm chciałbym Cie poinformować że mój ts stoi już stabilnie 3 lata :) Serwer metina nie był moim projektem tylko Treca ja tylko wyłożyłem na to hajsy :) Osoby które ze mną współpracowały są ze mną dalej chyba że za współprace uważasz 2 dniowe prace :) Pozdrawiam i nadal nie polecam

Opublikowano

@SirDanUK

K***a człowieku ogarnij się bo to że jesteś tylko głupim bachorem który ma niby bogatych rodziców pokazujesz w każdym swoim poście.

I co to kurwa za ocenianie ludzi po tym ile mają pieniędzy. Ważne jest to co się umie a od pieniędzy są sponsorzy a nie takie ćwoki i ciemnoty jak ty. I poziom który sobą reprezentujesz na prawdę jest godzien politowania.

Opublikowano

@SirDanUK

K***a człowieku ogarnij się bo to że jesteś tylko głupim bachorem który ma niby bogatych rodziców pokazujesz w każdym swoim poście.

I co to k***a za ocenianie ludzi po tym ile mają pieniędzy. Ważne jest to co się umie a od pieniędzy są sponsorzy a nie takie ćwoki i ciemnoty jak ty. I poziom który sobą reprezentujesz na prawdę jest godzien politowania.

Bogatych rodziców ?  :lenny: Kolego od 2 lat zarabiam na wszystko sam :) Wiem co to praca w porównaniu do Was ale się dowiecie bo siedzenie przed komputerem i granie w gry to nie wszystko " bachorze " 

Opublikowano

@SirDanUK

Haha granie w gry haha jakbym nie miał nic innego do roboty w porównaniu do ciebie wolę posiedzieć nad np php. I dla twojej świadomości z gier można się utrzymać a do tego jeśli jest się w nie dobrym lub jest się YT można zarabiać tyle co nie jeden prezes ale ty jesteś tak tępy i nie masz skilla że możesz o takiej karierze zapomnieć i musisz pracować tak jak każdy a przecież ty jesteś jakiś wyjątkowy i za wszelką cenę chcesz być lepszy od innych tyle że nie potrafisz do tego dojść a jedynie kompromitujesz się. A nazywanie mnie bachorem tylko potwierdza jaką jesteś osobą.

Opublikowano

O czym Ty tu pierdolisz? Powodzi? 20 osób na serwerze i mam Wam tego zazdrościć? Licencja? Was nie było stać na doładowanie do LoL'a a co dopiero zeby licencje kupić. Rozwój intelektualny na poziom 2/3 gimnazjum? To Wy prosiliście mnie o pomoc, to Wy lizaliście mi dupę :) Jeżeli chodziło o robienie czegoś od początku do końca hmmm chciałbym Cie poinformować że mój ts stoi już stabilnie 3 lata :) Serwer metina nie był moim projektem tylko Treca ja tylko wyłożyłem na to hajsy :) Osoby które ze mną współpracowały są ze mną dalej chyba że za współprace uważasz 2 dniowe prace :) Pozdrawiam i nadal nie polecam

20 osób to niedługo zostanie na Twoim tsie, jak będziesz się zachowywał tak dalej.

My Cię prosiliśmy o pomoc? O co niby? Jak Ty nic nie potrafisz. Wszyscy robią za Ciebie, obiecujesz kasę, a potem robisz w konia każdego, bo tak na prawdę to Ty nie masz kasy na nic. A o lizaniu dupy to mogłeś tylko pomarzyć. Taka jest prawda, że jesteś sam, nikt Cię nie lubi.

2 dniowe prace? A Malia ile była? Wiesz czemu odeszła? No właśnie..

Jeśli masz dalej tak skomleć, to lepiej zamknij pysk. Tak i tak nikt Cię nie słucha i nie interesują Twoje opinie jak widać. ;)

Opublikowano

Serdecznie zapraszam.

Darmowe kanały, serdeczni ludzie. pomocna administracja. :) 

Może i na początku nie było wiele ludzi lecz z dnia na dzień jest ich zdecydowanie więcej.

nE6BLlT.png

Opublikowano

20 osób to niedługo zostanie na Twoim tsie, jak będziesz się zachowywał tak dalej.

My Cię prosiliśmy o pomoc? O co niby? Jak Ty nic nie potrafisz. Wszyscy robią za Ciebie, obiecujesz kasę, a potem robisz w konia każdego, bo tak na prawdę to Ty nie masz kasy na nic. A o lizaniu dupy to mogłeś tylko pomarzyć. Taka jest prawda, że jesteś sam, nikt Cię nie lubi.

2 dniowe prace? A Malia ile była? Wiesz czemu odeszła? No właśnie..

Jeśli masz dalej tak skomleć, to lepiej zamknij pysk. Tak i tak nikt Cię nie słucha i nie interesują Twoje opinie jak widać. ;)

No powiem Ci statystyki nie kłamią i chyba aż 20 nie zostanie :/ zachowuje się odpowiednio. Owszem prosiłeś mnie o pomoc :) Nikt nie może robić czegoś za mnie o tylko ja mam do wszystkiego dostęp :). Nikt mnie nie lubi no teraz to mi dojebałeś, ja nie szukam znajomych w necie :) 

Malia była i spierdoliła bo dostała zjebe, codziennie lizała dupę " Timuś trzeba coś zrobić, Timuś to Timuś sramto" chcesz rozmowy z gg? W dzień startu gdy miałem x osób na głowie ona wolała iść grać w LoL'a dlatego dostała zjebe i musiała ją źle przyjąć bo spierdoliła jak kaczka. I skoro mnie nikt nie słucha to po co wypowiadasz się na to co napisze ? :) 

Opublikowano

Za co? Szczerze mówiąc jeszcze ani razu nie korzystałem z owego serwera, nie wiem co tam zrobiliście :P

<20:13:35> Trying to resolve hostname TS3-Meath.pl
<20:13:37> Trying to connect to server on TS3-Meath.pl
<20:13:37> You are banned permanently. Reason: "Papa :D"

hmm?

<20:23:54> Trying to resolve hostname TS3-Meath.pl
<20:23:55> Trying to connect to server on TS3-Meath.pl
<20:24:01> Failed to connect to server
Opublikowano

Czemu dostałem bana ?

Nie Polecam

Gronek nie wypowiadaj się.

Taki włam to śmiech.. i tak wam to nic nie da. ;)

Jeśli tak chcecie zdobywać ludzi, to powodzenia życzę.  Skarga złożona do supportu i zostanie Ci odebrana Twoja licencja non profit. ;)

Opublikowano

@Lajoneek

Masz jakieś dowody na ten twój niby "włam" jeśli nie to nie oczerniaj ludzi.

A tak poza tym to g****o serwer nawet 2 na 10 bym mu nie dał ponieważ nawet na tak mało nie zasługuje.

Opublikowano

Mam dowody.
Logi się zapisują kolego. ;)
To usuwanie kanałów było tylko stratą czasu z waszej strony PGC24. ;)
Mamy zapisywaną kopię zapasową co 2 minuty, więc nam to nie robi nic.
Nie pozdrawiam.

Opublikowano

@Lajoneek

Czy Ty na prawdę nie potrafisz się pochodzić z negatywną oceną serwera? Każdy kto się wypowie negatywnie musisz go skrytykować.. Osobiście zastanawia mnie jedno. Nigdy nie korzystałem z twojego serwera a mam tam bana..

Osobiście: Na dłuższą metę nie polecam.

Opublikowano

@Lajoneek

Czy Ty na prawdę nie potrafisz się pochodzić z negatywną oceną serwera? Każdy kto się wypowie negatywnie musisz go skrytykować.. Osobiście zastanawia mnie jedno. Nigdy nie korzystałem z twojego serwera a mam tam bana..

Jeśli masz bana, to musiałeś korzystać.

Negatywna ocena od Timo i pseudo hakerów mnie nie rusza. Tyle ode mnie.

Opublikowano

@Lajoneek

Akurat się składa że ja i Gronek nie korzystaliśmy z serwera a mamy bana.. Skoro Cię nie rusza ich ocena to po co się napinasz?

Opublikowano

@Lajoneek

Akurat się składa że ja i Gronek nie korzystaliśmy z serwera a mamy bana.. Skoro Cię nie rusza ich ocena to po co się napinasz?

Tak się składa, że naruszyliście regulamin nasz i globalny TS. Po co się wypowiadasz, skoro masz własnego ts?

Opublikowano

@Lajoneek

Tak się składa, że naruszyliście regulamin nasz i globalny TS. Po co się wypowiadasz, skoro masz własnego ts?

Pytanie, jak mogliśmy naruszyć wasz regulamin jak nas wgl nie było na twoim serwerze? ;o Każdy ma prawo się wypowiadać.. widzisz, znów robisz burdel z tego iż mamy negatywną opinie na twój serwer.. Będzie lepiej jak tym moim postem zakończymy rozmowę i weź się za coś co by polepszyło opinie serwera.

Opublikowano

Moją? Proszę bardzo.
Lulek - bodajże jest tam Technikiem (PGC24).
To naprawi moją, a zniszczy waszą reputację.
Jeszcze te głupie tłumaczenia "to nie my, mamy 8 domen i komuś udostępniliśmy, ktoś tam podszył się i zrobił włam".
Wykorzystanie przez was GameTrackera dało nam tylko pomysł na kolejne zabezpieczenia, które niedługo wejdą w życie serwera. ;)

Screeny: 
1. http://scr.hu/2nv8/glq0q

To był zły ruch Panowie, konsekwencje tego czynu poniesiecie. ;)

@topic
Serwer właśnie został zabezpieczony przed takimi włamami.
Za 30 minut wróci do poprzedniej funkcjonalności.

Zapraszamy! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...