Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TS3-Meath.pl - serwer stworzony dla Ciebie!

Lajoneek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiesz, wejść w sloty to ja też mogę i dać ilość 99999999999999999. ;)
Wyjaśnij lepiej wszystkim, co Cię skłoniło do wykorzystania luki.
Zachłanność? Prostactwo? Egoizm?

Opublikowano

Może to, że prędzej czy później stałoby się to i zmarnowałbyś ludziom czas siedzenia na tym serwerze my posiadamy oryginalną licencję i ty chcesz nas zgłaszać, kiedy ty posiadasz crack licencje, czy ty siebie słyszysz.

//Przepraszam za spam na tym skończyłem 

giphy.gif

Opublikowano

Może to, że po prostu nie potrafisz inaczej zachęcić ludzi na swój serwer.
Tylko "Zmiana IP na: xyz". 
Nie dziwię się. Też nie poszedłbym na serwer 16-latka.
Ciekawe, ile jeszcze tak serwerów okradniesz.

Również z Tobą już skończyłem.
Nie pozdrawiam.

Opublikowano

@Lajoneek

PGC24 nie musi zachęcać ludzi bo jak ktoś raz wejdzie na ten serwer to widzi ile pracy włożyła w niego administracja i widzi także tego efekty a u was jedno wielkie g****o i jeszcze na dodatek crack licencja.

WNOSZĘ O USUNIĘCIE TEJ PREZENTACJI PONIEWAŻ MPC FORUM NIE WSPIERA PIRACTWA JAKIM JEST CRACK LICENCJA.

Opublikowano

@Lajoneek

Nie będzie mi tu jakiś śmieć rozkazywal będę robił to co ja chcę a nie co takie g****o jak ty.

I twój post pokazał jakie masz nastawienie na userow wiec jeśli ktoś szuka dobrego serwera i nie chce marnować czasu to niech omija ten serwer szerokim łukiem.

Opublikowano

Wiesz.. Twoje posty i Twoich kolegów wcale nie są lepsze, zwłaszcza to słownictwo i ten poprawny Polski.
Właśnie skończyłem z Tobą dyskusję, gdyż Twój poziom intelektualny nie dorasta nawet w 5% do mojego, a do takiego poziomu nie mam zamiaru się dalej zniżać.
Cya.

Opublikowano

@Lajoneek

W czym Ci nie pasuje mój język ja tylko dostosowalem się do twoich wiesniackich standardów.

I ta twoja chęć pokazania wyższości intelektualnej śmieszne że taka osoba jak ty ma w ogóle czelność się tak odnosić i to zwłaszcza gdy sama pokazała że nie grzeszy ilorazem inteligencji. To że twoje IQ nie przekracza 10 to nie znaczy że musisz próbować dowartościować się jakimś postem wmawiajac sobie że jesteś mądry lecz nie oklamuj się i spójrz prawdzie w oczy. To twój serwer i ty jesteście gównami chociażby poprzez używanie crackowanej licencji.

Opublikowano

@Lajoneek

W czym Ci nie pasuje mój język ja tylko dostosowalem się do twoich wiesniackich standardów.

I ta twoja chęć pokazania wyższości intelektualnej śmieszne że taka osoba jak ty ma w ogóle czelność się tak odnosić i to zwłaszcza gdy sama pokazała że nie grzeszy ilorazem inteligencji. To że twoje IQ nie przekracza 10 to nie znaczy że musisz próbować dowartościować się jakimś postem wmawiajac sobie że jesteś mądry lecz nie oklamuj się i spójrz prawdzie w oczy. To twój serwer i ty jesteście gównami chociażby poprzez używanie crackowanej licencji.

Naucz się proszę pisać pierw poprawnie po Polsku, stosować poprawnie interpunkcję, ortografię, gdyż pozostawia ona wiele do życzenia. Wtedy dopiero pogadamy.

Nie wypowiadaj się więcej pod tym tematem, gdyż nie potrzebujemy spamu od takiej osoby, jak Ty oraz oszczerstw kierowanych od osoby, która nie skończyła 18 lat.

Opublikowano

@Lajoneek

Haha że niby nie ma dowodów na crack licencję. Hahahaha. I co to ma znaczyć że niby jak nie mam 18 lat nie mogę się wypowiadać. Jesteśmy w Polsce a tu jest coś takiego jak wolność słowa więc uważaj co mówisz.

Opublikowano

@#Gremsonkowy#

@Lajoneek

Panowie, proszę się uspokoić.

Sprawy między Wami załatwiajcie sobie poza forum, nikogo z użytkowników to nie obchodzi, że ktoś nie stosuje znaków interpunkcyjnych.

Forum jest od tego, aby dyskutować, więc każdy niezależnie od wieku może pisać posty.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...